RYANAIR - 24

• 46 019
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Провери контролно, но съм почти сигурен, че няма да е приключил ремонта до тогава. По спомен беше до края на май.

# 556
До 20-ти април има ремонт и на терминал 2 и са предупредили пътниците да са 3 часа по-рано на летището вместо два.

# 557
Моля всички за спешна помощ,
Ще пътувам с автобус до София, който има възможност да спре на Inter Expo center
и смятам да сляза там, а трябва да стигна до летище София - терминал 2 , с какъв транспорт да стигна до летището?
Или да слезна до централна автогара и оттам с такси?
Няма да бъда с куфари,а само раница на гърба.
Благодаря!

# 558
  • София
Моля всички за спешна помощ,
Ще пътувам с автобус до София, който има възможност да спре на Inter Expo center
и смятам да сляза там, а трябва да стигна до летище София - терминал 2 , с какъв транспорт да стигна до летището?
Или да слезна до централна автогара и оттам с такси?
Няма да бъда с куфари,а само раница на гърба.
Благодаря!
От  Експото до летището с метро - това е причината да спират именно там.

# 559
  • София
Слизате на Inter expo center, хващате метрото за 4 спирки и за 10-15 мин. сте на Терминал 2.

# 560
Благодаря!

# 561
След снощните ми терзания установих,че автобуси на Юнион от Бургас спират на Т1, а на Карат С на Т2. Проверете и този вариант и дали ви устройват часовете.

# 562
За "Карат С" със сигурност спират на терминал 2, мога да го потвърдя, след това на Централна гара, никъде другаде.

# 563
Между терминалите нали върви шатъл, вижте разписанието на страницата на аерогарата.

# 564
Този шатъл е веднъж на 30 мин. И видиш ли му гърба, трябва да чакаш още 29 мин. за следващия. Добре, че има и автобуси 84 и 184 между терминалите (съответно 84 от Т2 към Т1 и 184 от Т1 към Т2), но и те не са редовни. А пеша е 15 мин. Казвам го за тези, които бързат, а си изпускат шатъла за една бройка и трябва да чакат половин час.

# 565
Здравейте.
Имам два въпроса.
Купих на два пъти билети за един и същи полет за различни хора и съответно имам 2 резервации. Трябва ли да се мъча да ги обединявам или да си стоят така?
В приложението на Райън като избера MyTrips после вдясно излиза таб Email address. Там ли следва да добавя имейлите на другите пътници или полето си е за мен и да не правя нищо?

# 566
Здравейте.
Имам два въпроса.
Купих на два пъти билети за един и същи полет за различни хора и съответно имам 2 резервации. Трябва ли да се мъча да ги обединявам или да си стоят така?
В приложението на Райън като избера MyTrips после вдясно излиза таб Email address. Там ли следва да добавя имейлите на другите пътници или полето си е за мен и да не правя нищо?
Аз не бих се занимавал. Каквото ти изпратят по мейл за другите пътуващи им го препращаш на техните мейли и толкова. Ще се чекират по номер на резервацията и името си, пак номера им препращаш по мейлите.

# 567
Не можеш да ги обединиш колкото и да се мъчиш

# 568
Здравейте,
Трябва ми разписанието на Раян еър за ноември, но те свършват октомври, имате ли представа кога се появяват ноемврийските разписания?

# 569
Ами няма точна дата, ама към края на месеца може да се появят

Общи условия

Активация на акаунт