Раздяла след несподелени възгледи за бъдещето.

• 9 662
  • 257
  •   1
Отговори
# 90
Тя сигурно е забравила за съществуването му, той пуска тема след тема. Не може да преглътне реалността.

# 91
Четохме вече същото.Гледай напред и за в бъдеще се отнасяй с повече уважение към партньора. Момиче на 23 години,току- що му почва живота,ти искаш да го затвориш в кухнята и то при майка си в малкия град! Всяка ще избяга с писъци.

# 92
Замислих се, че ако съм мъж и искам до 5 години да имам деца и да живея в родната си къща, бих се преместила направо там и ще търся жена на терен. Това, разбира се, е ако няма вариант да размисля и съм твърдо решена. Шансът да намеря млада жена в голям град и да я накарам да се преместим при майка ми, е много по-малък.

# 93
Както сега е модерно да се казва: "Не си бил оферта".
Това трябва да осмислиш и да продължиш напред с ясното съзнание, че не си Принц Славен.Wear Crown

# 94
Може и да е оферта, няма лошо. Не е Ок да я обвиняваш, че не иска да се върне в по- малък град. Още повече, че ако си живее сега сама, то, да чуе, че ще живее и със свекърва…

# 95
В брака е важно не да се гледате един друг,а да гледате в една посока.Щом ще се връщаш в родното си място,добре е да си потърсиш жена там.Такава,която иска деца,иска да се установи и от самото начало е наясно ,че ще живее в твоята къща  със свекърва.
Няма да е лесно,но опитай.

# 96
Като прочета 'свекърва' и направо настръхвам Grinning дано просто да сте го разбрали грешно (аз не помня поне да е споменавал майка си в цялата картина), щот мъж на 30 да живее с майка си ми е малко... "cringe", не знам как по друг начин да го нарека тва чувство. Един единствен път съм водил гадже в нашите на гости, докато още бях ученик и майка ми още тогава реши, че трябва да я учи как се чисти. Много рязко разбрах, че някои неща трябва да се забранят със закон, и тва жена ти и майка ти да живеят под един покрив трябва да е първото от тях. Ако може само на снимки да се виждат е най- добре.

# 97
murcinhum, ти поне си разбрал, че така мацките ще избягат. Някои мъже решават, че всяка следваща трябва веднага да я водят у мама да ги научи как се чисти. Та опитът е важен, но спрямо когнитивните ни способности всеки извлича различни заключения.

# 98
Човече, много шизофренично говориш за себе си в 3то лице, ед.ч.
По темата
Има ли значение защо? Което и от двете да е вярно, резултата е един и същ, момата не иска да е с теб. Хубаво, че си се ориентирал, след 5 години ще бъдеш на 35 и няма за кога да отлагаш семейството и децата. За целта се оглеждай за жена на твоята възраст и с твоите цели. Бих те посъветвала дори да потърсиш и по-ниско образована жена, която да се задоволи с майчинството, домакинстването и ремонтираната ти къща на село. Момичетата, които учат сериозни специалности не се стремят към това, което ти предлагаш нито сега, нито след 5, нито след 10 години. Бъди реалист, огледай света около себе си, дай си сметка ти какво реално предлагаш и съответно какво можеш да искаш в замяна.

# 99
  • Далечният изток
Той наистина не е споменавал свекървата, ние още в предишната тема я споменавахме, а той не отрече, та по argumentum a contrario стигнахме до заключението, че и мама е в къщата.

# 100
Не се занимавай със студентки, а с жени завършили образованието си вече. За студентките в момента е по-важно да си завършат следването, пък после ще мислят за семейство и деца. Планове за след 5 г. не ги интересуват.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 12:42 от Deni-meni

# 101
Изтървал съм купона, ама все пак да напиша два три реда. Самозаблудата, че ще се върне, ще и дойде акъла и т.н. не води до нищо добро. Е моята бивша се върна, ама по добре да не беше. Твоята обаче не вярвам, не са само несподелени възгледи, просто не те е искала достатъчно по начало, колкото и да не ти се иска да го приемеш. Продължавай със следващата, но както ти написах в предишната ти тема, работи върху себе си.

# 102
Пак ли? Отговори ти се и в другата ти тема, но май не искаш да приемаш фактите.

# 103
Автор е, мисля че е време да спреш с тази обсебеност и да си потърсиш жена, като за тебе. Яд те е че си оттървал младата мацка, но такъв е живота. И да се върне, пак ще избяга според мен.

# 104
  • София
На възрастта, на която е тя, разликата помежду ви е значителна и не е далеч от истината, че сте на различни етапи от живота. Пък и това планиране кое в какъв срок да стане си е натоварващо. Животът не се случва точно по график.

Да уточня, че още от началото мъжът е споделил,  че си търси връзка за семейство не на момента, с в хоризонт 4-5г, което е нормално. И жената реши да остане.

Не е нормално да имаш дете от всяка, която просто се съгласи. Хората живеят заедно, преценяват си силните и слабите страни и пр.
Това, че ти си видял в нея някоя малка глупачка, която ще манипулираш, не значи, че тя трябва да ти се подчинява.

Общи условия

Активация на акаунт