Какво ще купя отново - 8

• 103 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Много хубаво мирише и ароматът е много траен

# 691
  • София
Вафлите на Brain food, ако съм ги споменавала вече, извинявам се.
Fritz-Limo (лимонада, оранжада)- харесаха ни.

# 692
  • оттам, откъдето започва България
Този балсам от ДМ:
Скрит текст:

на смешната цена от 2,49 лв.

# 693
Има ли мирис?

# 694
Мигли за домашна миглопластика. Гледах реклама във фейсбук за такъв комплект за 50лв... потърсих подобни в гугъл и открих почти същите за 29.90 от topoffersbg.com
Купих си ги и вече от един месец не ходя на миглопластика, а си поставям сама миглите. Е не държат седмица-две както казват, но 4-5 дена издържат. Миглопластиката ми беше 65лв поддържка на 4 седмици, а този комплект за 30лв ще ми стигне за поне 2 месеца, така че за мен е ТОП находка!

# 695

Мирис като на сушена билка, в случая невен. Simple Smile

# 696

Мирис като на сушена билка, в случая невен. Simple Smile
Добре ли овлажнява?

# 697
Да, овлажнява и омекотява устните.

# 698
  • Варна
Предполагам,че пуешка или пилешка кайма стават за "принцеси"?
Защо не? Всяка кайма би трябвало да стане. Аз не ползвам само кайма, а слагам яйце, понякога настърган домат и смесвам добре - това отпуска каймата и не се свива в центъра, когато се пече.
Днес правих принцеси и сложих домат ,яйца винаги слагам. Каймата не се сви  както обикновено.Благодаря за съвета!
И да похваля този препарат против мравки,бяха ни нападнали яко ..Вечер ги сложихме (къщички с гел)и сутрин нямаше нито една мравка.

# 699
Защо не? Всяка кайма би трябвало да стане. Аз не ползвам само кайма, а слагам яйце, понякога настърган домат и смесвам добре - това отпуска каймата и не се свива в центъра, когато се пече.
Днес правих принцеси и сложих домат ,яйца винаги слагам. Каймата не се сви  както обикновено.Благодаря за съвета!
И да похваля този препарат против мравки,бяха ни нападнали яко ..Вечер ги сложихме (къщички с гел)и сутрин нямаше нито една мравка.

Ооо и нас са ни нападнали мравки отскоро! Синът ми постоянно троши нещо по земята и ако случайно пропусна някоя трошичка да изчистя до вечерта се развихря една колония от мравки...
Та, въпросът ми е от къде го купихте?

# 700
Този балсам от ДМ:
Скрит текст:

на смешната цена от 2,49 лв.
+1. И аз много го харесвам.🙂 Има лек и приятен аромат на невен.

# 701
  • Варна
Мъжът ми го купи от Практикерhttps://praktiker.bg/bg/Zashtita-ot-nasekomi/MAGNUM-GEL-IGR-PLYu … ab=descriptionTab
Скрит текст:
Днес правих принцеси и сложих домат ,яйца винаги слагам. Каймата не се сви  както обикновено.Благодаря за съвета!

Ооо и нас са ни нападнали мравки отскоро! Синът ми постоянно троши нещо по земята и ако случайно пропусна някоя трошичка да изчистя до вечерта се развихря една колония от мравки...
Та, въпросът ми е от къде го купихте?
[/spoiler]

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 09:39 от Velina_p

# 702
  • Варна
Купих едно пакетче от това( на промоция за 0.99лв.):

Много ми хареса, затова се върнах и взех още + тези:

Ако и те са ОК- ще ми са любими.

# 703
Аз само бухтичките от тази фирма харесвам.

# 704
  • Deutschland
Къде се продават тези смеси? Моите от дни реват за мекици, ама аз не мога да меся на ръка. Само хлебопекарната ползвах за тая дейност, но няма как да я мъкна с мен в България. И колко бройки горе долу излизат от пакет?

Общи условия

Активация на акаунт