В месеца на любовта, МАЙ-чето се развилня!

• 12 681
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Добър ден   bouquet
По въпроса за кг и ние преди месец бяхме 7,5 кг а въобще не изглежда слабичка и хапва с невероятен апетит.  Crazy
Момичета мерси за добрите думи за гледача   bouquet Помага доста и много я забавлява..Ама ако знаете какви работи измисля  Rolling Eyes
Кабранска страшна пижама имате  Peace върха ..така да се каже.Май е от Америка и май е Абъркомби и Фич????????
Танче браво за аватара,я кажи как слагаш ластика ,че и аз да направя някоя прическа??
Олче така е ,разбирам те .Мъжете ще кажеш ,че откачат като станат татковци..Пощуряват ,но се нормализират нещата спокойно..Но трябва нерви и много "работа "  с тях  Close  Нали знаеш ,че бавно и трудно порастват и поумняват ....
Изключвам такива като Дидо дето са си добрички до безкрайност... Peace

# 286
Mimozke, признавам ти голям разбирач си на готините марки. И на Дидо тази му е любима. А на мен манекените им.

# 287
Здравейте МАЙчета Simple Smile
Започвам с най- вънуващото- Честити първи стъпки на Жасминка   Hug Така ме развълнува това дете  Hug
А иначе аз днес успях да и изрежа ноктите докато е будна и си играем, направо още не мога да повървам  Shocked
Напоследък много не ми остава време за форума, но се изживявам като готвачка, че нали до месец, живи и здрави сме в новото жилище  Party, а и родителите на Анди ще идват, та се упражнявам в готвене на по- засукани манджи. Та вчера направих такъв шоколадов кейк, че всички вкъщи направо паднаха  Mr. Green И аз не очаквах, ама се получи.
Извинявайте, че не помня кой  Embarassed ама някой питаше за прахчетата за зъби, ДА, безвредни са, на билкова основа, нямат вкус и мирис, но Стефани като и ги давам зяпа с устенца и и е странен вкуса, но не се дърпа както като види Панадол или нещо подобно...
А и да не забравя да се изфукам - когато Анди пита Стеф колко ще порастне на английски, тя реагира на момента  Crazy Анди пощуря от кеф Grinning
Айде стига толкова, че много стана Wink
Лек ден на всички  Hug

# 288
  • София
Здравейте  мами. Първо честити  стъпки на Жасминка  Hug  Hug Hug
 При нас  новото е че спим по корем и сме много доволни . newsm03 , а от тези зъби дето ни мъчат ни избива на дивотия крещим , бием кака ,но все още нито един зъб не ние излязъл.smile3516

Аз  все още пера с бебешка прах дрешките и отделно от нашите .Мисля че каката я перях до към годинка  newsm78 .

Това е засега от нас лека и безревлива. Grinning

Кате приеми искренните ми съболезнования . Praynig Praynig Praynig

# 289
Привет....днес пак много обикаляхме..ама пусто с тия нашите претенции-другата събота Сами става на три години и поръчката за торта беше много категорична и нетърпяща обсъждане-Синя и с Лудото жабче отгоре/предполагам знаете,че сме от сектата на последователите му Mr. Green/..и след като вчера в Неделя ми казаха ,че ще я направят с:/у 51 лв,днес още по-амбицирано обиколихме,де що има сладкарници докато намерим по приемлива цена/че  ще ме прощавате,ама  ще го направя  ако трябва аз,но 51 лв не давам/
За снимката с кашона-просто нямама думи...ама лошото,че че като взех да мрънкам и малкия така се ухили....че просто нямаше какво повече да кажа...А,Мимозке-теб съм те прпизнала за познавач,но тоя път си в грешка-специално ходих да проверя дали е тая марката..ама не е -пише Mossy Oak break up.......и не е пижама ,а ловно облекло/ Naughty/ и баткото има такъв комплект/а иначе чистосърдечно си признавам,че имаме едни пижами дето излизаме с тях навън,ама те са толкова дебели и топли,че трябва да приспивам децата във фризера/....
За прането-аз отдавна пера всичко с нашия си прах и заедно-все пак ние спим заедно, гушкаме се постоянно,та ако има реакция от нашия прах-дори и да пера друхите му отделно...пак ще се прояви...а и бебешките или не перат достатъчно добре,или са твърде избелващи/Сано-то ми избели доста дрехи, и то такива които предитова не са избелявали/,единствено накрая гледам омескотителя да е бебешки-`щото миришат по-дискретно..........
Олче,не знам какво точно е положението при вас-но мога само да ти кажа,че и аз си ги имам тези проблеми....но акто се ядосам всичко ми се вижда много черно/особенно като не съм спала по-дълго време,или ще ми идва Mr. Green/,а мине ли ми и осъзнавам,че можие и по-страшно да е.но в моя случай нещата идват от липсата на модели/Асен е расъл без баща и с майка си-за която днес няма да отделям време,че няма да ми стигне деня...../,та е нормално да не е много наясно с това какво трябва/ и как/ да го прави.........а и от друга страна-то и ние доста сме се променили/незнам дали сте усетили-но майчинството доста изостря сетивата и променя приоритетите.............и начина на мислене/ ......та и на тях не им е лесно да ни угодят...абе щом и Ани може да се оплаче/че аз често го цитирам мъжа и за пример/.............незнам какво да кажем ние....
Ади-Миленка е голяма кукла...ама по-начесто пишете........ако може,де.
Честито на месечковците...довечера ще гледам да закрия деня....че да спи Олчето спокойно Heart Eyes...........

ВЕЧЕРНИЦА-ЧЕТЕШ,А НЕ ПИШЕШ-НЕ Е ЧЕСТНО...ВЕДНАГА ДА ПУСНЕШ ПОНЕ ЕДНА УСМИВКА

Общи условия

Активация на акаунт