ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 061
  • 652
  •   1
Отговори
# 360
Какво ще ми донесе есенното равноденствие?
Много приятни карти, 6 пентакли само не я разпознавам

Според мен ще е нещо в семейството. Някакъв жест от мъжа или от детето. Има  подчертано детска енергия с Паж чаши и Глупака.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 22:25 от Rebel Rebel (innasn)

# 361
Скоро хвърлих едни карти и Шестица пентакли си заспа на мястото - нужда от помощ/услуга.
Тази карта също така символизира баланса - каквото дадеш, това ще получиш - и в материален план, и в отношенията.

# 362
Скоро хвърлих едни карти и Шестица пентакли си заспа на мястото - нужда от помощ/услуга.
Тази карта също така символизира баланса - каквото дадеш, това ще получиш - и в материален план, и в отношенията.

Как я четеш в моята поредица?

Чудя се дали не показва новата работа и как ще се чувствам там 🤔

Rebel Rebel аз като една видна любовчийка веднага си го преведох като нов любовен интерес 😂 Пажа плюс Глупака

# 363
Скрит текст:

Как я четеш в моята поредица?

Чудя се дали не показва новата работа и как ще се чувствам там 🤔
Rebel Rebel аз като една видна любовчийка веднага си го преведох като нов любовен интерес 😂 Пажа плюс Глупака
Тук се явяваш като Императрицата, което мен автоматично ме насочва към семейството. По 3 пентакли виждам теб, мъжа ти и детето. Паж чаши и Глупака според мен са картите, заредени най-много с детска енергия, което допълнително ме насочва към семейството. Пажът също е и жест, извинение, комплимент. По 6 пентакли ще получиш такъв жест, може би от страна на детето. Нещо, от което ще ти стане мило и ще се почувстваш ценена. Глупака също така може да е някакво ново начинание, първата ми асоциация беше на разходка. Също е възможно по 6 пентакли и Императрицата да трябва да се погрижиш за детето, но не виждам негативни карти, които да подсказват, чи ще се разболее примерно или нещо друго негативно.

# 364
Не одобрявам за едно нещо две карти да излизат - пък и детето ми е малко, ако мъжа ми беше в нещата щеше да излезе Имп или КП, 3 пентакли за мен си е работа - после пак имаме пентакли, въобще най-вероятно яко работа по различни направления - за мен Глупака е нещо ново, или риск, който ще се оправдае заради положителните заобикалящи карти

забележи Имп е обърнала гръб на тройката: 6 пентакли Глупака и Паж чаши гледат в една посока

# 365
За мен "най-работната" карта е 8 пентакли. 3 пентакли се е проявявала като групова дейност, не задължително в работна среда.

Разбирам те за ориентацията на картите, аз също я гледам. Тук обаче са ми някак хаотични в това отношение. Виж Глупака в тази колода - някак не е завъртян на дясно към бъдещето, а е в настоящето и даже крака му някак праща фокуса към миналото. Нищо не ми говори ориентацията на излезлите карти.

# 366
Ще дам ОВ ако разпозная събитията
Сборно правят Отшелника или Обесения - все умряла работа 😂

# 367
  • София
Здравейте, момичета,
Скоро ми предстои да започна работа по един проект с човек, с когото имахме флирт преди време, излизали сме на среща, но не се получи нищо повече. В последствие аз имах друга връзка, за която съм писала, че приключи наскоро. От време навреме си пишем с този мъж, ей, така  - да видим кой до къде го е докарал. Знае, че при мен е имало друг човек, но не е споделял той да е имал отношения през това време. Той все още не знае, че ще работим заедно по проекта, а аз разбрах в края на работната седмица и съм доста притеснена. Определено ми е симпатичен и цялата ситуация ми е голямо предизвикателство. Реших да наредя един КК и ви моля за вашите тълкувания. Въпросът е как ще се развият отношенията ни след като започнем да работим заедно.
1. 4 мечове
2. 9 пентакли
3. 2 жезли
4. 2 чаши
5. Светът
6. 2 мечове
7. 10 мечове
8. Паж на жезлите
9. 6 жезли
10. Любовниците.
Ще съм ви много благодарна, ако се включите.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 21:07 от malina_smile

# 368
Малина, интересни са ти картите. Кажи за коя позиция какво си сложила, за да сме на една страница, както се казва. На пръв поглед основата на кръста доста точно повтаря описаната от теб ситуация.

Туинки, по твоите карти си мисля, че генерално ще се радваш на период, изпълнен с подкрепа и разбирателство. Може да се появи някаква покана за ново начинание или пък на теб самата да ти хрумне идея/да имаш вдъхновение за такова. За целта е възможно да имаш нужда от някаква помощ, дори финансова инвестиция. Смятам, че ще се увенчае с успех и дори може да имаш материална полза.

# 369
  • София
Малина, интересни са ти картите. Кажи за коя позиция какво си сложила, за да сме на една страница, както се казва. На пръв поглед основата на кръста доста точно повтаря описаната от теб ситуация.

По тази книга редя КК.

# 370
Въпросът е генерален: по интуиция ли решаваме дали картите отразяват въпроса ни или дават отговор, когато са толкова “еднакви” със самия въпрос
Картите са за пример:
Ще имам ли романтична комуникация с мъж?
Крал Меч 8 жезли Паж чаши

Бихте отговорили с Да или бихте продължили с карти?

# 371
Въпросът е генерален: по интуиция ли решаваме дали картите отразяват въпроса ни или дават отговор, когато са толкова “еднакви” със самия въпрос
Картите са за пример:
Ще имам ли романтична комуникация с мъж?
Крал Меч 8 жезли Паж чаши

Бихте отговорили с Да или бихте продължили с карти?

Чисто технически по тези карти мога да отговоря и с да, и с не, и да обоснова и двата отговора. Тук вече идва и личното усещане и подход на четящия картите. В конкретния случай аз бих казала по-скоро не.

При такива въпроси аз по-скоро бих започвала с други въпроси относно човека, за когото се пита или най-малкото бих извадила още карти как ще се почувства питащия от развитието на ситуацията около оттовора на въпроса.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 19:54 от Rebel Rebel (innasn)

# 372

По тази книга редя КК.

Малина, по твоите карти първо впечатление ми прави, че излизат три карти, които са с номер 2, а това означава вземане на решение. Отделно има четири карти с бързата и огнена енергия на жезлите, което за мен означава, че ситуацията ще има заряд и ще се развива с темп.

Ако погледнем информацията, която даваш и КК, виждаме, че той потвърждава, че отношенията ви в миналото са приключили - Светът. Малкият КК - 1 и 2 карта, показват настоящето. Четворка мечове често се асоциира с почивка, оттегляне от контакти и време за възстановяване и събиране на сили. Вероятно това е, че в момента нямаш активни отношения с партньор. Девятка пентакли виждам теб - самостоятелна жена, която сама си е господар, радва се на живота и се чувства добре с притежавания от нея комфорт.

Над теб и под теб стоят карти с номер 2 в тях. На ниво съзнание претегляш плюсове и минуси на отношенията с този мъж, опитваш се да видиш в перспектива, но не смееш да направиш крачка в никаква посока още. На ниво подсъзнание обаче двойка чаши показват копнеж за споделени чувства и романтични отношения с него - чисто емоционално без практичността на ума. И пак пред теб е вземането на решение - пак карта с номер две, в случая мечове. Тази карта често показва съвсем близкото бъдеще и аз като цяло имам усещането, че от теб зависи в голяма степен дали отношенията ви ще се възобновят. Помисли какво те спира, какво ти пречи и какво ти казва интуицията - това е водата на заден план, която тече, въпреки че мечовете застават най-отпред и играят ролята на щит.

На позиция 7, която отново се отнася за теб самата виждаме десятка жезли. Склонна ли си да се нагърбваш с много неща едновременно? Да забиваш в детайли и да изпускаш по-голямата картина? Може би не е лошо да помислиш да разтовариш този сноп, който носиш - това могат да бъдат твоите очаквания към другия или към ситуацията, може да бъде прекалена ангажираност, която ти пречи да се впуснеш в отношения или склонност ти самата да поемаш водеща роля в партньорството, което води до неравностойност.Карта 8 показва енергията на другите - в случая съм склонна да я приема като енергията на другия. Тя е противоположна на карта 7 - паж жезли е игрив, закачлив, флиртуващ и търсещ приключения. 

Нагоре по еволюционния стълб на КК стои една от най-хубавите карти - шестица жезли. Често я тълкуват по два начина. Първият е страхове и желания и това съвсем естествено може да бъде надеждата, че този път нещата ще проработят, ще се увенчаят с успех. Второто тълкуване, което аз повече харесвам е съвет на картите. Ако чета за себе си, бих казала - вярвай в себе си, довери се на процеса и се радвай на момента. На финала виждаме Любовниците. Знам, че много хора я тълкуват отново като избор и тук пак ще кажа, че според мен действително как ще се развият нещата зависи от теб и твоя подход. Също смятам, че Любовниците значат отношения - от практиката, която имам. Малките любовници - двойка чаши, също са в този КК и ти дават вътрешна мотивация.
Така че, по този КК смятам, че можете отново да имате отношения, но те няма да паднат от небето, а ще са плод на стъпки до тях.

Успех!

# 373
Момичета,
Може ли да споделите подредба за нова работа?

# 374
Какъв ще бъде резултатът от участието на Х в конкурса ?
9 чаши Светът Глупака

Общи условия

Активация на акаунт