Номинации за най-голяма муня (тема 8)

• 76 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Euskal Herria
Лятото на сръбската граница служителят дълго се взира в личната ми карта, в мен, пак в картата. Накрая му викам "Аз съм, ма сега вече съм стара" Simple Smile . Такъв смях падна...  Тази година трябва да я сменям картата.

# 76
  • FRANCE
Ето давам пример. Ще го изтрия  после. Първата е на шофьорската книжка, втората е няколко месеца по-късно с телефон Joy

# 77
   Божее, мадам, ако съм един катаджия, ще те задържа, да знаеш... Ще реша, че с чужда книжка караш. Такава лъчезарна жена си, как са успели на книжката да те изкарат като джебчийка, хваната на местопрестъплението Simple Smile.

# 78
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е не, madame, явно софтуера,който ползват държавните служби е разработен от петокласници.

# 79
  • София
Ох, толкова лоша снимка не съм виждала 🤣. Аз бих ги съдила. Спокойно могат да я използват в някой сериал за серийни убийци.

# 80
Ох, толкова лоша снимка не съм виждала 🤣. Аз бих ги съдила. Спокойно могат да я използват в някой сериал за серийни убийци.

Защото не си виждала моите шофьорска и здравна книжка. Черно-бели, трагични. Паспортната по-бива.

# 81
madame, уникална разлика. Толкова си лъчезарна и хубава. Снимката не си ти, не вярвам Joy

# 82
   Нали по време на пандемията бяха разрешили да не се снимаш за нови документи, а да се ползва последната снимка. Трябваше лична карта да сменям тогава. На старата лична карта се харесвах (и как не, доста по-млада). Отидох без грим и подготовка за снимки. Но не била тази последната ми снимка... После съм сменяла паспорт, тя ми била последната. И там не бях в пълния си блясък Simple Smile. Пробвах да се спазаря, не мина номера. Предложиха ми да ме снимат. Това пък съвсем не ми се щеше... Пуста суета.

# 83
  • FRANCE
Aз съм,  аз съм Joy красавица неземна. На личната карта е една идея по-добре, но пак здраво напушена Joy. Аз се чудя защо ме гледат странно  всеки път по летищата.
И с малката девойка беше цирк. На първата си снимка (4 месечна) приличаше на китайче с дръпнати очи и черна коса.  На 4 години със същият паспорт , но вече беше сладко детенце с големи очи и тъмно руса коса.

# 84
  • София
И на двете ми деца първия паспорт го правихме като бяха на около 40 дни. На синът ми ританките са вдигнати до гърдичките, а на дъщеря ми прическата е тук има, тук няма. Жалко, че няма как да ги запазим за спомен.
По темата - онзи ден правих макарони на фурна. Минимално количество, само за 2-3 порции. Кефя се колко бързо и лесно стана, как ей сега ще си ги хапна с кеф. Вече бяха почти опечени като се сетих, че не съм сложила захар…. обаче ги извадих, поръсих със захар, обърках добре и ги сложих за още 5-10 минути. Ами… добре си бяха.

# 85
  • София
Отиваме с дъщеря ми (на 6 и половина) да я снимаме за паспорт.
Аз: Там ще те снимат за паспортна снимка.
Тя: А може ли за фон да са Ана и Елза и Замръзналото кралство?

# 86
  • при късмета
И аз им се разсърдих в паспортното. Като си сменихме адреса, с мъжа ми отиваме двамата, със сменена адресна регистрация, за нови лични карти. На него му казаха, че няма да го снимат, последната снимка снимка щели да ползват. Но на моята лична карта ѝ оставаше малко повече от година до изтичането и мен ме накараха да се снимам. Аз най-обидено попитах служителката "защо, стара ли ви се виждам, той е по-стар от мен?" Joy По принцип винаги съм била фотогенична и на повечето снимки се харесвам, на тази изобщо

# 87
Ти пък си я разсърдила точно преди да те щракне. Трябвало да бъдеш по-вежлива.

# 88
  • при късмета
Жената на гишето ме прати на снимка,  нея питах стара ли ѝ се виждам. На фотоапарата имаше друга служителка

# 89
  • Бургас
И аз веднъж не се разпознах на снимка за документи като бях тийнейджърка. В свое оправдание ще кажа, че снимката беше черно-бяла тогава и светлината беше някак отстрани и  подаше сянка на окото ми. На снимката изрязох все едно някой ме е бил и ми го е насинил Grinning

Общи условия

Активация на акаунт