Какво ще купя отново - 8

• 103 175
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Предполагам,че пуешка или пилешка кайма стават за "принцеси"?

# 676
Защо не? Всяка кайма би трябвало да стане. Аз не ползвам само кайма, а слагам яйце, понякога настърган домат и смесвам добре - това отпуска каймата и не се свива в центъра, когато се пече.

# 677
Защо не? Всяка кайма би трябвало да стане. Аз не ползвам само кайма, а слагам яйце, понякога настърган домат и смесвам добре - това отпуска каймата и не се свива в центъра, когато се пече.
От известно време съм на вълна здравословно хранене,та затова се поинтересувах за пуешката и пилешката кайма. Ще се пробва...

# 678
От известно време съм на вълна здравословно хранене,та затова се поинтересувах за пуешката и пилешката кайма. Ще се пробва...
В нормалното пълноценно балансирано хранене няма нищо нездравословно, не се втелясвай. Чунким пък някой знае какво е здравословно - в тия писания и мода има, и бизнес, и някои други работи, но не са за тази тема.
Сега, ограничения при някои заболявания - да, ама то си има и специфичните диети какво трябва да се избягва. 
Проблемът ни не е червеното или друго месо или какъвто и да е продукт сам по себе си, а че нищо вече не е чисто и храните са тъпкани с химикали и добавки (то и по миризмата се усеща), търси си чиста и качествена храна (колкото е възможно), това е.

# 679
  • Sofia
Аз имам чаршафи от Ла редут от 10 години сигурно. И си купих нови, защото ми омръзнаха. Нищо им няма, много са хубави.

Напомнихте ми за тези времена. Преди много години и аз поръчвах - дори имам още такива и след безброй пранета са си все още хубави. Жалко, че вдигнаха цените в някакъв момент, не съм гледала сайта скоро, но помня, че си промениха политиките.
От България съм купувала след това различни и след безброй разочарования само комплектите от Айко засега са добре.

# 680
И аз имам от Ла Редут-ските чаршафи. Ползвах ги години. Долните ги махнах, но калъфките и горните са още хубави.
Миналата година си взех турски чаршафи. Мисля, че са на Karaca. Добре изглеждат и са здрави.

# 681
Този балсам за коса от ДМ. Прави косата чудесна. Дори вместо шампоан го използвах скоро, косата е добре почистена, мека, приятна.

Много благодаря за тази препоръка! Купих го и споделям положителното мнение.
Ако го комбинарате с шампоан, който да се отразява също така благотворно, моля да споделите и него Simple Smile

# 682
Отдавна не съм писала тук...
Искам да похваля  краве сирене Резерва Алфатар. Мъжът ми го донесе преди седмици - купил го директно от производителя.... Опитахме го снощи и се оказа наистина прекрасно сирене. 😋 Дори и аз дето не обичам сирене, го харесах...

# 683
+1 за Алфатар. И кашкавалът им е много хубав.

# 684
Детския пастет на Лидл с пиратите ше купя отново.Децата го харесват. Само него искат.

# 685
Сладоледи Огоста. Намират се в някои по-малки магазини в София, Своге и Ботевград, както и в Монтана, където ги произвеждат. За София може да се поръчат онлайн с безплатна доставка.

Тези с ягоди са много добри, сметановите са страхотни, шоколадовите - съвсем шоколадови, не замаскирано с евтино какао.

# 686
Филе от минтай
Сьомгова пъстърва
Сладоледи с вкус на драконов плод
Сок Mirinda с вкус на мандарина и манго
Pepsi с вкус на лайм
Вафла Черноморец с вкус на портокал

# 687
  • София
Аз ще купя отново тези шоколдови яйца от Лидл на смешната цена от 1.79лв.Взех ги на майтап, но шоколада е очудващо много вкусен (киндера не ни харесва), играчките - от трите едната ни хареса, но и на киндера не са кой знае какви

# 688
  • София
Това десертно блокче от Лидл.

# 689
  • оттам, откъдето започва България
Любими са ми всички лидълски десертни блокчета с извара на Милбона. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт