ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 083
  • 652
  •   1
Отговори
# 330
malina сигурно ли е, че няма и други играчи освен двамата ?

# 331
  • София
Жената наскоро се е разделила с приятеля си, има някакви други ухажори, но нищо съществено. За мъжа не зная много, освен, че няма сериозни отношения от много време.  И двамата не са обвързани, никой не е семеен и т.н.

# 332
Да раздвижим малко темичката с една подредба от мен.

Много любопитни са ми последните две дворцови карти.
Без да изпадам в подробности тези карти на мен ми говорят, че трябва да оставя наивността на глупака, но и да ме тръгвам с главата напред като рицаря. А тази четворка пентакли си е толкова на мястото, определено трябва да стана по стисната.
Чакам и вашето мнение

# 333

Здравейте. Изтеглих три карти на въпроса дали ще забременея. Аз не мога да ги тълкувам.  Това излезе. Ако някой ми отговори, ще съм благодарна

# 334

Здравейте. Изтеглих три карти на въпроса дали ще забременея. Аз не мога да ги тълкувам.  Това излезе. Ако някой ми отговори, ще съм благодарна
Здравейте,
1.Въпросът Ви не е за тук, моля да не спамите излишно след като не сте получила отговор в другата тема
2.Редно е да дадете своето тълкуване
3.Въпросът е некоректен, ако ще задавате въпрос с Да и Не тогава теглите една карта
4.Имате проблеми, които трябва да решите преди да може да забременеете - по Дявола най-вероятно свързани с някаква зависимост, може да са ядене/килограми, нездравословен начин на живот/алкохол/наркотици/цигари - по Луната е хубаво да отидете на гинеколог да проверите хормони и щитовидна

# 335

Здравейте. Изтеглих три карти на въпроса дали ще забременея. Аз не мога да ги тълкувам.  Това излезе. Ако някой ми отговори, ще съм благодарна

Цвети 157 Не съм напреднала в таро, но ми се струва по тези карти, че има малко предизвикателства, малко повече услия да са нужни по 9 жезли, или пък сте изморена от усилия, опити, Дяволът ми дава много вкопченост по тази тема, все едно сте вманиачена в това желание да забременеете, а Луната е илюзии, така че клоня към - по-скоро Не, но не се отчайвате. Отначало не знам защо разчетох 9 жезли като Асо жезли, която би могла да е карта за бременност, но заедно с другите две по-скоро цялото тълкуване има една обсесия, несигурност и безпокойство по тази тема. Може да има стари травми и страхове, които ви пречат или нужда от по-дълбок поглед, преглед при специалист за някакви здравословни причини.

Второто ми тълкуване е страх от забременяване, тъй като и 9 жезли е карта, която означаво предпазливост и бдителност, с Дяволът и Луната- страхове.

Не знам дали съм помогнала. Успех, каквото и да желаете!

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 03:40 от angelika_

# 336
  • España
Здравейте , ще публикувам в скрит текст , че “да не разпъвам чаршафи” :
Скрит текст:
Привет на всички таротисти в темата ! Следя ви от известно време . Аз се занимавам с Таро от около 5 години . Опитвам да помагам на другите , но когато тълкувам лични въпроси ми се иска да чуя и друго мнение .
Това долу е първата подредба , която научих , започвайки обучението си . Най-общо казано : от ляво трите карти показват какво трябва да се направи ( на кое да обърнем внимание  и тнт….) ; картата по средата е позицията на питащия , а отдясно са резултатите , които има вероятност да дойдат .
Тази подредба ми се стори подходяща за въпроса , който задавам : със съпруга ми сме на път да вложим средства в едно ново за нас начинание : ресторант /рок клуб . Ще бъде в партньорство с един наш познат , който има опит в ресторантьорството  .  Избрали сме мястото , днес даже се срещах с архитекти за интериора , има и други ,до които ще се допитаме ….има средства и ресурси , но все пак не сме “първи приятели “ с бъдещия ни партньор и имам зрънце съмнения ….освен това има и доста документация за оправяне ….лицензи…договори….. ремонти…..Та въпросът е : “Как ще се развие проектът ни за този ресторант?”

Уточнение : след като питащият зададе въпроса си , разделя картите на 3 купчинки и избира едната , от която се прави подредбата , а другите две се обръщат с лицето нагоре и показаните карти ( в моя случай Императорът и 5 жезли) са така наречената “подсказка” или нещо , на което да се обърне специално внимание ( на испански се нарича “el chivato”). А най-долната карта от избраната купчинка ( в моя случай Крал Жезли ( от втората снимка ) ) показва нашата лична ….еволюция ( да я наречем) във връзка с конкретния казус.

Ляво ( процесът на осъществяване на проекта):
Започва ударно с Триумфиращият или Победителят -6 Жезли ( една от любимите ми и вдъхновяващи карти).Честно казано , тези три карти идеално описват съпруга ми ( средствата идват от неговите триумфи и успехи , чисти светли и топли като Слънцето ) , а и той самият е като Крал Мечове ( силен ; прям и упорит , с известна доза влечение към контрол ) . Може би трябва да се доверя на неговото желание за този проект и да загърбя притесненията си ?! Пък и Слънце до Краля си е доста мотивиращо …
Средната карта съм аз очевидно ….то даже няма какво да коментирам ….Освен евентуално , ако я разгледам като “ситуация” …. 8 мечове ….много неясноти , от които тръгват притеснения … Може и да означава , че аз ще оглавявам проекта , а все още не се чувствам уверена , че ще успея ….
Дясно ( резултати) .
Ами предвид идеята , мисля , че 3 Чаши си е съвсем на място 😉. 2 Пентакли ( двама партньори ) и за капак влюбените , закриляни от Ангел : най-общо казано ще има положително развитие на нещата .
Разбира се има още какво да се тълкува …..

Може да се наредят и още един ред пояснителни карти :

Ляво : 2 Мечове+ 4 Пентакли+ Отшелникът -тълкувам го като : В процеса на подготовката ще имаме дилеми при избора на фирма за ремонт; при документалната част….имаме определен бюджет , към който да се придържаме (4Пентакли) и вероятно ще отнеме по-дълго време от предвиденото (Отшелникът в позиция “време”, а той е и една от най-бавните карти).
Среда : Ако приемем , че това съм аз , имам шанс от несигурна , плаха и съмняваща се във всичко да израстна до Крал Жезли ( повече мъжка сила и енергия ) , за да ръководя нещата .
Дясно: Колесницата; 10 Чаши и Луна . Абееее…ще се задвижат нещата 😉 Само тази Луна леко ме притеснява …амааааа…както казваше моят учител по Таро : може и “по вечерно време “ просто да означава ….( рок клуб ще е все пак).
От друга страна : “Моята карта”  Крал Жезли има от двете си страни най-старият и бавният ( Отшелникът е и мъдрост ; внимателна подготовка) и най-младият и бързият ( Колесницата) , която веднъж появила се , ще задвижи процеса .

От друга страна: Слънце почти в началото и Луна на края дават един затворен и функциониращ цикъл , на който е предопределено да се случи ….все пак .
Аааа…да не забравя и горните две карти “подсказка” : Императорът и 5 Жезли . Да сме внимателни и да избягваме конфронтация с висшестоящи ( особено в общината при оформянето на документите ….примерно).
Ще се радвам , ако ме допълните или поправите в моята интерпретация !
После ще направя подредби и за някои доуточняващи въпроси . Ще питам и за намеренията на партньора ни , че ме вълнува…

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 17:58 от Воден пъпеш

# 337
Здравей , Воден пъпеш!
Аз тази двойка пентакли я виждам като труден баланс между личен живот и усилията вложени да заработи този проект. Може някой от вас (или и двамата) да сте много отдадени на ангажиментите и да пренебрегнете личния живот, когато работиш за себе си, понякога се размиват границите на работа и почивка. Влюбените може и да сте вие двамата, но може и трето лице да е замесено и да има някакъв предстоящ избор.
А 5 пентакли може и да има нещо общо с партньора, някакъв спор с него.
8 меча може да е просто неувереност, но може и да са неща, които не знаеш, подводни камъни които да те изненадат.
Последните пояснителни също са малко двусмислени, човекът с чашите който е сам, не споделя своето охолство с друг и луната ....

Не знам кога точно планирате да стартирате, но още малко  (след 20 август) и луната ще е намаляваща (хубаво е нови начинания да се започват на нарастваща луната) и ретрограден Меркурий този месец, който може да създаде проблеми с документи. Не е за тази тема последния абзац, но все пак да го кажа.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 04:47 от Amandine

# 338
  • София
Здравейте, момичета,
Тотално съм забила с четенето на карти в последно време, не зная на какво се дължи. Може би ми трябва още някакъв курс или литература, но от няколко месеца сякаш интуицията не ми говори кой знае колко и гледам рядко да тегля карти. Днес ми се наложи да изтегля на моя приятелка. Въпросът е какво развитие ще има между нея и бившият й партньор до 2 седмици. От известно време нямат контакт.
Смущава ме 4 пентакли като първа, ако не беше тази карта бих казала, че ще има комуникация и ще се възродят отношенията им по 8 жезли и Императрицата, но с тази 4 пентакли се разколебавам.
Как мислите вие?

# 339
Завръщам се във форума след известна наложителна пауза. Надявам се усещанията и скромните ми умения при четене на карти да не са ръждясали прекомерно.

malina_smile, тук Императрицата доминира подредбата. Според мен е възможно тя да се опита да наруши мълчанието. Но по 8 жезли може и да прибърза и да не е дообмислила достатъчно добре една такава стъпка. Изглежда ми някак ненапускаща ситуацията и твърде фокусирана в нея. Самата Императрица хем е вдясно и трябва да продължи напред, хем като позиция на тялото е ориентирана назад в миналото. По тези карти не виждам действия от страна на мъжа. Ако разгледаме изображенията, присъстват мъжка фигура в 4 пентакли и женската енергия в Императрицата. Той стои пасивен, а тя поема контрола.

Може би ще бъде полезно, ако изтеглиш карти каква ще е реакцията му, ако тя го потърси и съвет за нея.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 08:08 от Rebel Rebel (innasn)

# 340
  • София
Благодаря, Rebel Rebel, довечера ще изтегля.

# 341
Добре дошла Rebel Rebel 🤗
Надявам се всичко да ти е наред 🫶🏻
Липсваше 🐝

# 342
Здравейте, момичета,
Тотално съм забила с четенето на карти в последно време, не зная на какво се дължи. Може би ми трябва още някакъв курс или литература, но от няколко месеца сякаш интуицията не ми говори кой знае колко и гледам рядко да тегля карти. Днес ми се наложи да изтегля на моя приятелка. Въпросът е какво развитие ще има между нея и бившият й партньор до 2 седмици. От известно време нямат контакт.
Смущава ме 4 пентакли като първа, ако не беше тази карта бих казала, че ще има комуникация и ще се възродят отношенията им по 8 жезли и Императрицата, но с тази 4 пентакли се разколебавам.
Как мислите вие?

Няма да има развитие.

# 343
Каква жена е питащата в очите на мъжа ( как я възприема като цяло)
 Кралица меч 2 чаши асо меч
Понеже малко ме стъписа таз Баба Яга теглих пояснителна Любовниците
Сега дали той я има за влюбена в него или я възприема като Магьосница , защото тук е изобразена като Баба Яга, все пак интелигентна жена, просто не знам какво хубаво да кажа за тази кралица ( аз хич не я харесвам за такива въпроси)
Обаче с този навирен заек Асо меч - идва ми да кажа, че за него е провокираща със словото си, явно успява да го провокира със приказки

Има ли намерение мъжът към жената?
Като видя Глупака и лошо ми става , прекалено често вече за мен лично излиза като нов човек и не знам как да го тълкувам, когато гледам за друг без да придам личното си значение , но все пак може и да не иска да изглежда като Глупак
Вие как мислите

# 344
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета,
Как мислите вие?

Здравейте,
Днес мам ОВ от момичето за тези карти - абсолютно нищо не се е случило между нея и човекът, за когото питаше. Нито тя е писала, нито той. При нея се е появил нов човек, с когото живеят на различни места и за момента имат доста силна онлайн комуникация. Пиша го, защото явно това е проявлението на 8 жезли, а Императрицата я свързвам с емоционално израстване на момичето и проява на любов към себе си след предната раздяла.

Общи условия

Активация на акаунт