RYANAIR - 24

• 46 006
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
@Mosquita, не споменахте дестинацията, която Ви интересува.

Ето например Лондон-Станстед, за март 2025 г.

# 571
Извинявам се, за Неапол гледах, като ми трябва около 31-ви октомври и 7 ноември +/- ден-два, но приключват около 25ти октомври.

# 572
Да се надяваме скоро да ги заредят. Уж линията е целогодишна. Дотогава разгледайте "офертите" на W!Zz Grinning

# 573
Да се надяваме скоро да ги заредят. Уж линията е целогодишна. Дотогава разгледайте "офертите" на W!Zz Grinning
Благодаря! Ще чакам.
Wizz имат в момента добра оферта за този период, но след януарското ми приключение с тях, когато билетите ми до Сицилия излязоха в крайна сметка доста луксозни, мисля засега да пасувам Grinning

# 574
Раянеър въвежда нова такса. Сто паунда глоба за пътници, които пристигнат на летището по-късно от 40 минути преди полета по разписание. Целта е да не закъсняват полетите, заради мотаещи се пътници, тъй като ако изпуснат даден слот, авиокомпаниите също плащат някакви такси за излитане не по разписание.

Цялото инфо тук

# 575
  • София
Интересно 🙃 дали има статистика колко полета са им закъснели заради мотаещи се пътници 🤨

# 576
Едва ли, просто се чудят откъде смучат още пари. Откога чакам да сложат "такса WC" (на борда). Или просто да свият безплатния ръчен багаж до 3 кг, както направиха Пегасус, тоест... да принудят всички да ползват прайорити или чекиран Grinning Вече нищо не би ме учудило.

# 577
  • София
Аз съм от тези, които висят супер рано на летището и не мисля, че някога ще стигна до глоба за нещо такова, интересно дали ще има ефект. Grinning

# 578
Здравейте.
Тъй като не съм летяла с тази компания никога и сега искам да направя резервация срещам следните проблеми.
1. Искам да платя с левове, а не с евро. Има ли опция да обърна начина на плащане да бъде в лева? А не виждам такава.
2. Искам да платя с дебитна карта. Има опции само с кредитна или пейпал?
Има ли все пак някакъв телефон за връзка тук в Бг. Благодаря

# 579
  • СОФИЯ
Аз плащам с дебитна карта, сметката е в лева. Българският лев е с фиксиран курс към еврото.

# 580
  • София
Фиксираният курс няма отношение в случая, уви.
Под кредитна се разбира и дебитна - можеш. В левове не можеш - можеш от всяка левова сметка, разбира се, но те ще се превалутират в евро от банката ти. Което не е по фиксирания курс, а по този на твоята банка.

# 581
Аз плащам с дебитна карта, сметката е в лева. Българският лев е с фиксиран курс към еврото.

Това искам - да платя с левове.
Значи на мястото на данните на кредитната карта да въведа данните на дебитната. Така може ли?

# 582
Той е фиксиран, но банките си слагат свои курсове. Примерно ДСК слага на своите дебитни и кредитни карти курс 1.99 за едно евро.  И да речем един билет, който струва 100 евро ще ви дръпне 199 лв от дебитната карта, не 195.58 лв (както е по официалния фиксинг). Като влезем в Еврозоната, тези превалутирания ще останат в историята, най-накрая.

Ето, вижте "картов курс"

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 12:06 от diziler

# 583

Това искам - да платя с левове.
Значи на мястото на данните на кредитната карта да въведа данните на дебитната. Така може ли?

Ако кредитната карта ви е в левове, може и с кредитната. Банката ще превалутира.

# 584
При плащане с пейпал може да се избере плащане в лева, но курсът, изполван при плащане по този начин, е много неизгоден.

Общи условия

Активация на акаунт