ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 082
  • 652
  •   1
Отговори
# 345
Когато 8 жезли е до негативна карта, попива от нея и автоматично започва да проявява негативната проява на картата. А за 8 жезли е точно такова едно от отрицателните проявления-застой и липса на комуникацията. За 4 пентакли е ясно тълкуването. За императрицата е възможно някакво лице да е причина за застоя-майка или някаква жена,любяща,грижовна към него..Но може и жената, на която се гледа,да я представя.
А и въпроса е за развитие конкретно между нея и бившия и партньор до 2 седмици. А не развитие на любовния и живот до 2 седмици..
Но по тази 8 ж до императрицата ми се струва че може и след дълъг период отново да се задвижат нещата между тях. Просто трябва повече време да мине...евентуално

# 346
Когато 8 жезли е до негативна карта, попива от нея и автоматично започва да проявява негативната проява на картата. А за 8 жезли е точно такова едно от отрицателните проявления-застой и липса на комуникацията. За 4 пентакли е ясно тълкуването. За императрицата е възможно някакво лице да е причина за застоя-майка или някаква жена,любяща,грижовна към него..Но може и жената, на която се гледа,да я представя.
А и въпроса е за развитие конкретно между нея и бившия и партньор до 2 седмици. А не развитие на любовния и живот до 2 седмици..
Но по тази 8 ж до императрицата ми се струва че може и след дълъг период отново да се задвижат нещата между тях. Просто трябва повече време да мине...евентуално

Повече време ама 8 жезли е много бърза карта ?
Според мен се е проявило точно по начина, че мъжът е 4 пентакли - седи без активни действия, а за жената има ръст и развитие ( и двете карти показват това 8 жезли и Имп) , може би просто три карти в случая са малко , за да покажат цялата история.
Искам да използвам темата за следния въпрос
В каква енергия жена ще привлече определен мъж?
Излезе Императрицата - мъжът е женен с деца,  жената е семейна с дете
Може ли да споделите какво според вас трябва да е поведението на жената ?

# 347
Скрит текст:

Повече време ама 8 жезли е много бърза карта ?
Според мен се е проявило точно по начина, че мъжът е 4 пентакли - седи без активни действия, а за жената има ръст и развитие ( и двете карти показват това 8 жезли и Имп) , може би просто три карти в случая са малко , за да покажат цялата история.
Човекът харесва 1) улегнали жени с развита ценностна система, 2) по-възрастни жени, 3) властни жени, които го превъзхождат по някакъв начин, 4) би харесал семейна жена, може би защото и той е семеен, или 5) харесва M*LFs. Не се сещам за други опции на този етап. Може би повече карти биха дали повече яснота.

# 348
Императрицата очаква подаръци, внимание и отношение. Това е една от най-женствените карти - присъства и символът на Венера. За мен енергията е в посока излъчване на подчертана женственост, което върви и с известна пасивност - тя е седяща на трон, но е ясна в очакванията си от мъжа. От психологическа гледна точка мъжете се привързват там където дават, инвестират и се чувстват полезни.

# 349
Императрицата очаква подаръци, внимание и отношение. Това е една от най-женствените карти - присъства и символът на Венера. За мен енергията е в посока излъчване на подчертана женственост, което върви и с известна пасивност - тя е седяща на трон, но е ясна в очакванията си от мъжа. От психологическа гледна точка мъжете се привързват там където дават, инвестират и се чувстват полезни.

Напълно съм съгласна, но не мога да характеризирам действията - тоест тя не трябва да е проактивна към него, това може би означава да го игнорира? Но според мен и да го изключи ментално от полето си ? Да не му отваря профилите, да не разпитва познати за него? Съгласни ли сте?
Но пък може би, когато се появи да се държи топло с него ? Не знам дали трябва да му прави комплименти ?

# 350
Туинки, според мен типично по женски да показва интерес, но да не прави тя активни действия като да го кани на кафе, излизане и там каквото попада в техните представи. Показването на интерес е през одобрителни коментари, възхищение към някакво негово качество, молба за помощ за нещо дребно, за да се почувства той силен и овластен и т.н. Женската енергия е муза, тя вдъхновява.

Спирам обаче дотук защото ясно, че това са карти и трябва да сме безпристрастни, но аз лично не одобрявам и не бих насърчавала отношения със семеен мъж с деца. Всъщност дори не понасям такива жени, които се бутат където не им е мястото.

# 351
Туинки, според мен типично по женски да показва интерес, но да не прави тя активни действия като да го кани на кафе, излизане и там каквото попада в техните представи. Показването на интерес е през одобрителни коментари, възхищение към някакво негово качество, молба за помощ за нещо дребно, за да се почувства той силен и овластен и т.н. Женската енергия е муза, тя вдъхновява.

Спирам обаче дотук защото ясно, че това са карти и трябва да сме безпристрастни, но аз лично не одобрявам и не бих насърчавала отношения със семеен мъж с деца. Всъщност дори не понасям такива жени, които се бутат където не им е мястото.

Вчера се сетих, че само Императрицата не работи 😀 тя живее в изобилие, но все някой ѝ го принася сравнена с кралиците. Защото всички кралици могат да бъдат майки - не съм сигурна за Кралица Меч, като архетип.
Но аз като една Кралица Жезли не мога да си представя как пасивното поведение ще ти привлече мъжа , но търсейки информация за архетипа на Императрица намерих това изречение - “остави ги да дойдат при теб” - може би ключът е във вътрешната увереност и спокойствие - занимание със себе си , а не фокус върху мъжа.

# 352
Принципно жената има повече от един архетип, те и мъжете са така, де. Императрицата флиртува и привлича. Тя символизира Деметра, плодородието. В негативен план и сенчеста проява е златотърсачка Wink
Обратното на висшата жрица, която пък символизира Персефона - мистериозна, обсебваща, психична.

# 353
Принципно жената има повече от един архетип, те и мъжете са така, де. Императрицата флиртува и привлича. Тя символизира Деметра, плодородието. В негативен план и сенчеста проява е златотърсачка Wink
Обратното на висшата жрица, която пък символизира Персефона - мистериозна, обсебваща, психична.

Как хем пасивна хем флиртува обаче ?

# 354
Принципно женската енергия е пасивна, тя е приемаща. Емоции, не действие. Флиртът не изключва това, напротив. Той е закачливост в поведението, усмивка, излъчване на сексуалност, лекота в общуването, поощряване на другия към действие. Флиртът е покана към другия, знак, че си отворен към общуване с него - вербално, невербално и т.н. Не означава обаче тази жена да покани мъжа на среща, да инициира физически контакт, това той трябва да го направи.

Ако мъжът не предприема действия, това вече говори за това, че или не я харесва, или има самоконтрол и приоритизира други неща.

Ние не знаем нищо за ситуацията тук, така че всичко е теоритизиране, а не стъпва на конкретика.

# 355
Според мен само по една карта трудно може да се отговори на въпроса. Императрицата сама по себе си може да е много неща, включително може да означава, че харесва поведение, идентично на това на майка му или на съпругата му. С една карта просто разтягаме локуми и спекулираме.

# 356
Туинки, първият ти въпрос трябваше да е дали въобще ще го привлече Simple Smile Човекът може изобщо да няма интерес.

Обаче, аз също не одобрявам такъв род въпроси. Обвързани хора си търсят нещо навън. Иначе, всички искаме половинките ни да са ни верни до гроб.

# 357
Излезе Императрицата - мъжът е женен с деца,  жената е семейна с дете
Туинки, първият ти въпрос трябваше да е дали въобще ще го привлече Simple Smile Човекът може изобщо да няма интерес.

Обаче, аз също не одобрявам такъв род въпроси. Обвързани хора си търсят нещо навън. Иначе, всички искаме половинките ни да са ни верни до гроб.

Въпросът  е за архетип Императрица.

# 358
  • София
Благодаря, ако има развитие, ще споделя

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 18:19 от malina_smile

# 359
Какво ще ми донесе есенното равноденствие?
Много приятни карти, 6 пентакли само не я разпознавам

Общи условия

Активация на акаунт