ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 25 977
  • 652
  •   1
Отговори
# 480
Какъв е правилният подход към мъж, пасивен или активен?
🤯
Императора Мага Йерофанта
Отдолу на колодата Кралица Пентакли

Първо - Честита Нова година, момичета. Нека е пълна само с хубави гледания.

Така... Ехаааааа... Какви карти само?! В дилема съм дали тя боготвори мъжът или той се има за син на Зевс. Да беше само мага разбирам, да беше и някой крал - ок. Ама всичките накуп...
За мен тези карти си говорят, че той трябва да води парада. Алфа мъжкар, който си търси домакиня (така ми идва да кажа за кралицата пентакли в случая).
Обаче тези карти ме притесняват. Толкова силно мъжки карти ме навеждат за токсичност, властност. Възможно е да е съмнение и човекът просто да е адвокат, шеф или да заема някаква друга високопоставена длъжност и от там да идва тази силна мъжка енергия. Или дамата от много време да е сама и в него да вижда всички тия качества. Така без контекст малко стрелям в тъмното.

# 481
Много седящи карти на властови позиции. Само един Маг се върти посредата. Ако говорим буквално за подход към някого в този случай, за мен, е ясно заявяване на собствената ценност като личност, на очакванията към другия, даване на сигнал за интерес, но позволяване на другия да поема инициатива.

# 482
Дамата съм аз 😀
Този има много скорпион в картата си, преди доста време си го бях бройнала, но той не реагира и сега ми е гледал сторитата, доста ми харесва, но пък не ми се гони…затова реших да попитам каква моя позиция е по-подходяща

Ами оказа се женен
Императора и Йерофанта това са ми казвали мамка му и прасе , а Мага заключен между тях не знам дали значи, че е склонен на игра или не

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 11:39 от Twinklestar

# 483
Какъв е правилният подход към мъж, пасивен или активен?
🤯
Императора Мага Йерофанта
Отдолу на колодата Кралица Пентакли

Пасивен.

# 484
Предстои избор на нов митрополит на Видинска епархия. На 02.02.ще се изберат двама и на 9ти е окончателния избор. Аз залагам на Исаак. Погледнете какви силни карти се изтеглиха за него.
Йерофанта
И допълнителни затвърждаващо уточняващи Слънцето, Глупака и 10 пентакли, на която се вижда крепостта Баба Вида и някоя от капийте в града.
Ще е странно ако не бъде избран той.

Иначе с този Дявол и Константинския епископ Михаил има шанс.

А сэщо и Браницки Пахомий(Асо жезли)

За Сионий с неговия Отшелник не знам защо не хвърлих допълнителни карти, все пак монашеска карта е...донякъде и той само по нея има шанс. Но е твърде малък, все пак е Отшелника, който носи оттегляне от всичко, а и е пасивна карта. Така че не.

По скоро ще изберат на 02.02- Пахомий и Исаак и на 09.02.би трябвало по тези карти да изберат Исаак.

Какво мислите? Дайте и вашите предложения и мнения.

# 485
Без да имам абсолютно никаква информация за персоните, за мен беше важен патриарха 😅
Тогава Йерофанта показа кой ще бъде Патриарх, тематично той е и най-силния Аркан от изброените и би трябвало той да показва новия митрополит.
Ако темата беше друга щяхме да определим друг водещ голян Аркан.

# 486
Добро утро, дами.
Включвам се с едни карти с въпрос "Как ще се развие търсенето ни до края на месеца?"

Контекст:
Живеем под наем и търсим за сега друг апартамент под наем, по-голям съответно сме заделили и по-голям бюджет, доста адекватна сума. Имаме си и брокер, доста симпатичен и ни е препоръчан, че от случайни вече си патих. Не сме на зор и не бързам да е до края на месеца, но исках да задам някакъв срок.
Искаме жилище за дългосрочно наемане, поне три години докато си закупим наше.

Моето тълкуване:
Пажа мечове мисля, че е брокера, даже визуално си прилича само дето е брада Sweat Smile Шестицата пентакли си е плащането на капаро, депозити и другите подобни. Магьосникът не съм сигурна как да го приема.

Като гледам така картите и разсъждавам може и пажа да съм аз, защото имам ясни точни и конкретни изисквания. Спрямо ситуацията съм доста директна и без много колебания. Пентаклите са ясни, а магьосникът е брокера. Асото Чаши (пояснителна на магьосника) показва новото начало в жилището и бъдещетата ни работа отново с този човек понеже се занимава и с продажби.

Трети вариант за тълкуване на картите към нашия момент ми идва, че може да показват, че ще вземем решение да купуваме директно по пажа, кредита по пентаклите и отново работата на магьосника/брокера че ще е супер.

Като гледам така картите мисля, че ще имаме успех в търсенето, а другото са детайли.

# 487
Ir0ny, според мин ки ди появи вариант за ново жилище, но внимавайте и добре преценете дали е достатъчно изгодно за Вас. Има опасност да бъдете подведени. Помислете го от всички гледни точки и не прибързвайте.

# 488
Обичайно съм оптимистично настроена. Тук обаче ми се струва, че са възможни неочаквани трудности, някаква промяна и в крайна сметка да се наложи да платите повече от очакваното, а накрая да вземете нещата в свои ръце, за да се случат. Емоционално ще ви е, да.

# 489
Ще бъде ли Х включен в международния курс от шефа?

ОВ
Човекът не е включен безплатно.
Предложено му е да се включи ако си плати, той е отказал.

# 490
Благодаря за бързите отговори момичета.
Като цяло процеса по търсене върви много приятно. Брокера ни е много активен, даже завързваме приятелски отношения. Вчера ни влезе с предложение даже под бюджета, но имаше проблеми със жилището, които не можахме да преглътнем. Всичко, което ни е показал до момента е под формата граница, която сме му задали.

Пускам едни нови карти с въпросът "Как ще се развият нещата с конкретния двустаен апартамент?"

Контекст:
При консултацията ни в понеделник се заговорихме и ни показа един апартамент, които е отдала преди една година. Показа ни снимките просто в процеса на разговора, защото се заговорихме за обзавеждане и квадратура, а двустаен 90 кв рядко се среща.
Вчера се срещнахме отново по друг повод и пак се заговорихме. Същия ден сутринта собственичката на споменатия двустаен апартамент му е звъняла, защото наемателя я е питал дали може да си ползва капарото като последен наем. Конкретния наемател е с аутизъм и нещата са малко по особени. Но работата клони, че момчето май иска да се изнася, но брокера първо трябва да го преслуша, което разберем днес.
Реших от нетърпение да хвърля едни карти, защото това би било страхотно съвпадение и стечение на обстоятелствата (апартамента страшно ни хареса), а и малко да се поупражнавам с картите.

По самите картите - звездата за мен показва нашите надежди и колко сме харесали апартамента. Осмицата чаши ми се видя неясна за това сложих пояснителна - кралица жезли, а нея поясних с шестица мечове. Определено има тенденция за напускане, но какво точно не ми е особено ясно.
До края на деня ще мога да дам обратна връзка.

# 491
  • София
Ir0ny, чисто интуитивно, ако собственичката на апартамента е Кралица жезли - 8 чаши бих я прочела като напускане на наемателя и поемане в нова посока по 6 мечове (т.е. нови наематели). По Звездата е вашата надежда за апартамента, Асо пентакли е материализиране на тази надежда. Според мен има голяма вероятност да наемете апартамента, но да мине известно време.

# 492
Ir0ny, чисто интуитивно, ако собственичката на апартамента е Кралица жезли - 8 чаши бих я прочела като напускане на наемателя и поемане в нова посока по 6 мечове (т.е. нови наематели). По Звездата е вашата надежда за апартамента, Асо пентакли е материализиране на тази надежда. Според мен има голяма вероятност да наемете апартамента, но да мине известно време.
И аз съм на същото мнение, но съм твърде пристрастна към ситуацията. Така или иначе ако нещата се развият към наемане, ще има време, защото другия наемател трябва да се изнесе.

# 493
  • София
Точно това си помислих и аз докато пишех. Така или иначе ще мине поне месец. Ще се радвам да споделиш как вървят нещата. 🌸🤗

# 494
  • Sofia
Много благодаря за обратната връзка, Twinklestar 🤗. Беше ми много полезно! Което отново доказва, че от Рицар Чаши и Магьосникът всичко може да се очаква, обикновено в негативна светлина. А Светът си е край отвсякъде, особено на последната позиция. Нямам нито едно изключение тук.
Ще бъде ли Х включен в международния курс от шефа?

ОВ
Човекът не е включен безплатно.
Предложено му е да се включи ако си плати, той е отказал.

Общи условия

Активация на акаунт