Какво ще купя отново - 8

• 104 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
То и в поста над нейния пише колко струват, но чукча писател не читател.

# 151
  • In transit
Да похваля киселото мляко 3,6% (1.45лв/400г) и саламуреното сирене (15лв/кг) на мандра Алфатар. Взех за проба тия дни, по препоръка на приятелка и много ми харесаха.

# 152
Био ябълков сок от ДМ.
Вкусът е като на типичния немски ябълков сок - леко резлив и освежаващ. В съдържанието не пише да има друго освен ябълки.

# 153
Да похваля киселото мляко 3,6% (1.45лв/400г) и саламуреното сирене (15лв/кг) на мандра Алфатар. Взех за проба тия дни, по препоръка на приятелка и много ми харесаха.

какво е това сирене?

# 154
  • In transit

какво е това сирене?
Краве сирене, на бучки от витрината. Пазарувах от фирмен магазин, един вид беше. В магазинната мрежа може да е пакетирано или на друга цена, нямам идея.

# 155
  • Mediterraneo
Много моля, когато хвалите някой продукт, да пишете от къде е куепен и на каква стойност!

По марката идеално си личи откъде са купени специално кроасаните, които показах. Че и цена май споменах, 3 евро са при мен.
Та от кой магазин са купени, колко лева струват, къде е това при мен?

Ти се *баваш.

# 156
  • София
Скрит текст:
Много моля, когато хвалите някой продукт, да пишете от къде е куепен и на каква стойност!

По марката идеално си личи откъде са купени специално кроасаните, които показах. Че и цена май споменах, 3 евро са при мен.
Та от кой магазин са купени, колко лева струват, къде е това при мен?

Ти се *баваш.
Направо трябва да спра да пиша в темата. Smile Аз цени почти не помня. Smirk Като чукна някой продукт в нет-а, и виждам ориентирояъчна цена. Тя ще "мръдне" със стотинки, няма да има разлика от 10лв в различните магазини.

# 157
  • Mediterraneo
Много ясно съм написала, дори два пъти, че струват пустите му кроасани 3 евро. Където и да е, не е в Бг, очевидно е, а където и да е из Европа, все тая; и в Щатите няма как да е, но това са подробности. Ама размаха пръст госпожата и направо си ме нареди пред строя.

# 158
Ама защо пък да трябва да се пише и цена? По-скоро се коментира качеството, нали затова повтаряме някоя покупка, не защото е изгодна. Те изгодните обикновено не са за тази, ами за другата тема Simple Smile
Пък и наистина, знаеш ли продукта, цена намираш за секунди.

# 159
  • Mediterraneo
Подкрепям. Цената няма нищо общо. В конкретния случай я написах, защото, освен че кроасаните ми харесаха, намирам цената за добра за половин кг продукт и сравнена с други кроасани в магазина.

# 160
Ама защо пък да трябва да се пише и цена? По-скоро се коментира качеството, нали затова повтаряме някоя покупка, не защото е изгодна. Те изгодните обикновено не са за тази, ами за другата тема Simple Smile

темата е какво ще купя отново, не кои продукти са качествени. цената също е важна при избора, особено на аналогични продукти. цената може още изначално да привлече или отблъсне някой и въобще да не се заинтересува от стоката. така че за някои инфото може да е важно.

# 161

темата е какво ще купя отново, не кои продукти са качествени. цената също е важна при избора, особено на аналогични продукти. цената може още изначално да привлече или отблъсне някой и въобще да не се заинтересува от стоката. така че за някои инфото може да е важно.
Аз ли криво пиша, някой ли криво ме чете...Simple Smile
Не казвам, че темата е "кои продукти са качествени", а казвам, че качеството е това, което обичайно ни кара да повторим продукт, което е съвсем различно от направената интерпретация.
Цена изначално трудно пък чак ще отблъсне, като се има предвид, че тук се коментират дребни ежедневни покупки, които сме одобрили и бихме ползвали отново, не яхти, да не говорим, че често пазаруваме заедно множество неща, не е казано да помним цената на всяко.
Още повече, че цената се намира, като знаеш продукта, а при това тя може да бъде различна дори за един и същ продукт в зависимост от търговеца, продажба при намаления или населеното място, така че намирам за достатъчно за замисъла на темата  да се посочи продуктът.
То ще дойде направо да снимаме касови бележки - какво, откъде, кога и на каква цена е купено, че да сме напълно изчерпателни и информативни.
Аз бих купила отново прясно мляко (може да си носите и собствени бутилки, но имат и техни, които запечатват на място), кашкавал, Петрохан, телешко и телешка кайма от специализирания магазин в Горубляне (не помня името му, но май е само един такъв). Може да имат и други добри продукти, но не съм пробвала всички. Цени не помня.

# 162
Ами това си е твое мнение, други пък не мислят така.
И като гледам какви продукти се коментират, определено не качеството е водещо. По-скоро вкус и лично предпочитание на масовки с кофти състав.
Естествено, че цена може да ме откаже изначално дори да не потърся иначе привлекателен продукт.

# 163
Ами това си е твое мнение, други пък не мислят така.
И като гледам какви продукти се коментират, определено не качеството е водещо. По-скоро вкус и лично предпочитание на масовки с кофти състав.
Естествено, че цена може да ме откаже изначално дори да не потърся иначе привлекателен продукт.
Ами някой може да ги намира за качествени, хората сме различни. Не казвам, че цената не е от значение, а че не е непременно нужно някой да я пише, като поства мнение за продукт, тя се намира много лесно.
Излишни прения за нещо елементарно.

# 164
  • Бургас
Жълт омекотител на Коколино. Ухае разкошно,но е силен аромата!

Общи условия

Активация на акаунт