RYANAIR - 24

• 46 995
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Помощ! Сега видях, че съм допуснала грешка в името на едното си дете и вместо Boyana e записана като Boiana, трябва да пътуваме утре, какво да направя?

# 241
нищо, допускат се малки грешки

# 242
нищо, допускат се малки грешки
Ох, благодаря, удар щях да получа. Благодаря!

# 243
Няма ли вече полети до Варна? 🤔

# 244
  • София
Няма ли вече полети до Варна? 🤔
Oт/до София - не.

# 245
Здравейте, видях, че назад е коментиран подобен казус, но не съм сигурна дали правилно разбирам. Купили сме вече билети, но сега трябва да взема още един билет за  16 г. Дете. Ще ми позволи ли да взема самостоятелно билет за възрастен с допълнителен избор и заплащане на място или трябва да го присъединявам някак към нашите билети?

# 246
Здравейте, видях, че назад е коментиран подобен казус, но не съм сигурна дали правилно разбирам. Купили сме вече билети, но сега трябва да взема още един билет за  16 г. Дете. Ще ми позволи ли да взема самостоятелно билет за възрастен с допълнителен избор и заплащане на място или трябва да го присъединявам някак към нашите билети?
Дано не греша, но 16 годишните могат да летят сами. Не мисля, че трябва да го присъединявате. Купувате само билет.

# 247
  • sf
16годишните се броят за големи, така че няма да има проблем.

# 248
Благодаря много на отзовалите се! Blush

# 249
  • Пловдив
Да споделя нещо, което може и да е обсъждано, но за мен е новост. Бях купила 6 билета, 4 от които с приорити+багаж, една от приятелките ми с добавен багаж няма да може да пътува и днес се свързах с Раян през чата, с молба да го прехвърлят на друг пътник и го направиха безплатно за минутка.

# 250
  • София
Здравейте, ако личната карта е безсрочна как да я отбележа при чекирането?

# 251
  • София
Пишеш произволна дата след датата на пътуването.По Коледа имах този казус и писах на раян в чата .Това ми отговориха.Даже бях публикувала скрийншот на точния им отговор в темата.

# 252
Вие имате ли проблем със сайта и приложението? Като тръгна да търся полети и ми дава грешка.

# 253
  • Пловдив
Вие имате ли проблем със сайта и приложението? Като тръгна да търся полети и ми дава грешка.
Да, нещо правят изписва ми това "Нашият уебсайт е в процес на основна поддръжка "

# 254
Да, благодаря, сега вече и на мен това ми изписа. Но си помислих да не би да имам аз проблем.

Общи условия

Активация на акаунт