👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 3

• 26 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Има безплатна доставка на ДМ. Който иска да си поръча от адаптираното мляко, което го няма по магазините, сега е моментът.
Така направих аз.
В нашият дм го нямаше пак.
Bowtie

# 571
Лисичке, точно за теб си помислих като го писах 🙂

Ние вчера минахме консултация на 7 месеца. Има си белег от бцж- то , та няма да му бие нищо. Следващата ваксина каза на годинката. 7800 тежи, 67 см. Още си е бебошан. Яде иначе всичко. Тиквичката пробутвам смесена с много други неща, иначе не я харесва. Обича месо повече от постните.
Давам глутен от понеделник насам, засега само овес.
  Казва срички от една седмица насам - мам, ама,баба и другите бебешки. Слага си бибата в устата, като му падне. Не пълзи, но се мести по някакъв начин, най-често чрез въртене и бутане назад. Ака между 1-3 пъти на ден. Обича навън да излизаме и да си разглежда. Седи си в количката, обича и да спи навън. Ляга в 20:30, става в 7:30. Пред деня спи или 2, или 3 пъти като сумарно дневният му сън е между 2.30 и 4 часа.

# 572
ехее, моето бебче не е спало толкова много от месеци 🤣 имам “много” свободно време 🥹

# 573
Лисичке, точно за теб си помислих като го писах 🙂

Ние вчера минахме консултация на 7 месеца. Има си белег от бцж- то , та няма да му бие нищо. Следващата ваксина каза на годинката. 7800 тежи, 67 см. Още си е бебошан. Яде иначе всичко. Тиквичката пробутвам смесена с много други неща, иначе не я харесва. Обича месо повече от постните.
Давам глутен от понеделник насам, засега само овес.
  Казва срички от една седмица насам - мам, ама,баба и другите бебешки. Слага си бибата в устата, като му падне. Не пълзи, но се мести по някакъв начин, най-често чрез въртене и бутане назад. Ака между 1-3 пъти на ден. Обича навън да излизаме и да си разглежда. Седи си в количката, обича и да спи навън. Ляга в 20:30, става в 7:30. Пред деня спи или 2, или 3 пъти като сумарно дневният му сън е между 2.30 и 4 часа.
Завиждам благородно! Ние имаме общо 1:30 дневен сън 🙈

# 574
Момичета вашите бебчета и на двете страни ли се обръщат? Моето може да де обръща от гръб по корем и обратно , но все надясно. Наляво се е обръщал може би един два пъти. Дали е нормално🤔

# 575
Ще започне с времето и на двете. 😊 И нашата бебка в началото се обръщаше само надясно.

Момичета вашите бебчета и на двете страни ли се обръщат? Моето може да де обръща от гръб по корем и обратно , но все надясно. Наляво се е обръщал може би един два пъти. Дали е нормално🤔

# 576
Моето момченце също се завърта само на една страна - лявата. Не мисля, че е повод за притеснение.

# 577
Ще записвате ли на детска кухня и от кога?

# 578
Слагате ли копър или магданоз в пюренцата, които приготвяте, по колко и обработвате ли ги по някакъв начин, или ги слагате сурови?

# 579
Ще записвате ли на детска кухня и от кога?

Аз бях повдигнала въпроса за детската кухня преди няколко страници Simple Smile. Има частни кухни с менюта от захранване, но от това, което проучих поне в две от тях близо до нас, искат да е вкаран и глутена, и млечните. Та имах желание да е от този месец, но явно ще изчакам до следващия или по-следващия. Досега съм дала само месо и зеленчуци, тепърва предстои плодове и тн.
Магданоз и копър слагам по малко в домашното пюре, макар и стръкче. Иначе чета на етикетите, че в доста от купените ги има.

# 580
Като дадеш попара с масло и сирене и млечна каша и си вкарала млечните.
Глутен горе-долу месец се въвежда.
А мисля като направи годинка да го запиша на кухня. Вземаме от Ян Бибиян

# 581
От подправките слагам копър, магданоз и чубрица. Слагам ги 5 минути преди да ги сваля зеленчуците от котлона. Към плодовете слагам канела след като ги пюрирам.

# 582
Ние също сме на овес все още. Открих любимата комбинация за да “прокарам” тая каша -тиква+ябълка или круша+ябълка:) но и от двете комбинации естествено се поувеличи и 💩💩💩😁😁😁
Слагам копър и магданоз- направо късам няколко стръка.
Вие възглавничка под главата слагате ли и каква когато спи

# 583
Аз не слагам възглавница.

# 584
И аз не слагам още.

Общи условия

Активация на акаунт