RYANAIR - 24

• 47 112
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Ами то общо взето е все едно навсякъде. Документите с вас и урната в ръчния багаж, това е.
Съболезнования.

# 316
  • sofia
Здравейте,

Малко, спортно сакче може ли да мине за ръчен багаж? Големия размер му е 48 см, но е беформени и меко и реално няма да го изпълвам.

# 317
Ако влиза в клетката като се посмачка - ще мине. Ако не влиза - според късмета ви.

# 318
  • here and now
Може да си купите от duty free -то една вода с една торбичка и да ползвате останалото пространство в торбата за допълнителен багаж.

# 319
tsvetka82, ще трябва да минете първо през гише на летището да оставите големия багаж и после се отправяте към проверката за сигурност (ако не сте запозната, понеже ви е първи полет).

Първо честит празник на всички дами !
Благодаря ви много , всяка информация ми е полезна 😘 . Ел .четки за зъби , четох , че може в чекирания багаж , но пък не можело батерии , кое е правилното ? В чекирания или ръчния багаж ?

# 320
Всякак може. Батерии се имат предвид големи батери паркове, не 2 батерийки АА

# 321
Всякак може. Батерии се имат предвид големи батери паркове, не 2 батерийки АА

Зареждащи са , акумулаторни и се обърках по това , че не може Елктронна цигара в чек багаж и за това попитах . Благодаря Ви

# 322
Здравейте на всички на 16 март ми предстои полет с Ryanair и съм със чекиран багаж , ще се отбия на 15 март на летището защото ще изпращам приятел и дали ще мога да чекирам куфара вместо на другия ден да чакам да го чекирам , някой процедирал ли е така ?

# 323
  • Melmak
Чек ина за полета отваря в конкретен час.

# 324
Здравейте на всички на 16 март ми предстои полет с Ryanair и съм със чекиран багаж , ще се отбия на 15 март на летището защото ще изпращам приятел и дали ще мога да чекирам куфара вместо на другия ден да чакам да го чекирам , някой процедирал ли е така ?
Нали си давате сметка, че чекиран багаж се качва на самолет, който трябва да излети скоро, къде ще държат куфарите на всички, които се отбиват през летището, когато им е удобно?!

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 11:05 от Tsugumi_

# 325
16 март ми предстои полет с Ryanair и съм със чекиран багаж , ще се отбия на 15 март на летището защото ще изпращам приятел и дали ще мога да чекирам куфара вместо на другия ден да чакам да го чекирам
Предполагам, че се шегувате.

# 326
То тук пълно с майтапчии,карай да става весело!
Лек полет на всички!

# 327
Здравейте! Ще се радвам ако някой има опит с подобен казус да сподели. Имам закупени билети от София до Болоня и на връщане от Рим до София на отделни резервации като едната е направена през сайта на Vola.bg, другата от приложението на Раянеър. Излизаше ми съобщение, че съм закупила полет от трета страна и направих верификацията като полета вече е видим в профила ми, но съобщението продължава да излиза в приложението. Възможно ли е да ми иска верификация и за полета купен директно от Раян и има ли нужда от такава при положение, че и двата полета са видими в приложението, но са за лятото и има доста време до чекирането.

# 328
  • Стара Загора
Здравейте, обмислям да пътувам само с ръчен багаж, но височината на куфара е 46см (надвишава с 6см). Дали ще има някакъв проблем?

# 329
Да, възможно е да стане проблем и да плащате глоба.

Общи условия

Активация на акаунт