ТАРО ЗА НАПРЕДНАЛИ

• 25 983
  • 652
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Аз мисля, че не... Може да бъде заблуден (рицар чаши) (или изманипулиран - магьосника) да му се обещае и да не се случи. Все ще е - още малко и ще стане (колесницата), но не става и накрая всеки тръгва по пътя си (света).
Ще се радвам да греша, ако човекът иска да бъде включен.
Моля пишете обратна връзка.
Ще бъде ли Х включен в международния курс от шефа?

# 466

За мен тези карти показват недвусмислено ДА, въпреки че тази Колесница е малко в почивка.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 19:34 от Rebel Rebel

# 467

Да мен тези карти показват недвусмислено ДА, въпреки че тази Колесница е малко в почивка.

Но пък е с котаракът в чизми

# 468
Днес съм в изключително добро настроение 😀
Пожелавам на всички същото и прекрасно изкарване на празника!

Написах си желанията за Новолунието и попитах Какво ще ми донесе това Новолуние в Козирог?

# 469
Благодаря за пожеланията Туинки. Весело изкарване на теб и всички таро любители тук. И нека новата година да ни донесе само щастливи мигове!

Относно желанията бих казала, че ти предстои вкарване на ред в дела свързани с млад човек или съпруг или баща. Може да вземеш някакво ново важно решение свързано със семейството ти също. Вижда се че това новолуние ще ти донесе практичност, яснота и дисциплина в живота ти.
Ще вкараш в ред логиката и емоционалността, т.е. ще имаш възможност за доброто им комбиниране за осигураването на добра структура и ред в живота ти. Даже бих казала, че емоционалността при теб ще отстъпи на заден план, а повече ще си под въздействието на логиката. Може да поставиш ново начало свързано с работа или нещо в личен план. Нова идея да ти хрумне или разговори с важна за теб фигура също.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 15:12 от Силфида

# 470
  • София
Здравейте и Честита  и успешна нова година! Имам един въпрос и понеже сте таро за напреднали мисля, че може да имате отговор. Защо всички таролози при четене на таро прогноза искат имена и дата на раждане? Сигнификатор ли определят по този начин или започват да правят психологичен таро анализ на човека? За какво им трябват данните?

# 471
Здравейте и Честита  и успешна нова година! Имам един въпрос и понеже сте таро за напреднали мисля, че може да имате отговор. Защо всички таролози при четене на таро прогноза искат имена и дата на раждане? Сигнификатор ли определят по този начин или започват да правят психологичен таро анализ на човека? За какво им трябват данните?
Такива обобщения “всички” са неправилни.
Таро не е врачуване, а енергиен принцип и език, на който се чете информация.
В процеса на гледане може да се изисква име и зодия ако да кажем има нужда от конкретика - но няма задължителен елемент.
Ако питащата излиза с 3ма мъже разбира се, че ще се искат имена, за мен дата на раждане не е пт значение освен да се определят дворцовите като този метод пак не е 100%, всеки може да влезе във всяка енергия за дадения период.

# 472
  • София
Такива обобщения “всички” са неправилни.
Таро не е врачуване, а енергиен принцип и език, на който се чете информация.
В процеса на гледане може да се изисква име и зодия ако да кажем има нужда от конкретика - но няма задължителен елемент.
Ако питащата излиза с 3ма мъже разбира се, че ще се искат имена, за мен дата на раждане не е пт значение освен да се определят дворцовите като този метод пак не е 100%, всеки може да влезе във всяка енергия за дадения период.

Благодаря! Значи се използва за избиране на сигнификатор от малката аркана. Аз като правя разклад на себе си не използвам такова нещо като сигнификатор. Като редя за  близки приятели също. Стана ми интересно, че в повечето гледания онлайн искат имена и дата на лични. Предполагам, че става въпрос за настройка по името и сигнификатор по датата, но може и да греша. Доста сложно ми се вижда да изчисляваме число по буквите от името и да го използваме за нещо!

# 473
Прави се за настройка, фокусиране на енергията. Таролозите гледат на доста хора и то непознати. По този начин конкретизират на кого гледат и за кого/какво. Вие като гледате на познати, нямате нужда от това, защото 1) сте запозната с конкретиката - знаете точно на кого гледате, 2) не вадите карти по цял ден и за различни хора.

На мен ми е супер странна концепцията със сигнификаторите. Лично аз я намирам за ненужна. Някои може и сигнификатори да вадят, но по мои впечатления са малцинство. Дори не мога и да цитирам таролог, който говори за сигнификатори. Ако някой ми вади сигнификатор на база рожденна дата, за мен това ще означава, че съм дала едни пари напразно и човекът е профан по отношение на таро. Лично мнение.

Сигнификаторите са типични за други системи гадателски карти, но и при тях хората с опит по-скоро пропускат частта със сигнификатора, а и тя няма общо със зодията.

# 474
Подкрепям Rebel Rebel
Аз също НЕ използвам сигнификатори.

# 475
И аз не използвам сигнификатори. Но не правя подредби онлайн, а само на живо с човек, който си е бъркал сам картите и ги тегли също сам. Смятам, че е достатъчно.
Дата и час на раждане ми трябва при астрологичен анализ. Име - не.

Пожелавам на всички една много хубава година, която да внесе баланс и радост в живота!

# 476
  • España
Но не правя подредби онлайн, а само на живо с човек, който си е бъркал сам картите и ги тегли също сам. Смятам, че е достатъчно.
О, категорично се съгласявам с това мнение ! Картите трябва “да усетят” човека” ! Онлайн няма как да стане ….

Скрит текст:
Странно на кого попречи предният ми пост , та са го затрили?!

# 477
Никой не ми пипа картите, освен за да ги разгледа. Нито им давам да бъркат, нито да цепят. Гледам на приятелките си отдалечено и няма никакъв проблем. Но това вече е личен подход и усещане на човека, който чете картите.

# 478
Никой не пипа моите карти също, практикувам от разстояние и също нямам абсолютно никакъв проблем.
За различния човек ме “вика” различна колода.

„Всичко в света е енергия. Енергията е в основата на всичко. Ако се настроите на енергетичната честота на реалността, която искате да създадете за себе си, ще получите точно това, на което е настроена вашата честота. Това не е философия. Това е физика.“

Алберт Айнщайн

# 479
Какъв е правилният подход към мъж, пасивен или активен?
🤯
Императора Мага Йерофанта
Отдолу на колодата Кралица Пентакли

Общи условия

Активация на акаунт