Отговори
# 270
Сериозно ли казва това на Аби?

“което да  е новата му любов ,която да събере парчетата  останали след Сейран. и с красотата си да му стане муза и модел”
Не точно,това н го казва Ферит на Аби,думите са му,че трябва да му намери момиче,което ще възстанови репутацията му след Сейран,но това момиче трябва да е добро,от добро семейство . Това било за работа . Ще рекламира марката си чрез това момиче,наши уж почти е убедил дядо си. Но никъде не казва,че ще му е нова муза и ще събира счупеното след Сейран. Малко е преувеличено.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 12:17 от Albena1_2_3

# 271
Феро трябва да е много изпаднал, че да му търси Абидин нова любов Smirk

# 272

“което да  е новата му любов ,която да събере парчетата  останали след Сейран. и с красотата си да му стане муза и модел”
Не точно,това н го казва Ферит на Аби,думите са му,че трябва да му намери момиче,което ще възстанови репутацията му след Сейран,но това момиче трябва да е добро,от добро семейство . Това било за работа . Ще рекламира марката си чрез това момиче,наши уж почти е убедил дядо си. Но никъде не казва,че ще му е нова муза и ще събира счупеното след Сейран. Малко е преувеличено.

А,що бе?Тя,Пипилотка,не е ли от добро семейство?Пък и "майчица-мъченица" ще става!Стои си момичето в имението,глади си коремчето и чака "тати" да се сети да се прибере!

# 273

Скрит текст:
45.20 може да го прегледаш с по добър превод заявката за нова.......
След като говори за фабрични настройки. цитирам:"Аз ще създам нова любов ,която да събере парчетата след Сейран."
Аби го упреква ,че ще навреди на още едно момиче и Ферит тогава отговаря ,че момичето ще има не кой да е ,а  Ферит Корхан  и ще е  добре , защото ще е лице на новия му бранд

# 274
Здравейте, момичета, има ли някакви интересни новини или спойлери тези дни? Афра да не би да е пак на някакво събитие с всичките тези стилисти и гримьори или обикновен снимачен ден?

# 275
  • София
Здравейте, момичета, има ли някакви интересни новини или спойлери тези дни? Афра да не би да е пак на някакво събитие с всичките тези стилисти и гримьори или обикновен снимачен ден?

Освен разнородни спойлери и теории, част от които са качени тук, няма друго.
Афра явно или ще снима фотосесия или реклама. Запазват си графика с почивни дни четвъртък и петък.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 12:51 от MysteryG

# 276
Феро трябва да е много изпаднал, че да му търси Абидин нова любов Smirk

Феро прави точно това ,което  правят всички известни и богати .Не се впускат  в случайни срещи със случайни хора
Избират си новите познанства ,чрез свои агенти и приятели

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 12:58 от seungri

# 277
Глупости не ми се четат, че и да ме вмъкват в цитати Rolling Eyes

# 278
За мен няма значение кой на кого ,какво е казал. Важни са действията. Надявам се утре да не го видим да  гледа Невра замечтано  и да и дава грешни сигнали , както на  Пело , защото няма да има спасение от тази и в трети сезон/евентуално/. Хич няма да и дреме на мацката , какво е имал  предвид и дали е било само за бизнес. После пак ще подсмърчаме и ще искаме Сейро да ни разбере. Ако ще е с тази , да е окончателно , или поне за дълго време. Искам да го гледам ако е интимен с нея , как ще се държи. Вече се съмнявам в "първото му влюбване"  и колко "различно" се усещаше със Сейран.
И двамата са отмъстителни , но той е направо краен . Преди първия развод - предложи брак на Пело , преди втория - занимава се с Невра /дано си остане само това/. Все с жени я наказва - нещо от което ще я заболи най-много. Както му казваше Сейран - първо мисли! . При него - влязла идеята в главата му  и тръгнала да търси  ума.
Надявам се този път Сейран да е по-твърда и безкомпромисна.

Искам да  я видя такава :  "Тя беше много горда, за да покаже, че страда, много пламенна, за да се примири, и много ревнива, за да му прости!"

Димитър Димов (Тютюн)

# 279

Скрит текст:
45.20 може да го прегледаш с по добър превод заявката за нова.......
След като говори за фабрични настройки. цитирам:"Аз ще създам нова любов ,която да събере парчетата след Сейран."
Аби го упреква ,че ще навреди на още едно момиче и Ферит тогава отговаря ,че момичето ще има не кой да е ,а  Ферит Корхан  и ще е  добре , защото ще е лице на новия му бранд

Както казва Феро,ОКЕЙ. Явно аз нещо не разбирам и не мога да се преведа сериала . Но както Kami_J каза,важни са действията. Сигурна съм ,че Ферит не си вярва на на поливната думи ,които каза на Аби. Той не може без Сейран,те са дуото на всичко. Сейран му пипна рисунките,Сейран му нарисува пръстена той докато се спеше с Пелин и така. Невра е някъв образ

# 280
  • Ямбол
Seungri
Това са пълни глупости.Никъде в епизода Феро не казва такива думи на Аби.Съветвам те да си пуснеш епизода с хубави,ама наистина хубави субтитри 😉.Думите на Ферит са : "Искам да ми намериш най-сладкото,най-невероятното момиче след,което всички тичат. Искам да ми намериш момиче,което събира голямо медийно внимание.Ще я накарам да се влюби в мен.Трябва да ми намериш момиче,което да ми възстанови репутацията,която Г-жа Сейран уж унищожи.Но трябва да бъде добро момиче от добро семейство.ОК.Виж това е работа.Почти убедих дядо си.Аз ще създам своя собствен бранд.Ще рекламирам своята марка,чрез това момиче,ако спреш да ме съдиш.Пък и ще бъде добре за нея,ще излиза с Ферит Корхан.Лошо ли е?Сейран направи такива неща този път,че ще е много трудно за мен да ги поправя.Ще разкажа на хората различна история.Трябва да променя всички възприятия на дневен ред.И в същото време да рекламирам своята марка.Сигурен съм повече от всякога.Направи това,което казах другото остави на мен."😉
И това няма нищо общо с твойте разбирания . Баща и,че камиони,че парчета щял да събира след Сейран .....филан филан 🤭

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 19:02 от roxy94

# 281
Искам да  я видя такава :  "Тя беше много горда, за да покаже, че страда, много пламенна, за да се примири, и много ревнива, за да му прости!"

Ками, напълно споделям мнението ти.
Ако всички жени са горди и принципни,  нямаше да има мъже със слаби ангели да изневеряват на половинката си.
Какво значи при първото спречкване, мъжът отива да диша по баровете и заведения. И при удобен случай дори да забърше жена за развлечение, което неминуемо ще внесе раздор и ревности.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 13:27 от Екатерина Павлова

# 282
Seungri
Това са пълни глупости.Никъде в епизода Феро не казва такива думи на Аби.Съветвам те да си пуснеш епизода с хубави,ама наистина хубави субтитри 😉.Думите на Ферит са : "Искам да ми намериш най-сладкото,най-невероятното момиче след,което всички тичат. Искам да ми намериш момиче,което събира голямо медийно внимание.Ще я накарам да се влюби в мен.Трябва да ми намериш момиче,което да ми възстанови репутацията,която Г-жа Сейран уж унищожи.Но трябва да бъде добро момиче от добро семейство.ОК.Виж това е работа.Почти убедих дядо си.Аз ще създам своя собствен бранд.Ще рекламирам своята марка,чрез това момиче,ако спреш да ме съдиш.Пък и ще бъде добре за нея,ще излиза с Ферит Корхан.Лошо ли е?Сейран направи такива неща този път,че ще е много трудно за мен да ги поправя.Ще разкажа на хората различна история.Трябва да променя всички възприятия на дневен ред.И в същото време да рекламирам своята марка.Сигурен съм повече от всякога.Направи това,което казах другото остави на мен."😉
И това няма нищо общо с твойте разбирания . Баща и,че камиони,че парчета щял да събира след Сейран .....филан филан 🤭
Скрит текст:
Аз  знам добре руски език  и гледам  2 различни  руски превода/ с озвучаване и отделно субтитри/ и той е точно това ,което цитирам.Важно е кой превежда и от какъв език превежда.Аз отдавна се отказах от преводите  с англ  и бг субтитри  ,защото  гарантирам ,че са далеч от реалните диалози.
Ако знаеш  добър турски ,само тогава ще приема ,че твоята версия е по-точна

# 283
Seungri .. ама как не ти писна цяла тема с някой да се дъвкаш? Все ти си най-разбрала , най-знаеща , най-вникваща .. ние тук гледащите повече от година сме супер зле , малоумни сякаш и добре , ме дойде ТИ да ни просветлиш!
Честно темата става отегчителна за четене.
Влизам 27 поста и нищо ново и съществено да разбера за новата серия например, само обяснения и съчинения.Еми писва.

# 284
Seungri, а не допускате ли, че е възможно руският превод, който гледате, да не е точен?
Щото аз нито в руските субтитри, дето гледах, нито в английските субтитри, видях, това, което бях извадила като въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт