В месеца на любовта, МАЙ-чето се развилня!

• 12 681
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Кате, съболезнования за загубата. Сигурна съм, че сега майчето ти е на по-добро място, откъдето ще бди над теб и семейството ти. Празнината, която остава в сърцето никога няма да се запълни, но бъди силна и гледай напред заради двете ти прекрасни дечица и всички, които те обичат......

# 241
Кате моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 242
  • Варна
Кате, загубата е огромна! Имаш моите искрени съболезнования!!!  Flowers Rose Flowers Rose

# 243
Кате , моите най-искренни съболезнования за майка ти.
Моля се за теб, да имаш сили да превъзмогнеш мъката.
Времето лекува но сега не би могла да го разбереш.
Запази добрите спомени и разказвай на Килиан за нея.
Поплачи си, това много помага.Моля се за душата на мака ти и за по-бързото ти възстановяване Praynig Praynig Praynig

Болката остава за живите.... Flowers Rose Flowers Rose

# 244
Кате, приеми и моите най-искрени съболезнования за майка ти! Дано душата й почива в мир и да бди над теб и децата ти!  Flowers Rose Flowers Rose

# 245
Катя, приеми и моите съболезнования. Знам, че ти е много тежко и боли, но такъв е живота. Всички сме с теб.

# 246
  • София
Кате,моите съболезнования за майка ти,дано да почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 247
  • София
Момичета погледнете и в анкетата пуснала съм предложения.

# 248
  • Перник
Кате, моите съболезнования за майка ти, дано да почива в мир

# 249
Моите съболезнавания и от мен Кате. Много съжалявам за загубата ти. Много мъчно ми стана, сякаш ви познавам Cry

# 250
  • Велико Търново
Добро утро Mr. Green!Кафето е сервирано   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee Grinning.Божидара,чу Олчето,че и липсват сутрешните ми писания и веднага взе мерки и теглилки.

Честито на месечинките!Желая им много здраве и щастливо детство! baloni baloni

Божидара е станала ужасна.Причините са много,но една от тях е,че от три колички сега нямаме нито една тук и естествено разходката се свежда до пейката пред блока.Ама,то детето не е виновно,майка му тъпа овца.Определено трябва да направя нещо по въпроса,защото адски много е изнервена,,а аз сто пъти по-вече и се въртим в един омагьосан кръг.В ей такива моменти искам да се върна на работа.Айде,стига толкова,че по това време не се знае какви глупостти може още да напиша.

Желая ви хубав ден! Hug

# 251
  • София
siska, добро утро! ама много рано бре  Party !

и защо без количка? сигурно Божа преминава през по-нервен период, и Миа има такива, отдавам го на зъбите... но си мисля, че има ефект от хамомилата , която слагам във водата й. Вчера купих 3 месни пюрета на Гербер, имаше промоция, даваха едно плодово и взех горски плодове, макар че мисля по-късно да ги дам.
Ставам, че момата се събуди, хубав ден на всички!  bouquet

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 09:25 от vaniliaice

# 252
  • Бургас
Сиска, ти определено печелиш наградата най-ранобудна мама. Как да кажа сега "добро утро" като на тебе ти е вече обяд  Joy И как така се остави без количка?
Жасмина направи първите си самостоятелни стъпки!   newsm68 Като си набележи цел се пуска и прави 2-3 крачки самичка. Не мога да повярвам, че това са първита стъпки на моето дете, не съм си представяла колко е вълнуващо, в този миг забравих всичко около мен, чак ми идеше да се разплача от щастие.
Според майка ми е време за прощъпулник, аз мисля че е рано - вие какво ще кажете?  newsm78
Вече намерихме гледачка, ще дойде от 19-ти, а аз живот и здраве от 01.03 съм на работа.
Весел и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 253
Е,Таня честито!Прощапулник,доколкото знам,се прави когато детето проходи стабилно.Сиска,и Александър е много кисел напоследък-само мрънка и иска нон-стоп внимание,нищо не мога да свърша-у нас в момента е кочина.Вече се изправя сам в кошарата,но още не може да стои стабилно прав,и непрекъснато пада....и така по цял ден-слагам го да седне,той се изправя,пада ,рев и т.н.......
Заспа,отивам да позачистя малко.

# 254
Танче,честито!Нали ни е първо бебче полага и се на Жасмина да е първа и в прохождането!
Аз мисля ,че сега се прави питата с мед ,с която бягаш до съседите  hahaha.Когато проходи стабилно тогава прощъпулник.Само,че тия ритуали са ми пълна мъгла..
Хайде честита ти детегледачка ,дано да я свястна жена и да се разбират с Жасмина.

Общи условия

Активация на акаунт