В месеца на любовта, МАЙ-чето се развилня!

• 12 681
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте пак от нас...
Каква съм заспа...сутринта честитих на който се сетих...а да забравя че диваненцето има имен ден.......Добре, че при Анна вече е 5 годишна традиция...та да ме подсети   bouquet

За СРЕЩАТА .....надали ще намерим дупка.....все пак Варна е далече....трябват си поне няколко дни  Simple Smile ...иначе,....ако говорим за някъде в центъра на страната....какво ще кажете за Пловдив?????

Ето едина озъбка...поздрав от Мони:

Сори....ама напоследък не сме поствали снимки...та сега наваксваме

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 23:03 от BgViki

# 46
  • София
МАЙчета, пуснах анкета за интер/националната среща тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162422.new#new

да си обсъждаме вариантите там!

# 47
Момичета Пловдив въобще не е централен- от София е на 1 час ,а от Варна на 5 часа !!?? Rolling Eyes Ако е по тая логика в средата на пътя се пада В.Търново.
Кат  11 и аз взех да се притеснявам за гърдите си.Първите месеци на кърменето бяха 6  Flutter ама сега  Cry Sad  хем се мажа с лосиона на Бюбхен ама...Като спра кърменето ще си купя на Диор крема за бюст ..бил имал ефект..Не знам?

# 48
честито на всички Монита...Да са живи, здрави и много обичани newsm51  bigdance2
честито на месечинките Hug Hug Hug
Днес и моята кръщелничка Симона има имен ден.Желая и всичкото щастие на света  bouquet
За срещата аз гласувах, но Мимозата е права, че Пловдив не е централен. Може би трябва да решим еднакво ли да е разстоянието за всички или др. критерий ще имаме. На мен определено май-юни са ми рано.
Така ме радва като видя снимката на някае бебоче, някак и да ми се спи продължавам, че може и др. да има(големи са ни сладури форумските ни бебоци пу-пу)
Лека и неревлива.
Мерси на Анита и Ани за обясненията за картинките, но както се вижда не ги владея.
Но вие черпете пък на нас  и така ни е добре.
Кате как е майка ти Praynig(мерси за идеята за оризовките Маги страшно ги хареса, то има и с пшеница,царевица и тн.)

# 49
Здравейте и от нас, мили МАЙСКИ МАЙчета и бебоци  Hug

Ние се позагубихме, покрай някои ангажименти, но пак сме на лице Wink Преди около 3-4 дни ни излезе третото зъбче (НАЙ- СЕТНЕ!!!  Mr. Green и нещата при нас са по- добре пу пу, да не урочаса Laughing Пак хапваме АМ, което за около 3 седмици отказа, но проблема е било зъбчето, а и сменихме каучуковите биби със силиконови.

Имаме с какво да се похвалим- Стеф е като шило, не спира да "изследва" всичко, да отваря шкафове, да рови вътре Wink играе на гоненица (като има кой да я гони ), показва колко голяма ще пораснеи мнооого други нещица, а от 2 дни и казвам една залъгалка за чичо Симеон и много се смеем  Joy  Абе друго си е детенце , на което вече ми е избило зъбчето  Mr. Green
Надявам се до две седмици да се нанесем, най- сетне в така дълго ремонтирания ни апартамент, че така типично по нашенски се проточва всичко... Срокове ниокй не спазва  #2gunfire

Започвам да обмислям сериозно националната среща и нямам претенции за мястото, само искам да можем да дойдем и да се запознаем с всички вас, а ако е на морето татито може да го съччетае и с някой служебен ангажимент, да не скучае много  Mr. Green
Stryper, хич не ме бива в тези игри, но утре ще помоля Анди да се рег-не ...

Една голяма честитка на всички празнували и празнуващи, които сме пропуснали да поздравим  Hug  bouquet
И между другото- моята шушулка обожава реклами!!! Като хипнотизирана е като ги дават, а пък в къщата на мама има 5 телевизора  #Crazy които работят нон стоп, УЖАС...
Ох, имах още нещо да пиша, ама...
А и накрая, но не на последно място ще ви припомня кое е моето съкровище   Heart Eyes, вижте как реагира, когато има реклами по ТВ-то, а някой стои пред нея ... и това е лекия вариант...

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 50
Между другото, тук сме с прическа след къпане Wink, като е така и викаме Хитлерина, че ако знаете как команди и манипулира всички  Simple Smile

# 51
здравейте момичета.честита ни нова темичка(Олче браво!блестящо си се справила).Не съм чела от няколко дена,но почина близък за нас човек и ми е ужасно(а факта че сме толкова далече направо сломява човек).целувки от нас.

# 52
  • Бургас
 Mucunka моите съболезнования.
DaniStef Жасмина е абсолютно същата любопитка щом чуе реклама. Първата и работа щом влезе някъде е да докопа дистанционното и да си пусне телевизора, а започнат ли реклами не я търси. Понякога чак заляга, ако някой и пречи да ги наблюдава.
Днес и правих за закуска юфка - купих най-обикновена, без яйца, само дето се наложи да я пасирам и страшно много и хареса.
Отивам да гласувам за срещата, ама как пък го измислихте, че Пловдив е централен  Joy

# 53
Mucunka, моите съболезнования.

Танче, и аз купих една юфка, но в съдържанието пише че има яйчен прах и не смея да давам. В твоята има ли такова чудо?

Днес на вън е зимна приказка, много е красиво!

# 54
здравейте

Mucunka, моите съболезнования.

аз доста рядко пиша
обаче не можах да се сдържа и да не ви покажа как намерих малката заспала преди малко
http://snimka.bg/album.php?album_id=70752&photo=42

а така беше заспала вчера 
http://snimka.bg/album.php?album_id=70752&photo=39

newsm78 как и е удобно просто не знам, особено втората поза ни е любима за спане.
слагам я по гръб в кревата и докато изляза от стаята тя вече е изправена и щастливо си подскача и си заспива сама по някое време в някакви безумни пози   Shocked
откакто се научи да се изправя сама, заспиването ни е някакъв кошмар, намаля и съня на половина, изобщо не иска да спи повече от 30-40мин сутрин от 11 до към 12 и после понякога от 18 до 19. а вечер влизам поне 3 пъти да я слагам да си ляга докато накрая заспи #Crazy

иначе последното което тренира е да пази равновесие, засега издържа 10сек. без да се е хванала и после супер сладко тупва на дупе.  Heart Eyes

чао от нас, че ще излизаме по магазините, а после сме на гости 

лек ден   bouquet

# 55
муцунка-моите съболезнования!
Уна -много сладка снимка  Rolling Eyes обаче ако може така да се спи и диша направо да не повярваш??!!Ралица сега ми прилича на теб  Peace
данистеф - много сладка Стефани пред телевизора.Жули още не се впечатлява толкова от телевизията.

Момичета кажете има ли юфка без яйца,че да взема и аз?

Страйпър аз не знам английски хич,но ако се регистрирам ти можеш ли да играеш от моята регистрация и да си събереш доларите??

# 56
здравейте и от мен в новата темичка-супер е   bouquet
не съм се разписвала няколко дни че бяхме по гости ooooh!
относно липобазето доктора ми каза че спомагал да се стимулира еластичността на кожата и по този начин гърдите да възвърнат предишната си форма поне малко.моите са долу-горе добре имайки предвид че смъкнах мнооооого килограми.ама сутиеностроенето е доста напреднало и все някак го докарвам за пред хората Rolling Eyes
айде целувки.по-късно пак Mr. Green

# 57
  • Бургас
Мимозо и Ани - юфката е Pasta Cala на Mercuri foods, под емблемата на гърба пише "Макаронени изделия без яйца". съдържание : брашно грисово от мека стъкловидна пшеница, вода, натурални оцветяващи брашна. Аз я купих от Пикадили, опаковката е 400 г.
Уна, направо ме разбихте с първата поза. А за втората мога само да кажа, че Жасмина спи по абсолютно същия начин, с навирено дупе и забита муцунка лапнала пръста. Веднъж заспа по гръб и аз чак се притесних, че нещо и има и я обърнах пак по корем.

# 58
Здравейте!
Ние не успяхме да дойдем на срещата,че сме на гости у свекървата(моята е готина,много обича да гледа малкия и не философства много).Днес ще захраня Александър със спанак(в момента се вари).
Идеята за национална среща е страхотна,но аз не мога да планувам толкова време напред(не знам какво ще стане с работата на половинката и какво ще правим),така че засега съм пас.
Муцунка,моите съболезнования.
Това е за сега от нас.

# 59
  • Велико Търново
Честито на месечинките от днес,а и на тези от последните 4-5 дена,в които не съм се разписвала!Желая на всички много здраве и щастливо детство!  ura  bigdance2

Олче,темата за пореден път е страхотна Hug!Личи си,че я правиш с любов и огромно желание!Благодаря ти,че се грижиш за нас!Честит ти монитор и дай Боже скоро и нов компютър!

Не съм се отчитала скоро,защото не в една,а няколко черни дупки се намирам.Нищо не помага ни шопинг,ни мопинг,ни светли мисли,абе нищо.А,за капак Божидара не мигва през деня,нощем спи много неспокойно,буди се и на цица,вече ме болят от дърпане и дране/това го прави Божа/,не иска да си яде пюретата-яде,но на сила и по-малко,абе ужас,ама стига съм натоварвала прекрасната тема.

Тази сутрин се вкарах в размисъл,като прочетох,че Пловдив и Велинград са в центъра на България,ама да си кажа за срещата нямам претенции за мястото ,нито за месеца,но септември,октомври ми се виждат прекалено далеко във времето.Виж април-юни някак по-ме вади от "дупката" Grinning

Муцунка,моите съболезнования!

Честито зъбе на Евка!Да са и много бели и здрави!

Уна,Рали много е пораснала!Колко е добричка и как си заспива самичка/пу-пу/!

Божа заспива вечер в баща си на едни руски песни,като той  я люлее.Голяма промяна има в нея след престоя ни в болницата-просоте нетърпимо положението!

Тук има сняг!Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт