ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 26 010
  • 652
  •   1
Отговори
# 390
Ще съставят ли правителство след изборите днес?

Има затопляне. 5 пентакли е последвана от Асо жезли. На мен това ми говори, че има преодоляване на негатива 5 пентакли. Не знам дали ще е успешен, но опит ще има според мен. Но няма да е чисто, я ще е по Дявола. Дявола като квинт се явява и най-високият аркан в подредбата. Аз го тълкувам като нечисти сили, които осъществяват някаква посривна дейност и саботират формирането на правителство и надделяват.

Дявола?!
Смятай след 7 гласувания го сметнах като Света 🤣🤣🤣🤣

Благодаря Rebel, ще си редактирам горното мнение 🧮

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:31 от Twinklestar

# 391
Покажете ми с една карта новия президент на САЩ - белият мъж ДТ или чернокожата жена КХ?
😀

# 392
Дори на физиономия го докарва, но пък Сфинксът е досущ Камала.

# 393
  • There I was on a July morning
Аз залагам на белия мъж, в него е жезълът. Simple Smile

# 394
Честито Новолуние в скорпион!

Какъв ще бъде за мен Ное във финансов план?
Много ме радват тези котенца 🥹

Колелото Кралица Жезли 3 чаши Смъртта пояснена с Асо чаши и последната е 4 жезли

Не виждам пентакли, на харчене мирише 😀 много празник много нещо - 3 чаши, 4 жезли 

# 395

Колелото Кралица Жезли 3 чаши Смъртта пояснена с Асо чаши и последната е 4 жезли

Не виждам пентакли, на харчене мирише 😀 много празник много нещо - 3 чаши, 4 жезли 

Ммда, и аз виждам в картите доста разточителство. Ако до момента си била в по-спестовен режим, то този месец те очакват доста спонтанни емоционални покупки. Ако този месец има рожденици около теб или някакви събития определено ще отидат доста пари за подаръци и излизане.
Смъртта с Асо чаши е любопитна. Мисля си, че или ще ти се роди идея за подпомагане на финансовото ти състояние или предложение, но ще си бъде само идея, без реализация през самия месец. Да не забравяме, че идват празници и намаления и е нормално да се поотпуснат кесиите особено по черния петък. Според точно в този период трябва да внимаваш за спонтанни покупки, от които реално нямаш нужда.

# 396
Пак аз
Ще има ли интеракция ( демек каквото и да е, толкова е жалко положението 😅) между мен и Х през месец Ное?
Исках да изтегля пояснителна на Дявола, но паднаха двете
Искам да кажа, че за този човек винаги пада 10 чаши каквото и да питам, и също че той е Крал Жезли
От сега знам какво ще каже Rebel Rebel 🤣

Ще ме потърси ли сам ?

# 397
Покажете ми с една карта новия президент на САЩ - белият мъж ДТ или чернокожата жена КХ?
😀

Ура!Ура!Ура!
Благодаря на висшите сили, че ни го показаха предварително!

# 398
Има ли намерение да ѝ предложи брак?

Кралица Чаши Рицар Жезли Йерофанта

Аз съм Да

# 399
Да. Висшият жрец обикновено излиза при официално скрепяване на отношения. Той символизира именно традицията, следване на канона и благословия.

# 400
  • София
Има ли намерение да ѝ предложи брак?

Кралица Чаши Рицар Жезли Йерофанта

Аз съм Да

Мисля Да, ще има брак, по жреца, които означава учител, религиозност, поставяне и следване на църковния закон, а брака е едно от тайнствата на светата църкава. Тя е много влюбена, а рицар жезли е готов да покори света за своята любов.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:49 от Dilyani

# 401

Давам ОВ - добри приходи, но доста харчене, повечето от нещата можех да си спестя - импулсивно и емоционално харчене от типа на коледна украса, книги, които няма кога да прочета, подаръци за детето и накрая доста намаля бюджета. Като цяло добър месец като доход, но не съм доволна от себе си, много му отпуснах края.

# 402
Ще замина ли да живея в страна Х?
Висшите сили дават интересен отговор 😀
Ще се радвам, който може да има друг отговор освен този, който се набива на очи
Този Крал Жезли не ми е известен към момента, може и да го знам, но в момента не е активен. 😀

# 403
Този Крал Жезли не ми е известен към момента, може и да го знам, но в момента не е активен. 😀

По тези карти изглежда, че да.

# 404

От доста време не бях се сещала за Таро, но последните дни нещо пак ме задърпа натам.
Twinklestar, отговора Да направи крещи. Ще се хвърлиш според мен в това преместване с главата напред. По твоя инициатива ли е преместването? По картите май ми се струва, че идва от тебе.
Отвътре ми идва, че крал жезли в ситуацията си ти. Вдъхновена си от идеята, планираш и убеждаваш някого, че това е добра идея. Изказваш адекватни агроменти, но вътрешно кипиш от ентусиазъм.
За допълнителна информация може да хвърлиш по един ред за как ще протече преместването, как ще се чувстваш след това и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт