Какво ще купя отново - 8

• 104 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
За който не знае - прекаляването с плодове също е много вредно.

# 136
За който не знае - прекаляването с плодове също е много вредно.

Абсолютно, но много хора се тъпчат, защото било "само" плодче, а то си е захар

# 137
  • София
Особено диня и грозде, баща ми е стигал до 12 КЗ след хапване на грозде.

# 138
Когато човек усвои умението да се храни балансирано(количествено и качествено) не е нужно да се лишава от хранителни групи, естествено трябва да са съобразени със здравословното му състояние.
Мацето след банан и смокини е още по-зле, за това се следи количеството съобразно гликемичния индекс на храните.

# 139
Отдавна не бях попадала на хубави кроасанчета. Кремът е вкусен и много, направо тече в устата ти. 500 г са 3 евро, 10 броя са. В понеделник ще взема още 2 пакета+ един с пълнеж от кайсии да ги пробвам. Уточнявам, че не чета етикети, не им знам състава. Просто са вкусни.

Лидълски ли са? Като гледам са от италианска седмица.

# 140
точно от италинската. на нас са ни много парфюмирани

# 141
  • София
И в момента ги има. Мисля, че 6.99 е цената

# 142
Много моля, когато хвалите някой продукт, да пишете от къде е куепен и на каква стойност!

# 143
Бих купила отново тази вафла Dare на ETI.
Не коментирам съставките, но е вкусна. Фирмата, доколкото знам е турска, но вафлата е произведена в Румъния.

# 144
И аз харесвам продуктите на Eti. Фирмата е доста стара, спомням си техни продукти от 90-те години някъде. Съставките въобще не съм гледала, но най-любими са ми Тутку от техните продукти.

# 145
В чужбина пробвах на Eti тези кексчета с шоколад, много ми харесаха. Не знаех, че и при нас ги има, днес ги взех от Кауфланд, тези с лимон не съм опитвала.

# 146
  • оттам, откъдето започва България
Единичните бройки са на по-изгодна цена от тези в пакетите.
Аз харесвам тези с шоколад. Принципно обичам лимони, но за тези кексчета не е моят вкус.

# 147
  • Mediterraneo
Много моля, когато хвалите някой продукт, да пишете от къде е куепен и на каква стойност!

По марката идеално си личи откъде са купени специално кроасаните, които показах. Че и цена май споменах, 3 евро са при мен.

# 148

По марката идеално си личи откъде са купени специално кроасаните, които показах. Че и цена май споменах, 3 евро са при мен.
Та от кой магазин са купени, колко лева струват, къде е това при мен?

# 149
В постовете напред си пише от къде са и колко струват.....

Общи условия

Активация на акаунт