ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 088
  • 652
  •   1
Отговори
# 315
Twinklestar, работата наистина е зле по тоя карти. Според мен 8мата позиция е хубаво да я има, защото показва къде се чупят нещата, показва нещото, което е довело до проблем и трябва да спре да се прави или изясни като проблем.
Според все пак има надежда за тези отношения. Според мен по тази справедливост единият във връзката се чувства засегнат и обиден от действията на другия и за да продължат нещата на пред ще трябва да се изясни това. Май ти нещо си го обидила, защото силата е действието, което трябва ти да предприемеш. Ако в момента сте в прекъсната комуникация, ти се човека, който трябва да поеме инициативата. Пажа на девета позиция съм разколебана дали показва, че ти трябва да приемеш качествата му или че трябва да се намери човек, който да направи връзката между вас. Но определено по смъртта като първа карта отношенията ви никога няма да са същите.

# 316
Twinklestar, работата наистина е зле по тоя карти. Според мен 8мата позиция е хубаво да я има, защото показва къде се чупят нещата, показва нещото, което е довело до проблем и трябва да спре да се прави или изясни като проблем.
Според все пак има надежда за тези отношения. Според мен по тази справедливост единият във връзката се чувства засегнат и обиден от действията на другия и за да продължат нещата на пред ще трябва да се изясни това. Май ти нещо си го обидила, защото силата е действието, което трябва ти да предприемеш. Ако в момента сте в прекъсната комуникация, ти се човека, който трябва да поеме инициативата. Пажа на девета позиция съм разколебана дали показва, че ти трябва да приемеш качествата му или че трябва да се намери човек, който да направи връзката между вас. Но определено по смъртта като първа карта отношенията ви никога няма да са същите.

Божееее, чак сега зацепвам - през цялото време си мисля, че въпросът е какво Той не работи като работа/професия 🤦🏻♀ и си викам ама какъв е този нелеп въпрос 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀
Възможно е да е обиден, не знам точно за какво
Изпратих му нещо преди дни и той го отвори, но няма отговор , ето как са се изменили картите
Забележи къде са Силата и 9 жезли 😀 не ми допада, че чувствата му към мен са 9 жезли
Мисля, че интуитивно си на пръв път - енергията се е сменила с доста огнена, и забележи на 9,10,11,12 позиция картите 😀 По 8 жезли и Паж жезли трябва да продължавам да му пиша ли ? Егото ми не е съгласно с това 😅

# 317
Скрит текст:

Божееее, чак сега зацепвам - през цялото време си мисля, че въпросът е какво Той не работи като работа/професия 🤦🏻♀ и си викам ама какъв е този нелеп въпрос 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀
Възможно е да е обиден, не знам точно за какво
Изпратих му нещо преди дни и той го отвори, но няма отговор , ето как са се изменили картите
Забележи къде са Силата и 9 жезли 😀 не ми допада, че чувствата му към мен са 9 жезли
Мисля, че интуитивно си на пръв път - енергията се е сменила с доста огнена, и забележи на 9,10,11,12 позиция картите 😀 По 8 жезли и Паж жезли трябва да продължавам да му пиша ли ? Егото ми не е съгласно с това 😅

Със закъснение се включвам по тия карти, но по добре късно отколкото никога.
Според мен картите показват по 9 жезъла, че е в защитна реакция спрямо теб, а ти се явяваш кралица жезли, която в случая мисля че показва качеството да се вихриш и говориш каквото ти е на ума и с това може без да искаш да засегнеш някого. Той си е паж мечове, въпреки че се възприема като император и му се иска да го третираш като магьосник.
По 7 чаши си изправена през избор - да си държиш на егото или да го третираш все едно е той е магьосникът. 8мата позиция, която в предното гледане пропусна, тук според мен показва, че да се откажеш от отношенията ви, значи край.
Осмицата жезли аз по скоро я тълкувам, че той ще ти пише и на база другите карти, трябва да му отговориш. Цялостно мисля, че съобщението към теб няма да е много приятно и няма да очакваш точно това и тук ще е момента, в който ще трябва да решиш дали да му отговориш или не.
За десета позиция, не можеше да има по подходяща карта. Трябва просто да си поговорите и да изясните ситуацията.
Картата на 11та позиция не съм сигурна как да я тълкувам. Аз ли бъркам математиката или тази колода има повече големи аркани?
Пажа жезли в случая според мен показва, в каква енергия трябва да преминеш - от властната кралица към невинния паж, но все така енергичен и див.
Нарочно оставих 1ва и 2ра позиция за накрая. 4ка жезли показва, че тези отношения са забавни и неангажиращи, а 2ката жезли - че определено няма да останат такива каквито са както казах и при предната подредба и по двойката чаши и 7цата чаши заедно ще трябва да решите дали заедно ще вървите към новите хоризонти на 2ката мечове или всеки сам за себе си. Но ако нещата останат така, без комуникация (8ца чаши) наистина няма да има последващо развитие.

# 318
Ir0ny приключи без изясняване.

Новолуние спред с 1 карта на въпрос
1. Какво ново ще започне?
2.От какво трябва да се освободиш?
3.Върху какво да се фокусираш?
4. Скрити сили
5.Какво ще се манифестира? Тук на 9 жезли изтеглих допълнителна Крал чаши

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 08:43 от Twinklestar

# 319

4. Скрити сили

1. Нищо ново. По-скоро повторение на нещо вече случило се, зовръщане на някой от миналото.
2. От съжаленията и разочарованията за вече минали и приключири неща. Може да имаш усещането, че има нещо за довършване или нещата не са се стекли по най-добрия за теб начин, но трябва да пуснеш тези мисли.

3. Върху себе си. Заземи се, фокусирай се върху наличното - семейство, дом, наблегни на личностно развитие по отношение на работа, умения, финанси.

4. Не мисля, че по това Асо меч ще има нещо скрито. По-скоро нещо ще се разкрие, ще се изясни, ще се изговори.

5. Граници. Постави ясни граници в отношенията, комуникацията, взаимодействията си с Крал чаши. Картата е на един ред с Асо меч, така че може да трябва да изясниш и приключиш (асо+9=10) нещо с такъв човек. Манифестирай излизане от живота ти на хора, които не спазват и не уважават границите ти и освобождаване от собствените ти страхове и блокажи да ги пуснеш тези хора да си отидат.

На горния ред имаш Справедливостта, общо всички карти дават Света. Според мен с Новолунието трябва да затвориш някаква страница от миналото.

# 320

4. Скрити сили

1. Нищо ново. По-скоро повторение на нещо вече случило се, зовръщане на някой от миналото.
2. От съжаленията и разочарованията за вече минали и приключири неща. Може да имаш усещането, че има нещо за довършване или нещата не са се стекли по най-добрия за теб начин, но трябва да пуснеш тези мисли.

3. Върху себе си. Заземи се, фокусирай се върху наличното - семейство, дом, наблегни на личностно развитие по отношение на работа, умения, финанси.

4. Не мисля, че по това Асо меч ще има нещо скрито. По-скоро нещо ще се разкрие, ще се изясни, ще се изговори.

5. Граници. Постави ясни граници в отношенията, комуникацията, взаимодействията си с Крал чаши. Картата е на един ред с Асо меч, така че може да трябва да изясниш и приключиш (асо+9=10) нещо с такъв човек. Манифестирай излизане от живота ти на хора, които не спазват и не уважават границите ти и освобождаване от собствените ти страхове и блокажи да ги пуснеш тези хора да си отидат.

На горния ред имаш Справедливостта, общо всички карти дават Света. Според мен с Новолунието трябва да затвориш някаква страница от миналото.

Благодаря ти Rebel Rebel 🫶🏻🦀
Аз прочетох 5 меч като отказ от победа на всяка цена, Асо меч като силата на знанието.
Но твоя прочит за всички заедно много ми допада.

# 321
Скрит текст:

4. Скрити сили

Аз прочетох 5 меч като отказ от победа на всяка цена, Асо меч като силата на знанието.
Това класическо изображение на 5 меч го чета като нещо вече приключило. Наредени са битката в 3 меч, следва почивката в 4 меч и равносметката в 5 меч. Отделно от това, конкретно тук картата е обърната към нещо в миналото, охарактеризирано в 6 чаши. Аз избягвам четенето на картите сами за себе си, дори когато всяка си има конкретна позиция. Но, разбира се, и намерението при ваденето им има значение.

# 322
Скрит текст:

4. Скрити сили

Това класическо изображение на 5 меч го чета като нещо вече приключило. Наредени са битката в 3 меч, следва почивката в 4 меч и равносметката в 5 меч. Отделно от това, конкретно тук картата е обърната към нещо в миналото, охарактеризирано в 6 чаши. Аз избягвам четенето на картите сами за себе си, дори когато всяка си има конкретна позиция. Но, разбира се, и намерението при ваденето им има значение.

Ако трябва да го разглеждаме и съвсем символно започваме с Чаши и свършваме с Чаши - новолунието е в рак
Тук, въпреки че не съм ги теглила въобще с такава мисъл, може да се описват любовни отношения.

# 323
Кралят чаши го виждам като жокер, а не като финална карта на подредбата. Водещата карта на последна позиция е 9 жезли. Но иначе може да се върже, че Крал чаши от миналото ще се завърне и това да е подсказката, която дава таро.

# 324
Ще бъде ли постигнат мир между Украйна и Русия до края на годината?
За мен се работи по някакво писмено споразумение и или в края на годината или бързо ще има развитие, това което не мога да разгадая е Асо жезли , но то е причината за развитието по 8 жезли.

# 325
За мен се работи по някакво писмено споразумение и или в края на годината или бързо ще има развитие, това което не мога да разгадая е Асо жезли , но то е причината за развитието по 8 жезли.

Единствено ме притеснява тази 8 жезли. По принцип до сега при мен се е случвало често Асо жезли да се проявява като искра, огън. Например с някои мечови карти може да е избухване на скандал, с 5 жезли също. Все едно се пали фитилът.

Конкретно в тази колода 8 жезли ми изглежда малко войнствена. Не мисля, че ще има споразумение до края на годината. Жезлите дават общо 9 жезли, а общо всичките карти са Луната. Не включвам 5 жезли в сборуването, защото както са подредени картите ми изглежда, че това е картата на дъното или някакво пояснителна карта. Има един Крал, който се е прибрал на закрито и от него зависи. А той май, ще върви към жезловата енергия, въпреки че е Крал меч, т.е. няма да е мъдростта и заземяването на Крал меч, а ще е войнствената енергия на тозш крал. Така ми си струва.

# 326

Единствено ме притеснява тази 8 жезли. По принцип до сега при мен се е случвало често Асо жезли да се проявява като искра, огън. Например с някои мечови карти може да е избухване на скандал, с 5 жезли също. Все едно се пали фитилът.

Конкретно в тази колода 8 жезли ми изглежда малко войнствена. Не мисля, че ще има споразумение до края на годината. Жезлите дават общо 9 жезли, а общо всичките карти са Луната. Не включвам 5 жезли в сборуването, защото както са подредени картите ми изглежда, че това е картата на дъното или някакво пояснителна карта. Има един Крал, който се е прибрал на закрито и от него зависи. А той май, ще върви към жезловата енергия, въпреки че е Крал меч, т.е. няма да е мъдростта и заземяването на Крал меч, а ще е войнствената енергия на тозш крал. Така ми си струва.

Според мен ще има развитие.
От двете страни на Краля Меч има Аса, доста са любопитни изображенията - 8 пентакли прави брони, мечове и оръжия като цяло, после имаме човек, който работи върху съставянето на документ, от другата страна имаме доста весела жена, а специално тази 8 жезли е дадена със значението , че дори и 7 пъти да пропуснеш на 8 ще уцелиш - възможно е да се мине през доста варианти.

# 327
Малко по-различно питане. Въпросът, който се задава е кой от двама конкретни души е "виновен" за нещо. Хората са ясни, не е ясно кой от двамата е свършил нещото. Чудя се доколко е коректен подходът ми. Нарочих Императора за сигнификатор, разбърках и почнах да обръщам картите в две съседни купчинки - една карта слагам от ляво за единия човек, втора карта вдясно за другия човек. И в чиято купчинка се озове сигнификаторът, той е виновникът. Подходът ми се стори удачен предвид въпроса, а расклад някак не мисля, че ще даде отговор.

В допълнение, Императорът излезе доста късно. Една от последните карти беше. Това има ли смисъл изобщо да търся тълкуване защо е така? Не мога да измисля нищо, честно казано.

# 328
Този метод се практикува, виж между кои две карти е бил Императора за повече инфо. Не мисля, че има значение къде е бил.
Задаваш конкретна задача на Таро и то отговаря.
Аз направих подобно с Йерофанта, когато въпроса беше за Патриарх и знаеш какво последва.

# 329
  • София
Аз качвам и тук моя пост от другата група. Основно, заради дворцовите карти, които не мога да преценя дали са променяща се енергия или различни хора и ще съм благодарна за включване от ваша страна.

Отново идвам с КК.
Как ще се развият нещата между мъж и жена до края на месеца?
Пита жената.
Имат взаимен интерес и флирт в социалните мрежи, но се познават от събитие на живо, т.е. не е онлайн запознанство, виждали са се.
1. Кралица жезли (жената е огнена зодия)
2. Рицар на чашите
3. 10 жезли
4. 10 мечове
5. Кралица на пентаклите
6. 6 жезли
7. 7 мечове
8. Крал на жезлите
9. Паж на чашите
10. Императрицата
Дъно на колодата 4 жезли

Аз лично съм малко шокирана от толкова дворцови карти.

Общи условия

Активация на акаунт