ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 24 621
  • 645
  •   1
Отговори
# 525
9 пентакли е самодостатъчност

# 526
Ето малко разсъждения за 9 Пентакли.Между другото-доста полезен форум,според мен.

https://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/9640-9-%D0%BF%D0% … 0%BA%D0%BB%D0%B8/

# 527
9 пентакли е самодостатъчност

Според мен в момента не е точно това, тъй като е обградена от Рицар меча в едната комбинация и Паж меча в другата, по - скоро става въпрос за доста приказки, клюки, информация и то неприятна, спорове дори, кой крив, кой прав, кой какво казал или не казал, на кого го казал.......Другите карти не споменавам, те са ми като допълненителни, просто поясняват обърканите емоции и мисли и състояния, в които се лашка тази 9 пентакли.

# 528
Въпросите са извън нормата, моля проявете великодушие 😀

Какво ще получа като резултат от аскезата?
Паж меч Асо Пентакли Асо жезли

Какво ще е развитието на отношенията между мен и Х при спазване на аскезата?

И един отделен въпрос как се влиза в архетип Императрица ?

Благодаря 🫶🏻
Радвам се да раздвижим темата и с конструктивни дискусии 🫶🏻

# 529
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте!Незнам дали пиша на точното място,извинявам се предварително ако не съм за тази тема.Та въпроса ми е,искам някой да ми гледа (по-скоро на съпругът ми)на карти Таро.Имате ли идея към кого мога да се обърна.От Пловдив съм.Благодаря и още веднъж се извинявам ако не е за тук въпроса ми.

# 530
Аз ли не разчетох правилно, Тарото ли не отговори точно не знам, но Асо жезли и Колелото на съдбата срещу Йерофанта е положението сега при сагата с епископите.

**Vselena**, отворете ютуб и си харесайте стила и начина на гледане на някой бг таролог и се обърнете към него, ако тук никой не изяви желание да ви гледа.

# 531
Силфида,
Този с Йерофанта остава така ли?

# 532
Не, Туинки, отпадна този с Йерофанта. Най много гласове има този с Асо жезли, а подгластникът му е с Колелото на съдбата.

# 533
Как тълкувате двойката
Тройка меч + Звездата като причина за отказ от контакт?

За мен причината е разочарование (3меч) поради разстояние (Звездата) ?

# 534
Разочарование поради разминаване на очакванията с реалността. За мен Звездата не е само разстояние, а идеал, мечта.

# 535
Как тълкувате двойката

Картите показват, че губиш нещо/ някого  / 3 меча / и то завинаги / Звездата/.   За добро е!

# 536
Как тълкувате двойката

Картите показват, че губиш нещо/ някого  / 3 меча / и то завинаги / Звездата/.   За добро е!

Търсим причината за отказ

# 537
Да ден два ще разбереш, ще излезе наяве и то или като прочетеш нещо или ще ти кажат, образно казано- по въздуха / мечовете и Звездата са в стихията на въздуха/.  За отношения - не избират теб, предателство.
Появата на Звездата тук показва следствието и е един от ГА, които отнемат доста време, не е карта, която да показва причини, доста по сериозна е. Тук комбинацията не е толкова защо, а какво е било и какво следва, състоянието ти, възможността за реална преценка в момента,показва вкопчването и отлагането на решение преди време / 3 меча + Звездата/ неглижирането на сигналите, недовиждането на проблеми...и т.н
За мен Таро преди всичко е анализа на ситуацията и най-вече на самите нас!

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 17:53 от a.nik

# 538
Момичета,

Какво дейности свързвате с Императрицата?

Картата беше отговор на въпрос какво/кой ще помогне?
Класическа колода РУ

# 539
  • София
Момичета,

Какво дейности свързвате с Императрицата?

Картата беше отговор на въпрос какво/кой ще помогне?
Класическа колода РУ
На "кой" бих заложила тривиално на жена роднина - съпруга, майка. Зависи от контекста на въпроса.

В по-общ план, Императрицата е проява на любов към себе си, грижа и заявяване на нуждите ни, свързване с тях и здравословното им удовлетворение.

Общи условия

Активация на акаунт