Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 83

• 38 384
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
При доц.Чавеева ли ?
Ееее каква е тази разлика в цената. На мен ми взеха 150 лв в Щерев (без БХС).

Не при нея. В Щерев. Предполагам, че една и съща клиника следва да има едни и същи цени. Предвид, че и Чавеева не преглежда винаги тя, а отделя малко време… 250 лв е прекалено!

# 196
В Оскар също има разлика в цената на феталната морфология според специалиста, който я извършва.

# 197
Вас лично тя преглеждала ли ви е ?
При доц.Чавеева ли ?
Ееее каква е тази разлика в цената. На мен ми взеха 150 лв в Щерев (без БХС).

Не при нея. В Щерев. Предполагам, че една и съща клиника следва да има едни и същи цени. Предвид, че и Чавеева не преглежда винаги тя, а отделя малко време… 250 лв е прекалено!

# 198
  • София
Чувствам се отпаднала и мисля, че се разболявам. Аг препоръчан Биозин мама, но аз го пия от предната ми настинка миналия месец и не виждам ефект. Вие какви медикаменти приемате? Вчера само кихах, но днес ми е отпаднало и ту съм с хрема, ту със запушен нос. Предния път Аг не ми даде изопринозин, което обилновено ми помага, а дамо прахчета Тайлол хот. От едно прахче, обаче не усещах малкия дълго време и Аг ми каза, че съм го приспала, та сега не бих пила от тях.
Биозин е имуностимулант, както Изопринозин - едва ли е добра идея да се взимат два едновременно. Вдигнете дозата Биозин на две таблетки дневно.

# 199
Аз съм доволна от д-р Михова от Надежда за феталната морфология. Цената е 150 лв.

# 200
  • София
Пък представи си, ако някъде ФМ ги прави професор - вероятно ще трябва по 500 лв да взима Grinning Grinning Grinning

# 201
Пък представи си, ако някъде ФМ ги прави професор - вероятно ще трябва по 500 лв да взима Grinning Grinning Grinning
А представи си ако Чавеева стане професор! 😜🤣

# 202
  • София
Тогава първо излизам от БгМама Grinning
Скрит текст:
А представи си ако Чавеева стане професор! 😜🤣

# 203

Изобщо не съм агресивно настроена , толкова съм платила за прегледа при нея , който продължи час и половина. Преди нея ме преглежда и друга лекарка ,може би заради това цената е такава ,тя също доста дълго време отдели за прегледа.

# 204
Аз не казвам, че лъжете за цената. Казвам, че  за мен това не е редно - една клиника да има различни цени за един и същ преглед, без значение каква е титлата на лекаря.

# 205
Ами не е , но нямам вина. А и пак Ви казвам доста внимание ми обърна и може би заради това таксата е такава . Може на вас да ви вземат на касата 150 лв.,което ще е супер.
Аз не казвам, че лъжете за цената. Казвам, че  за мен това не е редно - една клиника да има различни цени за един и същ преглед, без значение каква е титлата на лекаря.

# 206
Десисслава, аз мога да кажа цени в Оскар клиник, цената е 190 лв. при Д-р Стратиева, ходих на ранна ФМ (включва и БХС). В Марковс при П-р Марков е 200 лв, втората ФМ правих там. Знам обаче, че с часовете е трудно, дано могат да ви дадат скоро час и всичко да е наред!

# 207
  • Пловдив
VaniaK, сертифициран морфолог е, изнервиха ме други неща, не нещо по самия преглед. Като цяло винаги го препоръчвам и нямам съмнение относно професионализма му.
Както се казва всичко е бизнес, за нещо, което заплащаш не малка сума имаш очаквания и изисквания. Да речем, че на финал си стиснахме ръцете и се реваншира за това, за което се ядосах.
Тук прегледът е 210лв.

# 208
Не се ядосвайте. Важното е бебчето да е наред. Всичко друго са бели кахъри.

# 209
Да ,така е ,просто бях в адски кофти положение , когато стигнах до нея. Не насърчавам никого да ходи задължително при нея ,просто реших да споделя ,че съм доволна и е разсеяла всичките ми тревоги и съмнения ,който се преживяват трудно от един бъдещ родител.
Не се ядосвайте. Важното е бебчето да е наред. Всичко друго са бели кахъри.

Общи условия

Активация на акаунт