Номинации за най-голяма муня (тема 8)

• 76 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм яко рок на двете аларми, иначе ще си заспя на течаща вода като нищо Joy
На другия телефон няма песни и затова каквото има на телефона.

# 601
  • Street of Dreams
Днес правих ризото и доста повече се старах ор предния път (когато му лиснах червено вино и доби много неапетитен розов цвят 😩).

Та доволна от резултата и аромата го разпределих в чинии и поръсих щедро с настъргания пармезан от хладилника. Който обаче беше добил вкус на синьо сирене 🥺🥺🥺

# 602
Днес правих ризото и доста повече се старах ор предния път (когато му лиснах червено вино и доби много неапетитен розов цвят 😩).

Та доволна от резултата и аромата го разпределих в чинии и поръсих щедро с настъргания пармезан от хладилника. Който обаче беше добил вкус на синьо сирене 🥺🥺🥺
Е, все пак не е на карамел, и синьото сирене си е било добре - ще речеш, че си импровизирала, ако има питания Simple Smile

# 603
  • софия
Нито е имало вкус на 1 кг сол в една хапка.
Днес реших да правя фритата "разчисти хладилник". Беше останало парче домашно филе "Елена", което всички отбутваме. Нарязах на парченца, 2 връзки позавяхнал пресен лук, бри и още няколко неща. Не ми се занимаваше, ама мразя да хвърлям храна.
Бърках, мазах с масло тавата, пекох. Чуден аромат се носи. Имаме топъл мек хляб за топене. Слагам в чиниите, хапвам и... Ужас! Солено чак горчи. Филето беше солено, но съм забравила. Мразя да опитвам, докато готвя. Ако го правех, щях да спестя да хвърля част от продуктите.
Е, почистих хладилника.

# 604
  • Street of Dreams

Е, все пак не е на карамел, и синьото сирене си е било добре - ще речеш, че си импровизирала, ако има питания Simple Smile

Аз бях по-шокирана. Докато плюех в салфетка и проклинах света, той каза "хич да не ти пука" и ми дръпна една лекция за пенецелина.

# 605
  • Бургас
Моята аларма е кукуригащ петел! 😂🐓

# 606
Моята аларма е кукуригащ петел! 😂🐓
Въхбожке! Това се стресирах само като го прочетох! А хем съм израсла на село... Joy

# 607
  • Бургас
Натка,това ми е целта! Като го чуя и да стана рязко! Иначе алармата ми трябва да е като на Кая!😉

# 608
  • Майничка
Karzz, представих си петлето от програма Хоризонт,
това

# 609
  • Бургас
Гаргамела, ако е това петле,ще спя и ще му се наслаждавам.
Моето е това

# 610
  • Street of Dreams
Нали знаете, че алармите са вредни за сърцето? Внимавайте какво си причинявате. В краен случай зарежете работата и станете принцеси, само здравето да е ок. (последвайте ме за още житейски съвети)

# 611
  • Mediterraneo
Мхм, тя и моята щерка се изживява като принцеса. В петъците имала първи час, после дупка от 2 часа, по програма. И нашата 3 месеца отива директно за 4 час, щото нали, да не се стресира от алармата сутрин. Е, скъсаха я по английски не за друго, ами защото няма необходимите часове посещение! Принцеса, бе.

# 612
Аз съм същия с 80 аларми, ама особено ако съм легнал по-късно не е сигурно, че ще стана, а дори и да стана не е сигурно че съм буден, затова през 2 минути чувам това.

# 613
  • София
Аз обичайно чувам алармата и ставам, но преди време, когато си взех нов телефон, стана издънка ☺️Понеже беше същата марка като предишния, хич и не се сетих да проверя каква е фабричната настройка за мелодия на алармата. И си лягам аз спокойна и се будя сама сутринта - а то 1 час по-късно от времето за ставане. Късмет, че този ден имах лична работа и за нея закъснях. Оказа се, че мелодията е една тихичка такава, която и будна трудно ще чуя ☺️ Нямам идея и до днес кой би се събудил от такава аларма. Една приятелка с това се шегуваше после - такава е да не се стряска човек и да се събуди спокойно, да не от звука, а като се е наспал, ама поне е спокоен☺️

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 10:17 от gg__

# 614
  • European Union
Така завиждам на всички, които спят дълбоко и им трябват шумни аларми. Аз се будя от алармите на всички съседи, моя не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт