ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 25 968
  • 652
  •   1
Отговори
# 510
Malina_smile, мерси за включването.
Картите вече имат леко проявление.
Днес на работа ми е ведро въпреки скорошните негативни събития. Някак лесно върви
На деветка мечове аз много харесвам тълкуването, че има едно преиграване на ситуацията. Ще излъжа ако кажа, че не ми се случва да направя от мухата слон и малко да се държа все едно нещата са на живот и смърт.
За рицар чаши ми идва да кажа, че май е вестоносник. Колежката ще ходи на събирането, което от два дни се смали на един. Картата може да показва нея.
Отшелникът може да показва моето премисляне на ситуацията и усамотение.
Краля жезли подчертан с петица чаши имам едно интересно тълкуване. Май той ще бъде разочарован от ситуацията. Понеже сега разбрах, че една от началничките е казала, че мисли да закрие моята позиция и да премахне другите три колежки, а мен да ме дръпнат в другия отдел. В случая има три съборени чаши. Този крал винаги ми е бил мазен, подмолен, а ръководителя ми е точно такъв така че може в петък да му съобщят, че нещата приключват.

Интересното е, че четворка жезли показва общата енергия на седмицата (май забравих да го спомена в предния пост).

# 511
Скрит текст:
Благодаря за бързите отговори момичета.
Като цяло процеса по търсене върви много приятно. Брокера ни е много активен, даже завързваме приятелски отношения. Вчера ни влезе с предложение даже под бюджета, но имаше проблеми със жилището, които не можахме да преглътнем. Всичко, което ни е показал до момента е под формата граница, която сме му задали.

Пускам едни нови карти с въпросът "Как ще се развият нещата с конкретния двустаен апартамент?"

Контекст:
При консултацията ни в понеделник се заговорихме и ни показа един апартамент, които е отдала преди една година. Показа ни снимките просто в процеса на разговора, защото се заговорихме за обзавеждане и квадратура, а двустаен 90 кв рядко се среща.
Вчера се срещнахме отново по друг повод и пак се заговорихме. Същия ден сутринта собственичката на споменатия двустаен апартамент му е звъняла, защото наемателя я е питал дали може да си ползва капарото като последен наем. Конкретния наемател е с аутизъм и нещата са малко по особени. Но работата клони, че момчето май иска да се изнася, но брокера първо трябва да го преслуша, което разберем днес.
Реших от нетърпение да хвърля едни карти, защото това би било страхотно съвпадение и стечение на обстоятелствата (апартамента страшно ни хареса), а и малко да се поупражнавам с картите.

По самите картите - звездата за мен показва нашите надежди и колко сме харесали апартамента. Осмицата чаши ми се видя неясна за това сложих пояснителна - кралица жезли, а нея поясних с шестица мечове. Определено има тенденция за напускане, но какво точно не ми е особено ясно.
До края на деня ще мога да дам обратна връзка.

Имам обратна връзка по тези карти - апартамента се освобождава в четвъртък и ще ходим на оглед.

# 512
Тъй тъй празнувахме, почивахме, сега да поработим 🤓
Да инвестирам ли в бизнес Х?
Какъв резултат ще ми донесе инвестицията в бизнес Х?
Сега явно 1 въпрос е некоректен и затова излизат картите, които реално са въпроса
Асо жезли и 4 чаши паднаха заедно

# 513
Сега явно 1 въпрос е некоректен и затова излизат картите, които реално са въпроса

Ох, колко красива колода.
Първия ред няма да го гледам, действам по втория. Удоволствие, вдъхновение и хубави емоции. Тази 4ка чаши единствено ме притеснява. Ако си много надъхана за това, да не пропуснеш друга възможност или някаква допълнителна идея, която да спомогне за бизнеса. Трябва да си внимателна за това.

# 514

Ох, колко красива колода.
Първия ред няма да го гледам, действам по втория. Удоволствие, вдъхновение и хубави емоции. Тази 4ка чаши единствено ме притеснява. Ако си много надъхана за това, да не пропуснеш друга възможност или някаква допълнителна идея, която да спомогне за бизнеса. Трябва да си внимателна за това.

Аз имам много хъс и вдъхновение в началото и после ако нещата не се развият бързо интереса ми пропада. И на мен не ми допада тази 4 чаши, ако 9 пентакли беше последна щеше да е по-добре.

# 515
  • София
Аз пък мисля, че 4 чаши показва точно бързото ти отегчение, ако нещата се случват по-бавно от очакваното от теб. По тези карти, би следвало да имаш успех, преборвайки се със себе си да не се откажеш, когато ти доскучее или нещо не се случи точно, както го очакваш. По 9 пентакли ще имаш добър доход, по асото ще вършиш нещата с плам и страст, а по 10 чаши ще ти донесе и стабилност и емоционална удовлетвореност, но трябва да се пребориш със себе си.

# 516
Зависи какво смяташ да инвестираш: пари, усилия, време, опит.
В триплета се вижда, че Рицарят Мечове е по-пробивният, който ще върви като ледоразбивач и той реално би трябвало да е движещата сила на начинанието. Кралят Пентакли има парите и опита, но няма този хъс, той би напътствал Рицаря, но дали би вършил оперативната работа, по-скоро не.
Девятката Пентакли иска първо ние да робуваме на бизнеса, да влагаме сърце, душа и най-вече физическо усилие. За да даде плод тази градина, тя трябва да се обработва с пот на челото. Четворката чаши според мен точно в този случай е че ако ти дадеш твоите три чаши, то отгоре ще ти помогнат с четвъртата. Поне в тази колода липсва отегченият човек от класическото изображение, така че аз бих го тълкувала повече като насърчаване да се раздадеш изцяло. Последният момент с Десятката чаши, според мен тя набляга на единомислието, всички съдружници да са на една вълна, да мислят и гледат в една посока.
Така че сама си прецени доколко са възможни и изпълними тези условия и ако са, този бизнес има големи шансове.

# 517
Зависи какво смяташ да инвестираш: пари, усилия, време, опит.
В триплета се вижда, че Рицарят Мечове е по-пробивният, който ще върви като ледоразбивач и той реално би трябвало да е движещата сила на начинанието. Кралят Пентакли има парите и опита, но няма този хъс, той би напътствал Рицаря, но дали би вършил оперативната работа, по-скоро не.
Девятката Пентакли иска първо ние да робуваме на бизнеса, да влагаме сърце, душа и най-вече физическо усилие. За да даде плод тази градина, тя трябва да се обработва с пот на челото. Четворката чаши според мен точно в този случай е че ако ти дадеш твоите три чаши, то отгоре ще ти помогнат с четвъртата. Поне в тази колода липсва отегченият човек от класическото изображение, така че аз бих го тълкувала повече като насърчаване да се раздадеш изцяло. Последният момент с Десятката чаши, според мен тя набляга на единомислието, всички съдружници да са на една вълна, да мислят и гледат в една посока.
Така че сама си прецени доколко са възможни и изпълними тези условия и ако са, този бизнес има големи шансове.

Благодаря. Изобщо не съм съгласна с тълкуването на 9 пентакли, тя както и 9 чаши са абсолютен кеф, дали материален или емоционален и там си сам.
Иначе за този бизнес всичко ще съм си аз - аз ще си вложа пари, аз ще си търся клиенти, аз ще си пускам поръчки и т.н
Исках да видя редичка от пентакли честно казано 😅

# 518

Засега- не! По тези карти зависите от нещо или някого, и тази пречка ще излезе наяве, ще отнеме време да се случат нещата. За да се реализира 9 пентакли, и трябва нещо да я побутне/ помогне, а тук всичко са разлива в едно неясно бъдеще. Дори само от изпадналите заедно Асо жезли и 4 чаши се вижда неуспеха. Запалил се огън, но толкова слаб, че две кофи вода го загасили без проблем.

# 519
Малко тренинг с бърза ОВ

Днес ще има ли комуникация между нас?
Снощи изтрих цялата комуникация след сдърпване 😅

И два “неправилни” въпроса
Ще ми пише ли? 4 жезли
Кога? Паж меч

Има ли все още интерес към мен? Паж жезли

# 520
  • София
Twinklestar,  по тези карти има интерес, но тези пажове малко ме смущават. По паж меч изобщо не мога да разбера какъв срок се разбира. По 4 жезли, мисля, че ще пише и то скоро, заради жезловата енергия.
За днешната комуникация обаче по-скоро съм скептична, а картите показват твоята настройка, но с 9 пентакли на последна позиция мисля, че ще останеш прекрасна и сама за съжаление днес.

Аз нещо в последно време съм блокирала с картите и изобщо не ми се получават четенията, дано се включи още някой, с повече успех в тълкуванията.

# 521
OВ - явно няма да е днес 😀

# 522
  • София
OВ - явно няма да е днес 😀
Правилна ми е била интуицията.
Но ще е скоро Wink

# 523
Скрит текст:
Малко тренинг с бърза ОВ

Днес ще има ли комуникация между нас?
Снощи изтрих цялата комуникация след сдърпване 😅

И два “неправилни” въпроса
Ще ми пише ли? 4 жезли
Кога? Паж меч

Има ли все още интерес към мен? Паж жезли

Аз бих обърнала внимание на 9 пентакли, повтаря се в последните тегления.  Щом толкова упорито излиза има причина и иска нещо да по/каже.

# 524
a.nik толкова много се радвам,че те виждам отново тук!От теб научих толкова много,когато бяхте активни със "старите" ти съфорумки.Дано се появят и те!Вие наистина притежавате магията да говорите с Таро!Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт