🍀Градината на Демет Йоздемир - Тема № 7 за обсъждане🍀

• 94 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Така си е Kissing Face

Вчера си размениха любезности с дизайнера Йълдъръм Майрук:

Демет към него: Скъпи Йълдъръм Майрук, толкова сте внимателен. Късметлийка съм, че пътищата ни се пресекоха. Точно преди да свърши един от любимите ми парфюми, отново ме пленихте с жеста си. Благодаря Ви много за подаръка Heart П.С. Ароматът е страхотен.

Йълдъръм Майрук ѝ отговаря: Демет Йоздемир, Вие сте колкото добра актриса, толкова мил и внимателен човек. За мен е чест, че се запознахме Flowers HibiscusSparkling HeartFlowers Cherry Blossom

Пак така задочен диалог и с немския автор Улф Дорн:

Улф Дорн: Радвам се да видя, че Демет Йоздемир чете книгите ми Wink

Демет: Благодаря Ви, че споделяте света на въображението си с нас Hands Pray Relieved

Улф Дорн: Скъпа Демет, с работата си споделяме общата цел да осигурим на публиката ни приятно прекарано време и да ѝ предложим въображаемо убежище, когато истинският живот ѝ дойде в повече. Вие сте вдъхновение за хиляди хора и аз се радвам, че сте ми верен читател. Изпращам Ви любов, възхищението си и най-добри пожелания,
Улф

Подкрепа и за новата песен на приятелката ѝ Диджле Олджай:

Прекрасен ден на всички Flowers WatermelonNature High Brightness

# 571
Гледат ми се Демет и Енгин....можеха един филм да направят, докато нищо не правят. Laughing
Дали Adim Farah ще тръгне през лятото у нас, новини има ли?

# 572
Няма никакви новини относно излъчването на Фара у нас, което ме навежда на мисълта, че можеби наесен ще бъде на екран. Все пак имат нужда от време за превод и дублаж, а и някакси първите епизоди, в които Фара е с чувалестите дрехи и чантата-палатка не вървят да се гледат на 40-градусови жеки Stuck Out Tongue

Иначе от днес Sunglasses

# 573
Е то точно в разгара на жегата можеше да погледаме...

Лас Вегас?

# 574
Да:

И от днешната ѝ активност:

# 575
Днес май сме с най-високия рейтинг в раздела. Satisfied

Аз сядам да гледам "Лек път" на Енгин.

# 576
Винаги подкрепяща Hug

Много ни липсваше, скъпи Биранд Тунджа  Kissing Smiling Eyes Висок рейтинг, заслужаваш най-доброто. От сега пожелавам успех за усилията на всички!

Бяха страхотен тандем Heart Eyes

# 577
Мислех си, че Демет ще се появи за някой от мачовете...ама то не остана, да видим утре кой ще е в Берлин.

Срещала съм да я сравняват  с актрисата, за която се отнасят тези думи:
Скрит текст:
"Тя грабва камерата с безкрайно откровените емоции, които й идват отвътре. Тя е боец, истински сървайвър. И разбира се тази по детски чиста уязвимост, която лъха от нея. Но най-важното може би е, че тя ми се доверява безрезервно и ми позволява да бръкна, понякога не съвсем деликатно, в душата й, за да извадя оттам емоции, срещу които много хора никога не биха се осмелили да се изправят в живота. За един режисьор тази сляпа вяра на актьора е нещо безценно, никога няма да мога да й се отблагодаря. Знаете ли какво се случва, когато започнем да снимаме? Бих могъл да приема сцената за чудесна, да речем, от третия път, но знам перфектно, че тя става все по-добра и на десетия път ще бъде великолепна. Затова съм доста алчен към нея и винаги искам още."

# 578
Фло, сега ми стана интересно - за коя актриса е цитатът?

От казахския дублаж на DEK:

https://www.instagram.com/reel/C9U3ryPIv-u/

И португалския на Фара: https://www.instagram.com/reel/C9VauFgSwsL/?igsh=dDcyZnV2OHpldjl6

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 01:14 от super_katia

# 579
Кате, за Пенелопе от Алмодовар.

Лято от Демет:

# 580
Благодаря ти, Flo, така си и помислих, че тях двамата визираш, но за всеки случай да си питам Kissing Heart

Всеки ден излизат някакви новини за предстоящите сериали (пак се поръчва на кило и на есен пак ще е месомелачка). А около Демет е подозрителна тишина... Да видим кога ще се завърне в работен режим.

Иначе, докато тя си почива, братовчедът Самет наглежда къщата ѝ (и Дживанко сигурно Animal Kissing Cat)

И още хубави новини за "Казвам се Фара" - през август сериалът ще бъде пуснат в Израел от канал Вива. В момента организират гледането на първия епизод за избрана публика в киносалон:

NOW (FOX) също не могат да забравят прекрасната ни двойка:

# 581
А, тя още в Гърция не е ходила, ще почакаме. Наистина е подозрително затишието около нея или ние пропускаме нещо, което тези хора знаят Laughing:

# 582
Ааа, Фло, толкова много хора сигурно са дошли при нас, за да се скрият в "градината" на сянка Satisfied Но ако знаят нещо, нека да споделят Kissing Smiling Eyes Демет липсва вече и на клюкарите даже:

Иначе все по-усилено се говори за шапкариките. Фабулата звучи доста в нейн стил (селска жена, която пренаписва историята си с революция на шапките по време на независимостта на Измир, превръщайки се в еталон за стил), но предвид, че действието ще се развива в началото на миналия век, малко рисковано ми се вижда като проект Rolling Eyes

В "Курт Сейт и Шура" Демет вече сме я виждали в подобна атмосфера, т.е. няма да ѝ е съвсем непознато. Въпросът е дали на турската публика ще ѝ се гледа подобен сюжет. Иначе лично за мен огромен плюс е режисьорката на "Между мен и света" - Хюля. Твърди се, че ако Демет приеме ролята, героинята ѝ щяла да се казва Айше(а). Ключово е и с кого ще си партнира, разбира се.

И като сме на историческата тема:

Обнадеждаващи е, че вече си е в Истанбул:

https://x.com/demetozdechile/status/1812909451835326698

Ето защо братовчедът Самет беше у тях. А днес явно той е фотографът на компанията:

Честитки и за рождения ден на Ранини:

# 583
  • София
Демет липсва на всички ни.Колкото до клюкарите ,има полза и от тях.Слушайки им дивотиите ,опознаваш щеш не щеш човешката природа-докато един става известен с труд ,постояннство и самоусървашенстване,то клюкарите яхат писалката и  стават известни с фантазии,принизяване и   несъобразяване с истината-важно е да привлечеш вниманието.
  Всъщност се обсъждаше и Любовни тактики 3,уж трябваше да са започнали снимките,но нищо не се чува.Толкова труд положи за къщата в Гърция ,но не разбрахме дали я посещава.Да ,откритата Демет липсва,но хем искам да знам,хем предпочитам да е дори по затворена и несподеляща,Когато е сигурна,предполагам ше разберем какъв проект е избрала.Дано си е починала,събрала сили за нови пътища пред камерата,а ние с удоволствие ще я аплодираме.И да не забравя ,освен сценария ,да има и късмет с екип ,партнъор и  успех в начинанията,
 На всички нас ,малко прохлада,много усмивки,спокойни дни.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 01:45 от Leddel

# 584
От Демет:

На мен тази шапкарска фабула ми звучи като като едно голямо клише, ама дано да е интересно. Сега вече не знам кой искам да й е партньор...

Общи условия

Активация на акаунт