Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 83

• 38 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Има си антибиотици, подходящи и за бременни, защо не ви изпишат? Това е безсимптомна бактериурия. По-добре според мен е да се консултирате с нефролог, особено при факта че правите чести уроинфекции.

# 181
За съжаление повечето специалисти бягат от бременни и насочват АГ да си ги лекуват. Това по повод съвета да посети нефролог. Евентуално трябва да е някой с опит и с бременните. Иначе и аз не виждам лошо да се изпише антибиотик. Смятам, че нелечението е по-опасно от антибиотик. Моя приятелка в края на бременността беше и на кортикостероиди, но като всичко е контролирано, не е толкова опасно.
На мен за бактериална вагиноза ми изписа Флажил, заедно с Вагизан. Не съм убедена, че  Флажил ще ми помогне, но ще видим на контролата след 2 седмици.

# 182
Здравейте! Аз също се мъча с Бактериална вагиноза в толкова ранна седмица попитайте за крем Клиндавазин, който уж го водят по безвреден.

# 183
  • Пловдив
Някой знае ли каква е цената на фетална морфология при д-р Чавеева?

# 184
Феталната в Щерев е 150 лв. Не би трябвало да има разлика, независимо колко е добър феталния доктор. Иначе съм чувала, че при Чавеева преглеждат специализанти и тя хвърля само бърз поглед за 10 мин. Ако случая е сериозен, тогава отделя повече време.

# 185
  • Пловдив
Не е сериозен случая, но специалистът в тази област в Пловдив нещо ме напрегна, а съм чувала добри отзиви за нея и затова питам.

# 186
Не съм сигурна, че ще Ви обърне нужното внимание. Има добри отзиви за Марков в Марковс (там цени не знам, но са скъпички). Вижте в Надежда морфолозите. Много момичета ходят и в Оскар клиник. Нека някой друг да препоръча. Аз на първата бях при Искилиева в Щерев.
Какво Ви притесни Вашия доктор? Той сертифициран морфолог ли е? Защото съм чувала, че някои АГ извършват феталната морфология, но не са специалисти в тази област.

# 187
Приемате ли допълнително йод и в каква доза? Какви таблетки - като част от мултивитамини или отделно?

# 188
250 лв .
Някой знае ли каква е цената на фетална морфология при д-р Чавеева?

# 189
Ееее каква е тази разлика в цената. На мен ми взеха 150 лв в Щерев (без БХС).

# 190
  • София
Силно препоръчва д-р Патрикова в Надежда. Цената варира според седмицата - м/у 140 и 180 лв съм плащала (има ценоразпис в интернет)

# 191
+1 за Патрикова в Надежда

# 192
Аз записах при професор Марков, 200 лв ми казаха

# 193
Чувствам се отпаднала и мисля, че се разболявам. Аг препоръчан Биозин мама, но аз го пия от предната ми настинка миналия месец и не виждам ефект. Вие какви медикаменти приемате? Вчера само кихах, но днес ми е отпаднало и ту съм с хрема, ту със запушен нос. Предния път Аг не ми даде изопринозин, което обилновено ми помага, а дамо прахчета Тайлол хот. От едно прахче, обаче не усещах малкия дълго време и Аг ми каза, че съм го приспала, та сега не бих пила от тях.

# 194
При доц.Чавеева ли ?
Ееее каква е тази разлика в цената. На мен ми взеха 150 лв в Щерев (без БХС).

Общи условия

Активация на акаунт