Има следния проблем и притеснение,на 26.06.2024 беше последния ми цикъл (цикъла ми е уж редовен на 28дни ),на 26.07 видях две черти,едната беше бледа ,пуснах същия ден и кръвен тест който беше с резултат 295 (ден петък) в понеделник го повторих беше 843) сряда ме повикаха на преглед видя се сак, който отговаря на 5г.с и казаха че още е много рано ,вчера получих кафеникаво зацапване и отидох на друг доктор тъй като първия отказа да ме прегледа и се видя хубав сак по думите на доктора който отговаря на 5г.с+5 дни а реално съм в 6г.с и 2дни но в сака не се видя нищо доктора супер спокойно ми каза че според него всичко е наред и просто е рано,но аз съм притеснена защото ми е трета бременност и в предишните две се виждаше ембрион още в 5г.с (предишните две бременности бяха инвитро) тази бременност е чудо за нас и страшно много искаме да се случи.Пуснах си и ЧХГ което вчера беше 7321.2.Не знам какво да мисля ,доктора ме вика след две седмици ,изписа ми и утрогестан ношпа и витамин ц които пия от вчера ,според вас има ли шанс да се появи ембрион след две седмици когато ме вика?