ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 073
  • 652
  •   1
Отговори
# 495
Браво Скарлет, правилно видя развоя на ситуацията. 🙂

Обаче реално погледнато от лицето Х е зависело окончателното развитие. Ако е бил избрал да плати е щял да замине, но той е решил друго.
Защото въпроса беше -Ще бъде ли включен в международния курс от шефа? Реално за мен той е включен в курса, но лицето Х е избрало да не плати и затова ситуацията така се е развила.
Необятността на Тарото. Питаш за един въпрос, а то ти разкрива и други пластове от ситуацията и отговаря на повече въпроси.
Колесницата е карта на избори и посока – в случая лицето Х е решило да не поеме този път. Емоционалността на Рицар чаши е надделяла,лицето Х не е било склонно да приеме условията, защото не са съвпадали с неговите убеждения или ценности. Картата на Света в този случай представлява потенциал, който остава неизпълнен. Възможността за включване в международния курс е била на една ръка разстояние, но липсата на действие (плащане) е довело до край . Въпреки потенциала, изборът на лицето Х, и тук се включва Мага с неговото решение, т.е.всичко е в ръцете на лицето Х ,представлявано от Магьосника е довел до това, че не е включено в курса.

# 496
Момичета,
Изкажете мнения. Контекста е саморазвитие и лични отношения.

Какви качества трябва да развива - 9 пентакли
Какво не се харесва от другите  - Рицар Чаши
От какво да се освободи - 7 пентакли

# 497
Туинки,

моето тълкувание е

Какви качества трябва да развива - 9 пентакли - самостоятелност, индивидуалност, овладяване на първичността, умение за наслада от живота
Какво не се харесва от другите  - Рицар Чаши - прекалена сантименталност и емоционалност, летене в облаците, фантазиране без реални действия
От какво да се освободи - 7 пентакли - пресметливост, постоянно планиране

# 498
Туинки,

моето тълкувание е

Какви качества трябва да развива - 9 пентакли - самостоятелност, индивидуалност, овладяване на първичността, умение за наслада от живота
Какво не се харесва от другите  - Рицар Чаши - прекалена сантименталност и емоционалност, летене в облаците, фантазиране без реални действия
От какво да се освободи - 7 пентакли - пресметливост, постоянно планиране

Много благодаря 🫶🏻

# 499
  • София
Момичета, качвам едни карти, които леко ме объркват и моля за помощ. Става въпрос за неангажиращи отношения между мъж и жена. Като наблягам, че до момента нито един от двамата няма заявка за нещо повече. Питаща е жената.

1. Ще й пише ли мъжът? - 6 чаши, Магьосникът, 10 жезли
2. Ще се видят ли? - 2 жезли, 8 пентакли, 10 чаши
3. Ще имат ли интимен контакт? - 4 жезли, 10 пентакли, Асо чаши

Мен толкова чаши и пентакли ме объркаха, очаквах жезли, дявола и т.н. карти на сексуална тематика.
Edit. И двамата са необвързани, мъжът е разведен, има деца.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 00:01 от malina_smile

# 500
Момичета, качвам едни карти, които леко ме объркват и моля за помощ. Става въпрос за неангажиращи отношения между мъж и жена. Като наблягам, че до момента нито един от двамата няма заявка за нещо повече. Питаща е жената.

1. Ще й пише ли мъжът? - 6 чаши, Магьосникът, 10 жезли
2. Ще се видят ли? - 2 жезли, 8 пентакли, 10 чаши
3. Ще имат ли интимен контакт? - 4 жезли, 10 пентакли, Асо чаши

Мен толкова чаши и пентакли ме объркаха, очаквах жезли, дявола и т.н. карти на сексуална тематика.
Edit. И двамата са необвързани, мъжът е разведен, има деца.

Ауууу, много десетки, 3 от 4тири. По принцип бих казала, че това не е на хубаво, но напоследък се опитвам да гледам на картите по простичко, пренебрегвайки всичката информация дето знам, и да се осланям повече на интуицията си.

За първия ред заради десетката жезли бих казала, че тя няма да издържи и ще му пише. Единият вариант е, той да е Алфа мъжкар, и заради магьосникът, и нещата да се развиват според неговото темпо. Обаче като гледам и картите на долните редове си мисля, че е обратното. Придържайки се към първите три, ми идва следното - тя иска и мечтае за повече в отношенията им по шестица чаши. Тази карта няколко пъти вече ми е излизала, за жени готови вече да се задомят и искат деца. Макар че ако пък се познават от много време може и да олицетворява това, но в случая повече залагам на първото си тълкуване на картата заради заобикалящите я. Магьосникът показва как го вижда тя - мъжът, който ще и даде всичко, за което е мечтала. По десетка мечове ще кажа, че тя основно инициира комуникацията между тях.
Малко с тия въпроси с да и не е тегаво. Не мисля, че и картите дават окончателен отговор, а описват ситуацията.

Втория ред... Определено тази двойка жезли не ми харесва. А до нея осмицата пентакли и завършека с десетка. Пасивни са ми тези карти. Пресен ли е развода на мъжът? Интуитивно ми идва да кажа, че вече се оглежда за нови възможности, но само се оглежда. Осмицата пентакли в случая за мен потвърждава казаното за горния ред - тя работи повече за отношенията им. Десетката чаши не знам защо ми идва, че показва семейството на мъжът. Може да е разведен, но не се е хванал за гушата с бившата си. В добро отношения са и се опитват да дадат най-доброто от себе си, за да е щастливо детето.
Като обобщение по скоро бих заложила, че няма да се видят, защото той още се ориентира в това да бъде разведен.

Третия ред на база втория ми се вижда нелогичен. Ако приемем, че втория ред казва не, то това изцяло обезсмисля третия.

Като заключение, на база картите и малко психология, мога да обобщя следното - дамата е готова да създаде семейство. Попаднала е на този мъж и в него вижда перфектния. Той обаче е прясно разведен и още се ориентира в обстановката и може би не е готов още за сериозни отношения.

Да кажа за моя казус от петък - брокера не ми се обади през целия ден и нямам никаква информация. Предната вечер освен, ще говорихме за апартамента, му платих и капаро, което за това, че ще търся през него жилище. На майтап се шегувах с мъжът ми, че ми е прибрал парите и повече няма да ми звънне. Ама пък картите показваха напускане. Хмм... Голямо хмммм.

# 501
  • София
Ir0ny, благадаря за прочита.

Само едно уточнение по написаното от теб - няма 10 мечове (слава Богу, че когато и да излезе тази карта в четения, които правя следва погром и голяма драма 🤭), 10 жезли е на първия ред.

За твоите карти, според мен срокът, който описваш е кратък и ще има тепърва развитие с брокера. Звездата предполага по-дълго време. Мисля, че ще има хепи енд за вас. Напускането беше свързано с Кралица Жезли,  ако това не си ти, би трябвало да е собственичката на апартамента.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 00:06 от malina_smile

# 502
malina_smile, оф, мисля си за десетка чаши, а съм написала десетка мечове Sweat Smile

А реално те виждали ли са се на живо и преди? Под да се видят се има предвид да излязат на среща или да се видят като цяло извън дигиталното пространство? Това не ми стана много ясно.
А в случая като той е активния защо присъства въпроса ще и пише ли? Да не са прекъснали комуникация? Нещо не ми е много ясна ситуацията.
Реално нали знаеш, че дамата може да ти каже много неща, а в главата и и на подсъзнателно неща да се случват други работи Wink
Ако ти се занимава може да хвърлиш едни карти за развитие на отношенията им до края на месеца примерно и да ги споделиш, че ми стана интересно.

А за моите карти - хмм и на мен ми мирише на положителен резултат, но ще видим. Интересно ми е да следя ситуацията от деня на хвърляне на картите до развръзката.

# 503
  • София
Благодаря ти за включването, следя и развитието на твоята ситуация. И на мен ми е интересно как ще се проявят картите ти.🌸🫶

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 00:05 от malina_smile

# 504
Така картите придобиват съвсем различен смисъл.
Шестицата чаши говори точно за възобновени отношения от миналото каквото е и класическото значение на картата. Десетка жезли бих я интерпретирала като емоционалния багаж, който носят и двамата от отминалите връзки (уви всеки си има и е особено тежък когато си се опарил от неприятни отношения). Картата може би е по насочена към него заради развода. Предполагам подхожда вече по по-различен начин към жените. Магьосникът не съм сигурно как точно да го тълкувам. По скоро бих го тълкувала като увереността и стабилността и на двамата.
Тук малко бягам от картите, но интуицията ми шепне, че той е потърсил уютни стари отношения, защото се е почувствал самотен.
За втория ред все още смятам, че отговора е не.  Пред него ще се отворят нови хоризонти, а тя ще бъде възпрепятствана от работа. Дори ако се опрем на самите изображения на картите мъжът на двойката и жената на осмицата гледат в съвсем различна посока.
Десетката чаши още смятам, че е свързана със семейството на мъжа. Може да се наложи да обърне повече внимание на децата. Не е задължително да се събира с бившата.
Третия ред продължава просто да не ми говори нищо.
Няма действие в картите.

Ако жената желае да и гледаш по този въпроси, искам и аз да хвърля едни карти по темата. Нощес сънувах еротичната колода, която имам, и ми се струва много подходяща за случая.

# 505
Малинка, защо не наредиш директно един КК как ще се развият отношенията?

# 506
  • София
Ето го КК 😃
Как ще се развият отношенията между тях до месец.
1. 4 жезли
2. Кралица чаши
3. Колесницата
4. Кралица мечове
5. Рицар чаши
6. Карма (Страшния съд)
7. Глупакът
8. Висшата жрица
9. Отшелника
10. Картите са две, защото излязоха едновременно - 2 чаши и Слънцето.

# 507
Включвам се с едни карти по "любимата" ми тема - работа.
Как ще прочете работната седмица?

Работата е ужас и безумия...
Контекст:
От една година шефовете само обещават повишение ама си остават само на обещанията. Получих единствено леко повишение на заплата, което началника бърка вече два поредни месеца - демек превода не е това, което трябва да бъде и е надолу. Отделно от това миналия четвъртък се скарах със супервайзорката. Тя чак си позволи да ми крещи.
Вторник и сряда ще има събрание в София, но отказах да отида. Направих освен като знак на протест, защото ми бъркат заплата и "шефката" се прави на интересна, а и защото в момента обикаляме по огледи, но това не съм им се обяснявала.

Малко ми е трудно да тълкувам картите безпристрастно за това за сега ще се въздържа. Цялостната енергия на картите ми е напускане от моя страна, но много искам да го направя и може би за това и го виждам.

Реших все пак да изтегля и пояснителна на Крал жезли (как не го харесвам тоя като се появи)

Хвърлих и още със следната подредба:
Какви промени ще се случат - Глупака и Луната
Как ще ме засегнат - Деветка чаши
Как ще се почувствам - Магьосникът
Краен резултата - Паж чаши пояснена със Страшния съд

Много любопитни, но не смея пак да ги тълкувам, че емоциите се обаждат.

Благодаря предварително ако някой се включи

# 508
Ето го КК 😃
Как ще се развият отношенията между тях до месец.
1. 4 жезли
2. Кралица чаши
3. Колесницата
4. Кралица мечове
5. Рицар чаши
6. Карма (Страшния съд)
7. Глупакът
8. Висшата жрица
9. Отшелника
10. Картите са две, защото излязоха едновременно - 2 чаши и Слънцето.

Ти беше споменала, че към момента жената не търси отношения, но на мен ми се струва, че при нея съществува интерес към такива и към мъжа. Има доста женска енергия в тези карти, а от страна на мъжа ми се струва, че отношението към ситуацията е доста по-лежерна. Може би в някакъв момент жената ще потърси повече яснота от негова страна и също е добре да се запита какво желае дейсвително самата тя. Иначе смятам, че биха могли да имат отношения, ако подходят открито и без задни мисли, но и с овладяване на егото.

# 509
  • София

Ти беше споменала, че към момента жената не търси отношения, но на мен ми се струва, че при нея съществува интерес към такива и към мъжа. Има доста женска енергия в тези карти, а от страна на мъжа ми се струва, че отношението към ситуацията е доста по-лежерна. Може би в някакъв момент жената ще потърси повече яснота от негова страна и също е добре да се запита какво желае дейсвително самата тя. Иначе смятам, че биха могли да имат отношения, ако подходят открито и без задни мисли, но и с овладяване на егото.
Мисля си, че и при нея на подсъзнателно ниво има затваряне по Кралица Мечове, от енергия на Кралица Чаши минава към мечове - рационалност, затваряне на чувствата, предпазливост. Глупакът дава възможност за нов подход в отношенията им, картите Карма, Висшата жрица и Отшелника са ми малко трудни да ги разчета - може би багажа, който и двамата носят от предни връзки и от тяхната предистория. Но също смятам, че биха могли да имат нещо повече от неангажиращи отношения, ако се отворят един към друг и преодолеят самосаботажите си.

Ir0ny, много големи аркани излизат в подредбите ти. Особено в последната.
В първата за тази седмица- мисля, че ще положиш много усилия и ще си старателна в нещата, които правиш, но някой ще ти забие нож в гърба - ще си припише твои заслуги или ще действа зад гърба ти за нещо. За рицаря имам две тълкувания - или някой ще подходи емоционално и с разбиране след тези случки към теб, или да действа съблазнително, но воден от недобри подбуди и това да доведе до затваряне у теб по Отшелника. Кралят за мен е конкретен мъж, с когото работиш и действията вероятно ще идват от него и като цяло ще останеш разочарована в края на седмицата.

За втората подредба - ще има някаква нова възможност, към която ще си доста положително настроена, но няма да знаеш цялата информация към момента, нещо ще е скрито за теб (колкото и банално тълкуване да е по Луната), това ще ти даде удовлетвореност, но не изцяло (липсва ти последната чашка, за да си на макс). Но пък ще  лъч светлина в ситуацията, която описваш в работата си. Това ще доведе до увереност в собствените ти сили, възможности и воля за действие и постигане на резултати, ще видиш ресурсите си и ще повярваш в тях. Може би разбирайки кое е скритото по Луната в даден момент ще разбереш, че имаш още накъде да растеш, чисто като личностно развитие или в самата работа (пажа е малък), но това осъзнаване и цялата ситуация са нужни, за да минеш на следващо ниво (Кармата).

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 13:16 от malina_smile

Общи условия

Активация на акаунт