RYANAIR - 24

• 46 000
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Абе просто си плащате с картата и толкова. Автоматично всичко се обръща във валутата на картата. Това и после в Европа пак така работи.

# 586
  • Melmak
Можете да платите с дебитна карта, но няма да е по фиксинг, а по курса, който банката си е определила за превалутиране ако сметката е в лв.

# 587
  • София
Поради грешка при посочване на възрастта на детето при закупуване на билета (над 12 г. е), при консултация в чат го оправиха, но сега за детето ще трябва да вземем бордна карта на място преди полета -пише безплатно , а за родителите може онлайн чекиране. Опитах се да взема поне места, но за детето не ми дава, само за възрастните, които си имат онлайн чекиране. Притеснявам се да не остане без място при овърбукинг или подобно. Има ли някаква опция да се закупи място при това положение?

# 588
Ами освен пак да се обадите и да искате да купите не се сещам друго. Ако пробвате пишете какво е станало. То така или иначе на тази възраст се плаща за избор на място.

Обикновено при такива обърквания на възрастта остава чекиране на летището, друго не работи.

# 589
  • София
Нещо не виждам на сайта опцията за консултация онлайн в момента, къде мога да се обадя?
А чекирането - издаване на бордна карта на летището два часа преди полета ли е, може ли по рано?

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 15:46 от bora

# 590
Чат, от менюто с трите чертички или help centre -> contact us
Там са и телефоните, ама май български нямаше.

# 591
Може ли да ме посочите кои редове са около крилата ( тоест не се вижда добре през прозореца). Не се ориентирам добре, в нета не мога да намеря добра информация. Пък ще купувам място, поне да го избера по-добро. ( купувам място + багаж). Предварително благодаря.

# 592
Може ли да ме посочите кои редове са около крилата ( тоест не се вижда добре през прозореца). Не се ориентирам добре, в нета не мога да намеря добра информация. Пък ще купувам място, поне да го избера по-добро. ( купувам място + багаж). Предварително благодаря.
Ние бяхме точно над крилата последния път- 25 ред. Но то си има картинка и може да се ориентирате къде са местата. Има и различни ценови категории.

# 593
Виж на 1стр схемата на самолета, в първия пост.

# 594
Betty, добре ли се виждаше? Точно 25-ти ред съм взела.

# 595
Betty, добре ли се виждаше? Точно 25-ти ред съм взела.
За човека до прозореца е ок. Не е топ, но става. Ние нямахме голям избор и тези места бяха добър компромис.

# 596
По-назад трябва да е по-добре, крилата са изтеглени назад, като по-назад са по-далече от вас. Най-добре най-отпред, но то е по-скъпо.

# 597
  • here and now
Ok e 25, погледнах, точно там съм била. Прилично се вижда.

# 598
Само не и първи ред вляво 😏
На 25 съм била и аз последния път, добре е.

# 599
Само не и първи ред вляво 😏
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт