👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 3

• 26 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, имаме барбарони, поръчан от "Детето В теб с Юлита Парашкевова"
Доволна съм от изработка и качество,но детенцето не мога да го накарам да стои на едно място просто седнало за повече от 5-10 мин, иначе изглежда удобно.
Благодаря ви момичета! 🤗 Вчера взех тази на DM ден и нощ - днес ще се пробваме с нея 🤞
И сега аз пак да се допитам до вас Simple Smile Ползвали ли сте пуф, който “приучава” бебчо да сяда на пода 🙃. Пак след многобройно “листене” из мрежата стигнах до тези двата- ама ако имате опит с друг моля да споделите. Доколкото разбирам е необходимо да е с добър съпорт на гръбчето и вратлето- май🫣🧐

И има едни фелисити пуфове- те често ги продават по ФБ групите- та си мисля, че не са мн ок ….

# 556
Ох, видях днес това по повод бебчетата, които само ако излезеш от стаята и се разстройват 😄😄😄

https://www.facebook.com/share/r/e1Jp1RxR6UW2KzpB/

# 557
До мамите, чиито деца не искат да ядът каша и плод пюре… вече незнам какво да и предложа за следобедно хранене. Отказва ми всички плодове и каши(на всякакви марки) отварят, правя хвърлям. Всяка каша съм я предлагала и чиста и с пюре плодово. На много гладна, на не много гладна… но не иска и не иска. В чуденка съм какво правите и предлагате, ако детето не желае да яде. Малката си има много добър апетит чак ми е чудно как и защо, не желае. Правила съм и домашна ябълка, круша намачкан банан, но яде само банан чист… взех и всякакви плодови, праскова, слива, банан с нещо не желае. Ако имате идеи, насреща съм 😄
А относно запушването на каналчета, при кърмене… при мен с баткото беше страшно.. абсолютно всеки път имах проблем(но се цедях с ел.помпа), сега с малката не беше така, храних си я директно от гърда, но не беше достатъчно и дохранвах с АМ, трудно ми беше с това постоянно дохранване и за това я отбих, стана бързо и без рев(от моя страна 😊😄) с баткото се чувствах гузно въпреки, че го храних 9месеца с бутилка, без да дохранвам с АМ, само се цедях

# 558
Аз до мастит се докарах.
После ме стреснаха и успях да давам кърма само 3 месеца някъде.
Но можех с помпа и в шише,заради къса юзда на езика.

Днес дойде столчето най-накрая.Нямам търпение мм да го сглоби после.

Моят ,мисля че го мъчат зъби.Вие какво давате?

# 559
Аз давам камилия и мажа с кремчето за зъбки на бебо.
Ако вдигне температура - Панадол. Но се е налагало само веднъж

# 560
До мамите, чиито деца не искат да ядът каша и плод пюре… вече незнам какво да и предложа за следобедно хранене. Отказва ми всички плодове и каши(на всякакви марки) отварят, правя хвърлям. Всяка каша съм я предлагала и чиста и с пюре плодово. На много гладна, на не много гладна… но не иска и не иска. В чуденка съм какво правите и предлагате, ако детето не желае да яде. Малката си има много добър апетит чак ми е чудно как и защо, не желае. Правила съм и домашна ябълка, круша намачкан банан, но яде само банан чист… взех и всякакви плодови, праскова, слива, банан с нещо не желае. Ако имате идеи, насреща съм 😄
А относно запушването на каналчета, при кърмене… при мен с баткото беше страшно.. абсолютно всеки път имах проблем(но се цедях с ел.помпа), сега с малката не беше така, храних си я директно от гърда, но не беше достатъчно и дохранвах с АМ, трудно ми беше с това постоянно дохранване и за това я отбих, стана бързо и без рев(от моя страна 😊😄) с баткото се чувствах гузно въпреки, че го храних 9месеца с бутилка, без да дохранвам с АМ, само се цедях

Аз слагам в кашата зеленчуково пюре. Плодовете още изобщо не съм ги почнала. Може да пробваш. Елда с тиква и морков и е любима, но моята си ядеше каши и чисти. Може да ви звучи абсурдно и смешно, но редовно остатъка от обедното пюре го набутвам в 15:30 в кашата. Или може просто да не обича детето. На мнение съм, че им е прекалено рано да си изразяват вкусовете още, но знаеш ли.

# 561
Ние имаме барбарон от баткото. От два дни слагаме бебето в него. Седи малко. Може би около 5 минути

# 562
Въпрос към майките на момиченца…
Какво мислите за пробиването на ушите на Вашите деца? Кога според Вас р най-удачния момент(години,месеци). Аз скоро чух, че било хубаво на 25 ти март… не съм запозната, малката е на 6м+
Моля, ако някой има опит или съвет ☺

# 563
Аз още не съм ги дупчила и не съм мислиш кога. Защо 25-ти март? Някакво поверие ли е това?

Иначе за каналчето, егати ужаса си беше това. Имам чувството, че щях да се гътна. Но това с листата от зеле на гърдата май наистина работи. Мъжо само това не беше виждал от мен 😀

вие имате ли преносимо столче за хранене?

Тези по ЗВБ, моята мадама се изхитри. Видя, че като х давам аз в устата и по-бързо става и сега чака на мен и крещи с глас. При вас как е? Чакате ли винаги сами?

# 564

Тези по ЗВБ, моята мадама се изхитри. Видя, че като х давам аз в устата и по-бързо става и сега чака на мен и крещи с глас. При вас как е? Чакате ли винаги сами?
Същата работа и при нас. Само се ядосва, че всичко пада, разплаква се. И май ще си останем на пюрета.

# 565
Четох, че след 3-годишна възраст е най-удачно. Ушната мида все още се развивала дотогава.

Какво мислите за пробиването на ушите на Вашите деца? Кога според Вас р най-удачния момент(години,месеци). Аз скоро чух, че било хубаво на 25 ти март… не съм запозната, малката е на 6м+

# 566
Ами аз просто намачквам с вилицата и давам. преди даже сама с лъжичка взимаше, но пак видя , че като давам аз, е по-бързо

# 567
Аз моята я оставих да реши сама след време и реши това да се случи на 12 г и половина.

# 568
И аз не съм пробивала ушите на каката. Мисля като малката лисичка.
За кашите с плодово пюре - щом обича банан слагай по малко към други плодове. Аз така правя ☺ Обожава банани.

# 569
Има безплатна доставка на ДМ. Който иска да си поръча от адаптираното мляко, което го няма по магазините, сега е моментът.

Общи условия

Активация на акаунт