Кухо яйце?

• 1 954
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте ,не съм много наясно как се случва питането на въпроси правят ли се нови теми но реших да опитам.
Има следния проблем и притеснение,на 26.06.2024 беше последния ми цикъл (цикъла ми е уж редовен на 28дни ),на 26.07 видях две черти,едната беше бледа ,пуснах същия ден и кръвен тест който беше с резултат 295 (ден петък) в понеделник го повторих беше 843) сряда ме повикаха на преглед видя се сак, който отговаря на 5г.с и казаха че още е много рано ,вчера получих кафеникаво зацапване и отидох на друг доктор тъй като първия отказа да ме прегледа и се видя хубав сак по думите на доктора който отговаря на 5г.с+5 дни а реално съм в 6г.с и 2дни но в сака не се видя нищо доктора супер спокойно ми каза че според него всичко е наред и просто е рано,но аз съм притеснена защото ми е трета бременност и в предишните две се виждаше ембрион още в 5г.с (предишните две бременности бяха инвитро) тази бременност е чудо за нас и страшно много искаме да се случи.Пуснах си и ЧХГ което вчера беше 7321.2.Не знам какво да мисля ,доктора ме вика след две седмици ,изписа ми и утрогестан ношпа и витамин ц които пия от вчера ,според вас има ли шанс да се появи ембрион след две седмици когато ме вика?
Според мен има огромен шанс всичко да е ок,имайте търпение,още е твърде рано,желая ви късмет Simple Smile

# 16

Здравейте ,не съм много наясно как се случва питането на въпроси правят ли се нови теми но реших да опитам.
Има следния проблем и притеснение,на 26.06.2024 беше последния ми цикъл (цикъла ми е уж редовен на 28дни ),на 26.07 видях две черти,едната беше бледа ,пуснах същия ден и кръвен тест който беше с резултат 295 (ден петък) в понеделник го повторих беше 843) сряда ме повикаха на преглед видя се сак, който отговаря на 5г.с и казаха че още е много рано ,вчера получих кафеникаво зацапване и отидох на друг доктор тъй като първия отказа да ме прегледа и се видя хубав сак по думите на доктора който отговаря на 5г.с+5 дни а реално съм в 6г.с и 2дни но в сака не се видя нищо доктора супер спокойно ми каза че според него всичко е наред и просто е рано,но аз съм притеснена защото ми е трета бременност и в предишните две се виждаше ембрион още в 5г.с (предишните две бременности бяха инвитро) тази бременност е чудо за нас и страшно много искаме да се случи.Пуснах си и ЧХГ което вчера беше 7321.2.Не знам какво да мисля ,доктора ме вика след две седмици ,изписа ми и утрогестан ношпа и витамин ц които пия от вчера ,според вас има ли шанс да се появи ембрион след две седмици когато ме вика?
Според мен има огромен шанс всичко да е ок,имайте търпение,още е твърде рано,желая ви късмет Simple Smile

Много благодаря ❤

# 17
Здравейте дами,

Надявам се моят въпрос да е за тук, ако не е предварително се извинявам, но тази тема ми се видя най-нова и реших да помоля за съвет.

Казусът ми е следния:

На 29.08. 2023г. поради кухо яйце ми се наложи да направя медикаментозен аборт.
След него отключих Хашимото и поликистозни яйчници.

Вече мина повече от година, правим си опити за бебе, но не се получава.
Правила съм си нужните изследвания, (дали мога да задържам плод, не помня как се казваха) и всичко е наред, но не мога да разбера защо не се получава толкова време, като се има предвид, че първият ни опит се случи от втория месец.

Според моята гинеколожка, просто трябва да изчакам да се случат нещата естествено, но аз лично много бих се радвала ако някоя от вас е имала подобен проблем или е пиела някакви добавки да се ускори малко процеса, защото все си мисля, че нещо не е наред, но не знам точно какво.

Та, да. Ще ви бъда безкрайно благодарна ако някоя от вас се е сблъсквала с нещо подобно и какво е предприела за да се оправят нещата.

Благодаря предварително.

# 18
Не мисля, че кухото яйце има нещо общо с незабременяването. Природа. Реално овулацията е само 2 дни. Наблегнете тогава на опитите. Не се вманиачавайте и ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт