Модни консултации - 75

• 69 196
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Работя в и-шоп и не ми говорете за "даване на работа на куриерските фирми", особено по празниците Imp. Нито говорим за сложност, нито за момента, когато няма друга опция и силно желаем артикула. Смятам, че всеки си направи извод от прочетеното.
По темата - какво мислите за новия хит на влогърите: https://www.jdsports.gr/el/480978-adidas-originals-handball-spez … twwht_cblack_gum5

и бихте ли ги носили?

# 676
Не разбрах какво имаш предвид?

# 677
ДХЗ, и аз това си помислих, добре, че не сме толкова съвестни всички, че щяха да фалират масово и онлайн магазини и куриери Grinning

# 678
Под прозрачна блуза си представям подобен модел и цвят:
https://www.astratex.bg/sutien-triumph-soft-touch-bez-baneli/
^^^ Aз имам няколко такива, както във вариант сутиен, така и във вариант камизола в няколко цвята и много си ги обичам и нося дори когато не съм с прозрачна блуза или тениска, под която не държа да се разбира с какво бельо съм. Просто са ми много удобни и ми харесва линията, която дават.

# 679
Под прозрачна блуза си представям подобен модел и цвят:
https://www.astratex.bg/sutien-triumph-soft-touch-bez-baneli/
^^^ Aз имам няколко такива, както във вариант сутиен, така и във вариант камизола и много си ги обичам и нося дори когато не съм с прозрачна блуза или тениска, под която не държа да се разбира с какв бельо съм. Просто са ми много удобни ми ми харесва линията, която дават.

Точно такава линия търся за ежедневните ми бели тениски.
Агент, екрю или бежово за тях?

# 680
Лина, аз съм доста матова, та предпочитам по-скоро беж.
Скрит текст:

# 681
Обяснила съм го и на предходната страница - куриерите са много натоварени и това да поръчваш непрекъснато дрехи и после да поръчваш куриер да идва да ги вземе от адрес е чиста злоупотреба. Аз съм го правила, но го избягвам, защото ми е жал и за хората, и за труда им. Вдигам си Д и отивам или до близкия офис, или магазин и ги връщам намясто. Също винаги предпочитам опцията получаване в магазин, някак си ми е жал за труда на хората, които ще седнат, ще опаковат, ще похарчат средства да ми изпратят пратката до адрес, куриерът ще трябва да паркира, да ме търси и да ми предаде пратката...Особено по празници искрено съчувствам на куриерските фирми - имат страшно много работа и поръчките закъсняват винаги! Това имам предвид. Не говорим за изключенията когато достъпът е затруднен или няма наличност във физическите магазини-тогава твърдо да да се поръча онлайн, но нека бъдем по-съвестни.

Относно https://www.scmp.com/magazines/style/fashion/trends/article/3243 … -world-tour-katie

бихте ли ги носили?

# 682
Работя в и-шоп и не ми говорете за "даване на работа на куриерските фирми", особено по празниците Imp. Нито говорим за сложност, нито за момента, когато няма друга опция и силно желаем артикула. Смятам, че всеки си направи извод от прочетеното.
По темата - какво мислите за новия хит на влогърите: https://www.jdsports.gr/el/480978-adidas-originals-handball-spez … twwht_cblack_gum5

и бихте ли ги носили?
Точно днес ги пробвах, много са удобни. Чудя се дали да си ги купя….
Взех на синът ми черни велурени, след едно пране са зеленикави.

# 683
Обяснила съм го и на предходната страница - куриерите са много натоварени и това да поръчваш непрекъснато дрехи и после да поръчваш куриер да идва да ги вземе от адрес е чиста злоупотреба. Аз съм го правила, но го избягвам, защото ми е жал и за хората, и за труда им. Вдигам си Д и отивам или до близкия офис, или магазин и ги връщам намясто. Също винаги предпочитам опцията получаване в магазин, някак си ми е жал за труда на хората, които ще седнат, ще опаковат, ще похарчат средства да ми изпратят пратката до адрес, куриерът ще трябва да паркира, да ме търси и да ми предаде пратката...Особено по празници искрено съчувствам на куриерските фирми - имат страшно много работа и поръчките закъсняват винаги! Това имам предвид. Не говорим за изключенията когато достъпът е затруднен или няма наличност във физическите магазини-тогава твърдо да да се поръча онлайн, но нека бъдем по-съвестни.

Относно https://www.scmp.com/magazines/style/fashion/trends/article/3243 … -world-tour-katie

бихте ли ги носили?
Това добре,  но ФД са назад във времето и имаш опция само до вкъщи да дойде куриера.

# 684
  • Berlin
Samba са модел, който върви през времето и не остарява. Аз имам едни бели с черно, съвсем скоро ги купих, понеже имам и Hamburg, сини, велурени, които са подобни и мааалко повече ми харесват как ми седят. Имам и едни от детската номерация, черни, но се водят boots, не са толкова ниски и не са за мен, стоят в шкафа. Адидас имат и други подобни на Самба - Gazelle, Spezial, Campus (мааалко по-младежки ми изглеждат). Други спортни марки също имат подобен модел на Самба, за Асикс и Пума се сещам в момента.

# 685
На мен ФБ упорито ми рекламира едни с мръсен ефект за скромната сума от 330 лв. Чудя се кой и при какви обстоятелства би ги купил.

# 686
Добре де, куриерската услуга е платена. Това е бизнес. Колкото повече пратки се изпращат, толкова по-добре за бизнеса.

Samba имат ретро вид и са актуални.

# 687
Не тези предлаганите са ужасно мръсни. Адидас за 330 лв. Не ретро, а точно мръсни, никога не виждали миене или гъба.

# 688
Добре де, куриерската услуга е платена. Това е бизнес. Колкото повече пратки се изпращат, толкова по-добре за бизнеса.

Samba имат ретро вид и са актуални.

Не винаги е така. Пак ви казвам, че работя в ишоп и работим с бг куриери, и по време на празници не могат да си поемат дъх за много голям период от време. Защо да не подходжаме с разбиране в тези случаи? Освен това - ок, платена, но понякога се поръчват артикули само за да се допълни сумата за безплатна доставка и после веднага се връщат като пак се вика куриер. Това ок ли е според вас и какво би станало, ако всеки почне да го прави?

И на мен ми излиза реклама за тези мръсни Адидас - ужас и безумие са!

# 689
  • Berlin
Ох, къде са? Защо са мръсни? 😂

Общи условия

Активация на акаунт