Какво ще купя отново - 8

• 104 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
lurpak си го знам и съм писала положителни мнения, но другото масло не ми е познато.
От кой магазин е закупено? (питам, защото в провинцията липсват доста магазини, които столичани имат) Simple Smile

# 571
Лурпак го има във веригите, аз го купих от Кауфланд. Другото обаче е от Германия, в България май го няма. Като цяло не обичам да експериментирам точно с маслата, но Президент ме удари като цена, а "моето" го купувам само на промоция по 2-3 пакетчета и замразявам във фризера, за да си имам.

# 572
  • In transit
И от мен глас за Лурпак. За мен е най-доброто масло на българския пазар, но цената му ми идва височка.

# 573
И аз приятно изненадана от Лурпак, след като мистериозно изчезна от рафтовете любимото ми масло Билла, произвеждано от същия производител, дето уж произвежда "Краварката".
Обичам масло без грам сол. Била и Лурпак са такива.

# 574
Президент често е на промоция и тогава понякога купувам няколко броя.

Не ми се рови сега, ама имаше нещо за рапицата, че в Западна Европа и по-точно на север я смятат за много полезна за деца заради определена съставка и много детски пюрета са с рапично олио, а на щандове с бебешка храна се продава специално за деца.

Но имаше някаква разлика с масовата, която се гледа тук и е техническа култура, а маслото от нея е гадно и на вкус, и на състав.

Бакпулвер на д-р Йоткер - бухва повече, отколкото другия и определено има разлика със смотаните марки.

# 575
# 576
Запалих се. Още утре ще ги купя. От тези гризини най-любими са ми с маковотосеме семе, после тези от лимец с хималайски сол, накрая класик, но от спаначените се въздържах макар и да обичам спанак.

# 577
  • Sofia
В началото е малко странен вкусът…усеща се доста спанака 🤢,но после ми се усладиха 😋
Харесвам и аз маковите,особено и ако са повечко поизгорели 😏

# 578
От тази марка гризини, точно със спанака са ми най-неприятни на мен. Повече харесвам тези с лимец и със сусам.

# 579
И със сусам ли има? Не съм виждала.

От тази марка гризини, точно със спанака са ми най-неприятни на мен. Повече харесвам тези с лимец и със сусам.

# 580
# 581
  • Plovdiv
Пробвайте и с мак, много са вкусни...

# 582
Аааа, как съм ги пропуснала. Никога не съм ги виждала в магазинната мрежа. Аз обожавам тези с мак, а със сусам сигурно ще са още по-хубави. 😊

# 583
Похвалвам го с две ръце!

За първи път успях да го намеря във Фантастико, заврели го гадовете на мечката в козината!

Има си вкуса на мляко, сметана, масло и бурбонска ванилия. Не мога да се спра да ям.

А и като състав за разлика от всички вносни си е направо полезен. Grinning
Съставки: Сметана от краве мляко 33%, възстановено нискомаслено мляко, захар, сух яйчен жълтък, аромат(ванилия). Може да съдържа следи от ядки.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 21:49 от Sysly

# 584
  • Пловдив
Оу, този сладолед го купих по препоръка от темата няма такава гняс 🤮 след първите лъжици просто замина в коша.
Мъжът ми още се смее като го мерне в някоя витрина, покрай която минаваме.

Общи условия

Активация на акаунт