ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 017
  • 652
  •   1
Отговори
# 375
Какъв ще бъде резултатът от участието на Х в конкурса ?
9 чаши Светът Глупака

Според мен по-скоро ще търси други възможности. Възможно е и или да бъде поканен за нов етап от конкурса, или самият конкурс да бъде рестартиран.

# 376
  • София
Какъв ще бъде резултатът от участието на Х в конкурса ?
9 чаши Светът Глупака

Аз бих заложила на добър резултат, който го/я удовлетворява по 9 чаши. По Светът и Глупака ще е доволен/а може да има и материална награда/добри финансови резултати.

# 377
Мъж започва работа за 6 месеца, има угроза от запор, но парите му трябват да си гледа
семейството, въпросът е Ще бъде ли наложен запор на заплатата му в следващите 6 месеца?
Аз не виждам никакви ограничаващи карти, карти показващи пауза и подобни.
Вижда се работата по 8 пентакли и навярно заплатата по 9 пентакли.
Според Колелото е успешното завършване на тези 6 месеца смисъл, че ще си минат успешно. Но 7 чаши какво е ? Неговото чудене по въпроса?

# 378
Споделям 2 лайфхака, може на някой да му влезнат в употреба:

Когато сте под силна емоция за някакъв въпрос, който следва да зададете, направете “Нулиране” на картата - като съберете всичките излишни емоции в една изтеглена карта, която отделяте и си продължавате с основния въпрос.

Когато гледате за себе си, за да може да бъдете обективни, теглите карти за себе си като за клиент - в трето лице

# 379
  • Карлово
Може ли по-ясно как като клиент. Разбирам така ще ...името ми закупи ли еди какво си?
Така ли?
Тъкмо днес си мислех как да игнорирам, своето отношение към проблем, за който нареждам картите, понеже имам усещане, че се предава в наредбата.

# 380
И при мен е така, когато тегля карти за себе си.
Сякъш описват това, което си мисля, а не отговарят на въпроса.
За други хора ми е лесно.

# 381
Включвам се с една интересна подредба от книгата "Таро според лунните фази", която е в главата за месец Октомври.

Следвах реда на картите, но го подредих под различен ъгъл, за да се виждат по добре.

Малко контекст:
Работата съм я оставила настрана и като цяло съм на принципа каквото стане. Фокуса ми в ежедневието не е върху нея.
В личен план съм се вглъбила в идеята за романа си и даже приоритизирам това. Хванала съм се като удавник за сламка за идеята, че искам да издам книга.
С моя мъж планираме да започнем да търсим апартамент за покупка в началото на другата година.
Последния месец имам чувството, че вселената иска да ми каже нещо. Нацвъка ме гълъб (това нали се води хубав знак), намерих пари на улицата и всеки път като заговоря за бъдещия си апартамент все декември ми е в устата.

Смятам, че тези карти много хубаво уловиха ситуацията.
Обесения показва моментния ми стремеж да погледна нещата от различен ъгъл и дори да съм се оставила просто да вися в пространството. Смъртта обаче ми е любопитна. Тя и Обесения бяха излезли в последния ми КК, който редих.
Цялостно като гледам картите мисля, че нещо ще се промени заради смъртта и ще се изправя пред конкуренция. Деветка пентакли не знам дали показва, че ще спечеля битката на петица жезли или че просто ще бъде удовлетворена накрая независимо от резултата. Асо жезли е благоприятна карта за творчески проекти.
Тази шестица пентакли като съвет от вселената не знам как да я тълкувам. Дали че трябва да давам повече или че трябва да клекна и да приема финансова помощ, защото аз си падам малко инат.

Ще се радвам да споделите и ако някой друг реши да пробва подредбата.

# 382
  • София
И при мен е така, когато тегля карти за себе си.
Сякъш описват това, което си мисля, а не отговарят на въпроса.
За други хора ми е лесно.
Аз се чувствам така като клиент. Имам чувство, че улавят страховете или очакванията ми. А иначе се проиграват съвсем различни събития. Знам, че не е врачуване, но все пак…

# 383
Момичета,
Пускам лични карти и се надявам на вашата помощ
1 тройка - Ще ни удовлетвори ли продажната цена, която ще ни даде брокера? (Имаше оглед на къщата ни) 8 пентакли 6 меч Рицар П
2 тройка Ще се намери ли бързо купувач? Император Крал Жезли Кралица Пентакли
3 тройка Ще успеем ли да си купим друга къща?
Слънцето Рицар на Мечовете Асо пентакли

# 384
Момичета,
1 тройка - Ще ни удовлетвори ли продажната цена, която ще ни даде брокера? (Имаше оглед на къщата ни) 8 пентакли 6 меч Рицар П
Мисля, че ще е добра цената по 8 пентакли, но вие може да не сте съвсем доволни от нея по 6 мечове. Обръщате й гръб. Това ще доведе до някакво забавяне.

Ще се появявят доста хора, но вашият човек вероятно ще е първия мъж по този Импетарор. Той ще ви предложи най-добра сделка или ще е най-сериозен.

Бързо ще намерите нова къща. Ще си я познаете.

# 385
Момичета,
Мисля, че ще е добра цената по 8 пентакли, но вие може да не сте съвсем доволни от нея по 6 мечове. Обръщате й гръб. Това ще доведе до някакво забавяне.

Ще се появявят доста хора, но вашият човек вероятно ще е първия мъж по този Импетарор. Той ще ви предложи най-добра сделка или ще е най-сериозен.

Бързо ще намерите нова къща. Ще си я познаете.

Благодаря ти Rebel Rebel  ще дам ОВ

# 386
Ще съставят ли правителство след изборите днес?

# 387

Не са ми много обещаващи тези карти. По Асо жезли ще има някакви опити и идеи, но с този отшелник накрая желаещите да направят правителство ще си останат самотни.
5те пентакли също...

# 388

Не са ми много обещаващи тези карти. По Асо жезли ще има някакви опити и идеи, но с този отшелник накрая желаещите да направят правителство ще си останат самотни.
5те пентакли също...

Дали пък Отшелникът не показва успокояване след дългата невъзможност за разбирателство? Някакво съдружие, обединяване около идеята на Асо жезли?
Но пък няма карти за сделка, за договореност между страни - 2чаши, 3 пентакли, 4 жезли, че дори и 3 чаши.

Забележете повтаряемостта с огъня на двете карти 🔥
В асото сякаш различните им идеи и виждания се въртят нагоре -надолу и накрая остава само огъня и дълбокия замисъл - възможно ли е еднолично управление ?

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:31 от Twinklestar

# 389

Има затопляне. 5 пентакли е последвана от Асо жезли. На мен това ми говори, че има преодоляване на негатива 5 пентакли. Не знам дали ще е успешен, но опит ще има според мен. Но няма да е чисто, я ще е по Дявола. Дявола като квинт се явява и най-високият аркан в подредбата. Аз го тълкувам като нечисти сили, които осъществяват някаква посривна дейност и саботират формирането на правителство и надделяват.

Общи условия

Активация на акаунт