Модни консултации - 75

• 70 108
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Показаните дънки са нещо, което никога не бих навлякла.
Не ме влече да приличам на каубой или клоун.

# 151
Много модерен и актуален модел дънки. Харесват ми, но определено не са за всяка фигура.

# 152
Какво е мнението Ви за този модел дънки "balloon jeans"

Висока и доста слаба съм, чист Dramatic по класификацията на Киби. Знам, че не попада в препоръките му, но този модел ми е влязъл в главата от две години.
Аз ги харесвам и мисля, че ще ви стоят добре. Разбира се, налага се да се поизпробват повече от 1 чифт, защото всеки бранд има малко по-различна идея какви са пропорциите. Мерете и "barrel leg jeans" - кажи речи същото!

# 153
ужасно грозни модели

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 08:32 от bubanka

# 154
ужасно грозни модели
За мен ще е много интересно да покажете това, което вие считате за хубаво Simple Smile

# 155
Ох, аз луднах по едно сако. Heart Eyes

Тая нощ със сигурност сън няма да ме хване. Ама ще чакам до утре да преспя и на сутринта да реша - дават ли ми се 329,99 лв. на HM или ще ми мине.Smirk

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 19:29 от Sysly

# 156
  • София
Здравейте, кои бихте избрали, за жена?

# 157
Аз избирам тези в бежово, последните.

# 158
Ох, аз луднах по едно сако. Heart Eyes
и аз 🙂
къде го има?

# 159
Здравейте, кои бихте избрали, за жена?

Аз имам третите, в много светло сиво.

# 160
Тези в средата за мен! 🤩 Много харесвам New Balance и конкретно тези модели:

# 161
За мен тези подметки са неудобни и супер корави и "дървени" .

Имам едни любими Найк, стар модел с невероятна подметка, мека и гъвкава, все едно съм без обувка. Отгоре са изцяло кожени (изкуствена кожа, но тънка и мека).
Колко ровя всяка година, ами няма такива.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 11:31 от Essentiall

# 162
Много позната ситуация. Аз също имах много любими Найки, купувани преди 10 години, но вече амортизирани от тренировки. Е, няма намиране вече на такъв модел. Всички модели са с много твърда подметка. Не губя надежда и след поредното фиаско продължавам да търся подходящия модел.

# 163
Като притежател на 327 в два цвята и любител на Найк, мисля, че нещо бъркате с подметките.
Относно Ню баланс - да, по-твърда е от Найк, но това не са маратонки за спорт, а за свободно време и имат други предимства - елегантни, леки като перце, за широк крак и т.н
Относно Найк - последните ми Пегас са с много мека подметка, сега се оглеждам и за Метеор...

# 164
ужасно грозни модели
За мен ще е много интересно да покажете това, което вие считате за хубаво Simple Smile
лично аз нося и предпочитам за себе си малко слим крачоли имам и широки ми не ми харесва как ми стоят не се одобрявам с тях

Общи условия

Активация на акаунт