В месеца на любовта, МАЙ-чето се развилня!

• 12 681
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет и от нас, ние се върнахме от срещата преди няколко часа, но мен ме хвана желание за готвене, та затова чак сега се отчитам.
На срещата бяхме мини формат, но се видяхме и побъбрихме много приятно на кафенце. Малките мъже /понеже мацка нямаше/, много пораснали  Heart Eyes Само много неприятно улучихме някакво детско тържество -  в последствие разбрах, че е през неделя  Rolling Eyes - и беше много шумно. На мъниците май не им направи впечатление, но мен много ме заболя глава.

Майчета, пишете за националната среща в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162422.new#new
за да е на едно място цялата дискусия и да не пропуснем нечие мнение.

Муцунка, моите съболезнования!

Честити зъбчета на девойките!

Сиска, почивка му е цаката и малко време за себе си - без бебе, домашни задължения и всичко друго, което е част от ежедневието ти!

Иги, Бабълче и другте спортуващи мами - много ви се възхищавам! Направо ме вдъхновихте за малко спорт и мен, дано се харесаме с бебегледачката /тя ще дойде утре вечер да си поговорим/, за да ме отменя за по 2-3 часа седмично и най-после да имам някакво време за себе си. 7 дни по 24 ч. на линия ми идва множко вече... Confused

# 61
Пловдив може да не е в центъра,ама е цетрален...да не се обиждаме,моля,моля.................Обаче и аз не ща в Пловдив,че ми е писнало от него....искам на морето.пък кога и как-няма голямо значение...ама ако може по-скоро и с повече мами и бебета.........

# 62
  • София
Ние се завърнахме от срещата (Вели е скапан и в момента спи! Heart Eyes), беше много готино, като изключим, че точно този ден на няколко маси от нас се провеждаше някакво детско парти и разни бездарници, преоблечени като вещица и цар викаха на микрофона  Rolling Eyes, а уредбата кънтеше от детски песнички. Да не говоря каква лудница беше...  Shocked Но ние не допринесохме много за нея, че бяхме 4  мъжки майки и татковци (които трябва да призная бяха адски сладки и се справяха повече от перфектно с диванетата  Heart Eyes), а накрая намина и Анна посемейно с Ева.  Wink
Ето снимковия материал (давайте натам от този линк):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101821

Сега отивам да разучавам за националната среща, че вчера компа ми гръмна  Laughing и добре, че си бях направила труда да пусна предната вечер темата, че иначе работата "О'тече" ...  ooooh! Аз много мрънкам за нов, и както изглежда съдбата работи за мен!  hahaha
ДаниСтеф, много красива БАШ наборката!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Те с Вели май наистина вървят едновременно, защото и ние преди седмица с много мъки и чакане извадихме 3-то зъбче, а сега май и 4 - тото е на път. На рекламите не сме чак такива фенове, но виж като чуем черна музика (тя мама и е фен  Embarassed) и забравяме за всичко останало...   Joy

Сиска, всички тия "симптоми" ми приличат на зъби...  Confused Аз и на срещата се оплаках, че тъкмо самостоятелния ми син отказа храненето през нощта (и буденето съответно) и сега от тези зъби ни се разказва играта, рев през час - два...  #Cussing out

Събудихме се с дърдорене, отивам да видя как е положението (и настроението)... Heart Eyes

# 63
Колко много са пораснали момчетата! Особено Велизар. Може би защото го гледам на аватара на Олчето много често и сега ми се струва ужасно пораснал.
Честито на патерица на имениците. Честито и на всички, които празнуват днес.

DaniStef, само как сте измислили Хитлерина.  Laughing Те тепърва ще се опитват да командват. Макси само нарежда. Обаче си има майка, на която това не й минава. И той се съгласява.

# 64
  • София
пфу...тук в подуене няма сняг  Crazy

ами тогава да се покажем как се гушим на топло Simple Smile http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1040535.jpg

приятна вечер!

# 65
Здравейте и от мен!

Ние днес цял ден сме арестувани вкъщи, защото вали много силен сняг, а и духаше вятър. Е, Гоги излиза с баща си с колата, но аз и носа не съм си подавала на вън. Но пък докато те двамата бяха на гости на свеки му дремнах стабилно и сега съм свежа като репичка.

Честито на всички месечинки!   bouquet  bouquet  bouquet

На всички желая спокойна нощ и успешен старт на седмицата!

# 66
Здравейте! Скромна среща сте си спретнали софиянки, но затова пък доста приятна. И други фотографки е имало, да пускат бързо снимките!

Ние днес бяхме на консултация. Вече сме 8.900кг и 73.5см. Хаддали сме с 500г и сме пораснали с 1.5см. Новото е че вече за закуска можем да ядем и кус-кус. Танче благодаря за инфото , дано и тука да намеря такава юфка. А в този кус-кус дето си купуваме за нас дали има яйца или по добре да взема на Плазмон?  Другото ново е че вече мога да давам кисело млако Данон + бисквитка за следобедна закуска. Но на мен още не ми се ще да започвам с киселите млека и най-вероятно ще изчакам още. Вече ще давам 2 пъти седмично по цял жълтък в зеленчуковото пюре. А за десертче на обяд , вместо плодово пюре - натурален плод, настърган.
Днес цял ден бяхме по гостита, сега вече почивка!

# 67
Здравейте,
малко ме доядя, като видях колко са готини малчуганите....а ние не сме сред тях на снимките. Но чакайте да ви разкажа за причината и веднага ще ни простите...сигурна съм.
 Та ще започна от снощи- Трябваше да ходим на рожден ден...дори подарък сме купили, гледачката извикахме.... но до като се организираме, нахраним и нагласим наближи 23 часа, а рождения ден беше някъде в Панчарево..."Кокаляне" И решихме, че само 80 мин. ще ни возят с таксито натам и обратно... и няма да остане време да се напием, набъбрим и ще трябва да се връщаме. Затова "отказахме" рождения ден. Дано не ни се разсърди Мерката, но ще се реваншираме обещавам!!!!!
 Та понеже бяхме  вече "нагласени" Мъж ми се обади на близка двойка наши приятели да идват с нас , запази в някакъв супер "фешански" пианобар места и ние след 20 минути попаднахме в много приятно Joy заведение близо до  телевизията. Честна дума не разбрах кога стана 2, 30 часа  #Crazy. Беше ни толкова хубаво, пяхме, танцувахме...беше доста задушевна атмосферата.  Жива музика и отбрана публика Money
Прибрахме се към 3. Аделка малко плакала когато се събудила и видяла че мама я няма и няма как да ми се оплаче-  "Колко много ме болят тия мити лоши зъбки , мамо, дето пробиват"- т.е. все пак не била от най-най послушните бебки, помрънкала 30-тина минутки.
На другия ден се оказа... ,че това е имало своите положителни страни. Събуди ме в 8часа- горе долу както обикновено. И понеже из под завивките на "ТАТА" се чуваха само ръмжащи звуци се изнесохме кротко към останалите помещения.  Папкахме дружно, играхме... походи / прави го вече дори без предружител - само да има за какво да се хваща/ И в 9,30 след поредната прозявка се намърдахме в проветрената спалня при "ТАТА" и заспахме и двечките. Събудихме се .....огледахме се... нещо доста сме отпочинали...татко се показа из под завивките усмихнат- с думите " Ми......, то е 12, 30"  Crazy Хем кеееефффффф, хем срещичката изпусната - жалкоооооо. Дадох цицка на дребната докато решим какво да правим. Багажа за Мола бях събрала още сутринта, а ние се събудихме доста гладни и решихме да не готвя тепърва, а  все пак да отидем  да хапнем някъде в Мола с идеята, че може и да не сте си тръгнали още.
Към 1, 30 бяхме на единия от входовете на гаражите на МОЛ-а  Shocked. Такава опашка и бибиткане... паркирани колите по тротуарите  Shocked И нашия татко се ядоса и обърна към другия Мол при Хемус.  Та там бяхме атракцията на пицарията - Щерка ми се оказа страшно общителна...закача се със всички- пищи, смее се..дава "боц" А да не виказвам какво настава като фиксира някое дете!!!!! Hug Mr. Green Та не съжелявам, че не се видяхме. С тази социална програма която си организирахме, а и с това спане...... Спахме пак от 16- 19 часа  hahaha . И после само някой да ми каже, че не ми е послушно детенцето  #Cussing out Embarassed
Нищо другия път ще сме по сериозни и ще нагушкаме  хубавците!!!!! А колко са готини със татковците!!!!!!! Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 22:49 от Екатерина

# 68
  • В сърцето на любимите мъже!
Ех, че готини снимчици от срещата - много са порастнали момчетата.

Олче, Велизар е направо голям човек, а Коко един такъв издължен... абе пу-пу... жалко, че не дойдохме, много ме е яд, щото ние така и никъде не излязохме цял ден, а се канихме на 5 места да ходим.

Да питам аз... има ли бебета над 10 кила? Щото ние преди 2 седмици на консултацията излязохме 10 200..., но и Момчо тези дни е все гладен. До скоро не можех да му набутам лъжицата в устата, а сега... сам си иска...

Целувки на всички... и да сте здрави!

# 69
Ето и снимки как стои права сама. Дори си поставя задачки с повишена трудност- кляка държейки се с една ръка взима по 1-2 играчки от пода в ръцете!!!!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/kooky_bg/detail?.dir=a9f3re2&am … 2.jpg&.src=ph

# 70
добро утро Hug
днес аз съм най-ранобудна Laughing
мацки гледам че коментирате кус-куса.как го приготвяте и пасирате ли го newsm78
на консултация не сме ходили скоро.трябваше миналата седмица да ходим но заради грипа са спряни апък и аз не държа да водя беба в тоя бацилник в поликлиниката Naughty ако ще е само за едното теглене...опитах да я измеря в нас със шивашкия метър ама само разревах горкото дете ooooh!много съм смотана ама упорита #2gunfire
дано бебчетата ви са здравички че около нас всички са болни и напълно сме изолирани от света Rolling Eyesноооо по-добре така околкото пак да пие лекарства Peace
целувки на малките съкровища Heart Eyes

# 71
Добро утро!
Тази сутрин направих "послушно" клипче на Ивко. Още не съм го свалила от апарата , но днес ще ви го пусна да видите как се забавлява сам. И в тази връзка да попитам, понеже го пускам да си играе без обувки, а той през по голямата част от времето е изправен. Според вас как е по добре -  с обувчета или без?

И още нещо ще ви кажа , че нямам търоение. Правя една изненадка за бебоците за рожденните им дни. Дано да успея до май и най вече да ви хареса!   Peace

# 72
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Леле колко са порастнали всички  Heart Eyes, снимките са много готини.
Ани, как бе душа, ще спя спокойно аз сега - я бързо да казваш каква изненада кроиш  Wink За кус-куса не знам, аз купувах Плазмон. Жасмина иначе в къщи си е с обувки - буйките на Колев и Колев или едни като терлички на Денди.
Аз от сутринта с институции се занимавам. Ей тия от Бюрото по труда ме хвърлиха в оркестъра. Ми те изобщо не били наясно как ставал номера с намирането на детегледачка и прехвърлянето на майчинството - то това било ново от тази година и имало още много неща за уточняване, те още не знаели как става и въобще ако наистина искам ще трябва да видим как да стане, то документално не било уточнено какво точно трябва да се носи и попълва  Crazy А ако просто искам да ми намерят човек без да минаваме по програмата " в подкрепа  Mr. Green на майчинството" - то и там щом не съм юридическо лице е пак много сложно, ами той човека какъв документ щял да попълва, ами как ще го отпишат, ами то нямало да има трудов договор, пък те как щели да пуснат заявката - тя системата им била направена да приема заявки по Булстат  #Crazy. Вервайте ми в чудо се видЕх  Shocked
Ох, отивам да се разтоваря малко.... После ще досаждам пак.

# 73
  • Варна
Здравейте, мамчета!!!

Аз от 01.02 почнах работа, и май оттогава не съм чела... е прочетох новата темичка  Laughing Олче, благодарско!!! После ще дочитам старата....

Първия ден на работа, малкия проронил на два пъти по една сълзичка за мама - оглеждал се оглеждал се, едната врата, другата, нацупил се, обърнал устната и веднага проронил сълзичка, ама майка ми се усетила и веднага го гушнала и разходила. И след обед пак проронил сълзичка за мама, нали ми е глезльо  Heart Eyes   А като ги закарахме вече у майка ми, с всичките багажерии малкия все ме следи къде ходя. Не искаше да спи сутрешния си сън вчера, спа в ръцете ми 5 минути и то плачейки. Горкото ми то  Cry Ама после му мина. Сега са добре.... даже вече е почнал с белите  Mr. Green изсипал купичката с остатъка от попарата на килима, после бръкнал в крема за дупето и го издълбал половината, докато говорех с майка изтръгна кабела на телефона  Mr. Green  въобще е голяма фога  Laughing

Сега се чувствам малко виновна, че съм си оставила детето .... ама "че ми мине"  Laughing /надявам се..../

Много хубави тез бебоци, а Миа -  Heart Eyes да я нацелуваш и нагушкаш!!!

Честито на всички, които съм пропуснала - месечковци и именници!!!

Хайде да се захващам за работа, че .... нямам думи просто....

# 74
Добро утро!
Ох ВИФ няма да ти мине,но заглушава се това чувство ,после пак се усилва....Дано да имаш много работа ,че да не усещаш така силно липсата.Е има и положителни страни,че вечер можете да излезете самички Grinning ще сте като младоженци Wink
АНИ не е хубаво така да ни дразниш  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт