RYANAIR - 24

• 47 063
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • here and now
Скрит текст:
12 не е дете, така че всички места ще са пръснати случайно. Ако искате да сте заедно ще трябва да платите, но не е задължително за всички. За които не платите, ще са отделно.
Благодаря! И аз така смятах да направя, но системата не ми позволява да купя места само на двама от групата.

всичко трябва да може, ако не веднага, по-късно
примерно след като са купени билетите без места избираш чекиране, само 2ма души, не всичките, избираш им места и плащаш. Другите пътници ги чекираш 24 часа преди полета
не мога да покажа скриншот, че пустия сайт точно сега нещо не върви
Да, могат да се купят места само за част от пътниците, но всички се чекират 24 часа преди полета. Не позволява по-рано чекиране за част от пътниците в една резервация, независимо че са платили за места.

# 286
Здравейте,ще летиме с мъжа ми и детето ни на 6г до Валенсия.Искам да запазя само за мене ръчен багаж и куфар от 10кг,а за мъжа и детето ръчен багаж. Можете ли да ми обясните как.За първи път ще летиме с Ryanair.

# 287
На коя авиокомпания увеличиха времето от 24 часа до 30 часа преди полета за чекиране? През последните няколко дни пътувах и с Раян, и с Уиз... беше си 24 часа.

# 288
Здравейте,ще летиме с мъжа ми и детето ни на 6г до Валенсия.Искам да запазя само за мене ръчен багаж и куфар от 10кг,а за мъжа и детето ръчен багаж. Можете ли да ми обясните как.За първи път ще летиме с Ryanair.
Като започнете резервацията, избирате най-евтината тарифа. В началото ще ви предлага разни опции за багажи, пак продължавате с бейсик тарифата и вече след като минете избор на места- там вече си решавате искате или не да купувате, ще ви пита пак за багаж. Избирате каквото искате и понеже по подразбиране ще сложи багаж на всички, има бутон modify- от там вече оставяте багаж за когото желаете.

# 289

Избирате бейсик билети и продължавате, после като попита за допълнителен багаж добавяте само един.

# 290
Здравейте. И аз имам питане относно чекирането. Чекирала съм мен и детето на кирилица. Когато принтирах бордните карти, имената излязоха на латиница, но в приложението на райънеър са на кирилица. Дали ще е проблем? Или 24ч.преди полета да променям? Благодаря за отговорите и съветите.

# 291
На коя авиокомпания увеличиха времето от 24 часа до 30 часа преди полета за чекиране? През последните няколко дни пътувах и с Раян, и с Уиз... беше си 24 часа.

Няма такова нещо.Не е променяно.Без закупено място и при двете авиокомпании чекирането си е 24 часа преди полета. При Wizzair беше преди време 48ч. Отдавна го смениха на 24.

# 292
Благодаря за помощта за пътуването с т.нар. "подрастващ". По принцип моя син е достатъчно самостоятелен да си пътува сам, но се е случвало при полет да му текне кръв от носа /слаби ксапиляри/ и настава голяма суматоха сред екипажа. Не ми се рискува да го разпределят отделно от групата, така че явно ще се купуват места за всички Simple Smile

# 293
  • София
Може да се разцъка няколко пъти до етап плащане, за да видите кое къде се добавя и колко струва. Но е добре картата ви да не е запаметена, за да не платите неволно, преди да е направено всичко.

# 294
Здравейте дами . За първи път ще летя със съпруга и тийн на 14г.  Закупих билети за май месец с доплащане  Plus , преди да ми иска данните за картата ми даде да избера места и пишеше 0 евро . На потвърждението от фирмата на всяко от имената пише и номера на мястото , но като ви изчетох започнах да се притеснявам , като не съм платила място , това означава ли , че в деня на полета може да ни разделят ? На мейла ми пише и ранно чекиране,  после още едно ли има 24 часа преди полета ? Извинявайте за глупавите въпроси

# 295
  • София
Прочети си бавно какво включва тарифа Плюс.

# 296
  • Mediterraneo
И какво като ви разделят, аз това не разбирам, голяма драма това разделяне. Моите тийнове предпочитат даже да летят отделно от мен. На дълъг полет разбирам, ама за 2-3 часа не е никакъв проблем.

# 297
  • на малък остров в океана
Има дестинации, в които ако не си избереш места до близките ти, рискуваш да те настанят до човек, за който къпането и прането е силно надценено. За това винаги предпочитам да съм заобиколена от къпани хора с чисти дрехи.

# 298
Е, то едва ли има някой, който да предпочита обратното, даже и некъпаните Laughing

# 299
  • Mediterraneo
Абе, драма си е за мен, излишна, ама всеки си знае. Ако пътуваш сам, какво? Или не пътуваш сам, за да не преживееш три часа сред вмирисани и некъпани персонажи.

Общи условия

Активация на акаунт