В месеца на любовта, МАЙ-чето се развилня!

• 12 681
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честити първи стъпли на Жасмина! Честито на месечковците!
Само аз ли не съм получила ЛС. Sad Хич не съм в час какво организирате. Нямам време да разгледам другите подфоруми, че сега и баткото си е в къщи, така че дайте малко инфо.

# 256
Анна става въпрос за интернационалната среща.Гласуваме дали да е за юни или септември ,на море или планина и колко човека без бебетата.

# 257
За срещата....ние сме юни на морето и там ще ми е по-удобно, особено ако е в Бургас Grinning
А най-добре в Созопол де Joy

# 258
  • Варна
Таня, честито! И аз много се развълнувах като си представих как си честитяхме ражданията, после първия месец, първите срички....а сега вече и първите стъпки! Да нацелуваш Жасминка от мен и Криско   love001 Честито и за гледачката, стискам палци да е свястна и да  си допаднете.

Сиска, дано скоро го извадите това зъбче дето не ви оставя да спите. А ако не е тайна, какво работиш, че вече ти се връща на работа?

Отивам да прегледам темата за срещата. Весел ден на всички!

# 259
Честити първи стъпки! Представяте ли си - съвсем скоро ще проходят и другите бебенца Simple Smile И ще има да ги гоним Simple Smile

Честито на всички месеченца. Да бъдат здрави и много да радват мама и тати.

Макси е тук днес и цял ден ще съм далече от компютъра.

# 260
  • София
lusmar, миа много се радва на книжката си  Heart Eyes , ето поздрав за траянка: http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1040576.jpg

Flutter Flutter Flutter

# 261
  • София
Само аз ли не съм получила ЛС. Sad Хич не съм в час какво организирате. Нямам време да разгледам другите подфоруми, че сега и баткото си е в къщи, така че дайте малко инфо.
Сега проверих, наистина съобщението е отишло при друго момиче но нейният ник също е Анна. Незная защо се е получило така. Сигурно заради латиницата и кирилицата. newsm78 И тъй като те знам като редовна не съм оглеждала профила, а направо съм пуснала съобщението. Сега ще се поправя и ще имаш и ти ЛС да не се чустваш пренебрегната  Hug
vaniliaice - много готина момата па и ученолюбива е такива ги харесваме и ние. Да я нацелуваш от Стоянчо, че ме проглуши с викове тук да не забравя да напиша.   love001

# 262
  • София
Недка мерси, получих го. Не се чувствах пренебрегната, исках просто да съм информирана, че да не изпуснем срещата! Hug

# 263
  • Плевен
Танче, честити първи стъпки на Жасминка!!! Hug
Боже, колко бързо лети времето.....кога бяха по на месец, а вече първи стъпки!
Ванилка, мерси за поздрава!   bouquet
Приятна вечер и спокойна нощ (най-вече на Божа и на Сиска) !!!

# 264
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

Първо да честитя на всички месечковци (от последните дни) - да бъдат зрави и щастливи, и безааварийни първи стъпки!
Танче, браво на Жсминка за първите самостоятелни стъпки - нали ни е първото МАЙ-ско бебче, винаги ни показва така да се каже какво ще ни следва и нас!  Embarassed

Кате, моите съболезнования за майчето ти. Да почива в мир!

Сега да докладвам - днес говорих с Юнос по телефона - още са в болницата с Никола. По нейните думи той вече е по-добре, но още не знае кога ще ги изпишат. Затова стискаме палци и се молим да са добре  Praynig. Тя ви благодари за подкрепата и ви пращат  Hug с Никола!

Разгледах и всички снимки, които сте пускали - толкова са пораснали бебоците ни, вече сме в друга "група"  Joy   и толкова са сладки - на всички  Hug!

Покрай хубавото време, дългите разходки, и всичко останало, докато ви изчета - то темата почти свършила. Направо незнам, така ми лети времето през деня, а като се замисля, освен с Никол, с друго нищо почти не се занимавам.
Днес за пръв път правих кисел - направо ми се видя ужасно гадно, но понеже до сега не сме въвели глутена (поне така си мисля, по всичките етикети, които съм чела от това, което е яла) и трябваше с нещо да го въведа, пък този кисел е с овесени ядки (7 %) и реших, че е подходящо, пък и вече ни е време.

Сега отивам и в другата тема за срещата, че срам ме хваща. Тук да кажа едно голямо МЕРСИ на Недето за невероятния труд от нейна страна, просто нямам думи!  Hug

Много  Hug по пухкавите дупаранки!

# 265
Една снимка от нас за настроение  Grinning Да видите как се гледат батко и бебе  hahaha  Бягайте от такъв гледач  Laughing

# 266
Здравейте!
Днес да ви се похваля Ивко се събуди в 10.30. На какво се дължи това не мога да разбера. За втори път се случва. А вчера го приспахме малко по рано, към 20.30ч , за да можем да излезем с наши приятели на вечеря. После искаха и на бар да ходим, но аз отказах. Ако знаех че ще се наспа до 10.30 ...... Но номера е да го гушкам. Аз в 9.30 се бях наспала, но да го видя до кога ще изкара и седях  в лгнало положение още един час.

Да си кажем и новите умения: като го попитам колко голям ще порасне , вдига двете или едната ръка. като попитам къде е баба, мама, и някои по познати неща ги показва. А днес от една книжка със животни му показвам две животни от които едното е или кученцето и ли котенцете и го питам къде е кученцето или котенцето и винаги ги познаваше. За проба му показвах и две животни които не познава и примерно го питах къде е пингвинчето и не показва нищо. Надявам се че е не било случайно, пак ще го изпитвам.

А на Елла играчките са страхотни. Забелязала съм , че много хубави неща  и купувате.
Танче, струва ми се че скоро трябва да правиш прощапулник. Ако може да прави няколко крачки сама, вече е време. Много се радвам!
И така като съм го ударила на хвалба днес, да се похваля и за още нещо. От два дни имам кола. Фолсваген Голф 3. Много е запазене и е на малко километри. Днес цял ден карах. Голям кеф е. Още Дидо не смее да ме пусне сама, че от както изкарах курсовете , докато бях бремена не съм карала. Мерака ми е да ходя с нея на фитнес. Аз затова питах наскоро Олчето как процедира с нейната. Олче давай по смело душа, голям кеф е. А с каране ще се ошлайфаш.
Днес купих на Ивко такива оризови бискити, че много ги хвалите. Но той сам почти не си гризе. Чака да му чупя и да му пъхам в устата. Иначе са много вкусни и аз си хапнах.
Всички са голми сладури на снимките!
Радвам се че Никола е по - добре вече!  Hug

# 267
Привет от нас
Честити проходили крачета на Жасминка
Честито и на всички празнуващи днес.

Ние сме си все така добре...Мони се пробва да се пуска, но ефекта е единствено в бабунки по челото Simple Smile ....радостното е, че не посинява....
Тати пак е с кашлица и Т и днес не сме излизали.

Дано с Никола всичко е ОК и скоро да се приберат вкъщи

# 268
  • Бургас
Благодаря на всички  Hug Ето го моето порастнало момиченце:

Мимозо, виж колко е доволна Жули, добре се справя баткото спор няма.
Ани, честита ти кола, със здраве да я караш и мнооого километри да навъртиш  Heart Eyes
Дано Юнос и Ники се приберат по-скоро у дома  Praynig

# 269
Таня- тя много порастнала бееееее Laughing Сменяй вече аватра..Чак и бретона ви е подстриган...тц тц.Ния нямаме толкова коса  Party
Ани честито ти нова кола!Безавалийно и с кеф да си я караш.Каране му е майката да свикнеш и то сама не с "инструктори" от мъжки пол.Казвам ти го като шофьор с 15 години стаж. Peace

Общи условия

Активация на акаунт