Номинации за най-голяма муня (тема 8)

• 76 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Аз вчера спах следобед. Събуждам се, ама съм замаяна. Отварям форума и чета една съфорумка, писала, че единият ден от уикенда си е заминал. Буквално изтръпнак и рязко се разсъних, мислейки, че съм проспала съботата. С разсънването осъзнах, че там, където тя живее, уикенда е петък и събота.
То добре, че не си помислила, че е понеделник и трябва да тръгваш за работа. Сънена глава понякога големи глупости измисля.😁

# 556
След като отново изпрах панталона със служебните пари на мъжа ми имам нужда от съвет как спешно да ги изсуша на куп до довечера. Намерих ги преди сушилнята, така че са подгизнали, избледнели, но цели. Със сушоар трябва да суша една по една банкнотите, но нямам възможност да отделя толкова време. Покрила съм ги с лист, затиснат от книга на маса пред отворен прозорец, но не знам дали няма да стане друга бела, ако духне вятър. Някоя от вас сушила ли е пари с ютия? Безопасно ли е за разните му там знаци?
Въобще парите трябва да се правят от материал устойчив на вода, перилен препарат, температура на програмите, центрофуга и сушене в сушилня.

# 557
Само ги разстели и сами ще си изсъхнат. Повече не бих ги сушила, варила или друга технология..

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 16:03 от sigma

# 558
Аз бих ги прекарала и през сушилнята Wink

# 559
Навън  е толкоз топло, че ако ги остави на перваза на слънце  да поседят около час ще изсъхнат.

# 560
Навън  е толкоз топло, че ако ги остави на перваза на слънце  да поседят около час ще изсъхнат.

Да остави пари пък макар и прани... Навън... На перваза...
Тамън за темата е и тоя съвет.

# 561
Начи, има един дълъг и овъртян закон - ЗМИП, няма ли там подходящ съвет срещу пране на пари? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама докато го изчетеш, ще изсъхнат и даже ще са похарчени - хартията на парите съхне бързо, всички сме прали, да не се правим сега на незапознати с материята Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 10:05 от Кубратова

# 562
  • Враца
Това е поне 5-та история за изпиране на пари на мъж. Абе, купете им по един портфейл, дами, стига завиране на пари по джобове и джобчета!

# 563
Те портфейли имат, ама дали ги слагат там?  
В такъв случай бих се цанила за асистент на парите - ще ги прибирам още при източника и коландря, за да не се изперат после Simple Smile

# 564

Да остави пари пък макар и прани... Навън... На перваза...
Тамън за темата е и тоя съвет.
Первазът има и вътрешна част откъм стаята.

# 565
  • Mediterraneo
И все са малки 😱😂 Какво са 2,300мл за един бироман!?😉😂

Навремето мой приятел се оплаква, че шефът му мрънкал, че е пил бира на обяд. "Изпил съм 2 бири, тоя какво се заяжда толкова". Обаче не уточни, че говорим за 2 бири от по литър.

# 566
Портфейла си седи в едно чекмедже от деня в който му го подарих. Наистина съхнат добре до прозореца - на маса от вътрешната страна, ама ми писна да ги вардя да не духне вятър. Писна ми и на мен да пера пари, ама на, пак се случи. Сгънати на четири, на дъното на джоба и уж трябваше да си освободи джобовете. И един химикал съм изпрала и някакви бележки е имало, но от тях са останали само "трохи" Дано да не са били важни.

# 567
  • Бургас
Извади му портфейла на видимо място и му кажи,че ако още веднъж ги остави в джоба си,ще останат за теб.
А ти се научи да проверяваш преди да ги сложиш в пералнята.

# 568
В някои държави от години банкнотите не са хартиени ами някаква пластмасова люспа... Смешни са, но съм сигурна че подобни случки са причината Joy

# 569
Пластмасовите пари са по-практични, факт. А аз съм решил проблема като ползвам само карта. Така няма пари в пералнята. Впрочем плюшения мечок доста се беше спихнал, но като изсъхна си възстанови формата и вида.

Общи условия

Активация на акаунт