🍀Градината на Демет Йоздемир - Тема № 7 за обсъждане🍀

• 94 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Новини от "любимката" на Катето:
"Два филма идват един след друг от Демет Йоздемир

📌Demet Özdemir, която получи много предложения за проекти след AdımFarah, но не ги прие, има график за септември и октомври.

📌Проектът, който DemetÖzdemir ще заснеме след AdımFarah, беше въпрос на любопитство. Стана ясно, че Йоздемир е подписала два филмови договора един след друг.

📌Първият от тези филми е с GoldFilm... Филмът, чието име все още не е определено, ще бъде заснет за DisneyPlus. Сценарист е Пелин Карамехметоглу, сценарист и на сериала AşkTatikleri, а режисьор е Хюлия Гезер...

📌Известната актриса ще снима дигиталния филм на GoldFilm през септември. След това тя ще бъде на снимачната площадка за фестивален филм през октомври.

📌Режисьор на втория филм е Ферит Карахан, чийто първи пълнометражен филм CennettenKovulmak беше избран за най-добър филм на 50-ия филмов фестивал в Анталия и чийто втори филм „Okul Tıraşı” беше избран за секция Панорама на 71-ия Берлински филмов фестивал и спечели наградата на ФИПРЕССИ...

📌След като завърши и двата филма, Демет Йоздемир е на дневен ред да направи сериал за мейнстрийма...

📌Решението, което ще вземе Йоздемир, който също получи предложение от поредицата „Aşk Bir An“ на MFYapım, написана от PınarBulut и чийто сюжет е като продължение на DünyaylaBenimAramda“, е въпрос на любопитство..."

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 06:54 от Florale

# 616
Добро утро.
С пожелание за прекрасен ден, ден, в който всяка секунда да ви носи, много радост, любов и удовлетворение!   

Идват нови два проекта на Демет. Чесно казано тикчетата от Бирсен са един хаотичен и неразбираем текст, които не носи много информация около проектите. Поне аз нещо су обърках, но скоро ще има повече инфо.

# 617
За Шапкарките нищо не е писала.
Това, което аз разбрах, Демет е  подписала договори за 2 филма:
През септември ще снима филм на Gold Film за Дисни, не е обявено заглавието, сценарист Пелин Карамехметоглу, режисьор Хюлия Гезер.
През октомври ще снима филм с режисьор Ферит Карахан.
Получила е предложение за сериала „Aşk Bir An“ на MF Yapım, сценарий Pınar Bulut.

# 618
Flo, благодаря ти за прекрасните новини Green Heart Нинче Green Heart

Супер много се радвам за Демет Hug Няма нищо по-хубаво от това да видиш как някой израства и сбъдва мечтите си пред очите ти Heart Eyes Важното е, че слуховете за 2 нови проекта, които плъзнаха преди 2 седмици и надлежно бяха донесени тук, започват да се потвърждават (макар и неофициално), даже за 3 проекта се говори...

Относно онази, чието име не се споменава - поредното доказателство, че Демет е пораснала толкова, че при все цялата ѝ непоносимост към нея да не може да я прескочи или заобиколи и да бърза първа да разкрие подробности, сакън някой да не я изпревари...

На база информацията, с която разполагаме, да обобщим:

Филм 1
Заглавие: неизвестно
Продуцент: Gold film (Птичката, No. 309, Ягодите)
Режисьор: Хюля Гезер (Между мен и света)
Сценарист: Пелин Карамехметолу (Любовни тактики 1 & 2)
Снимки: септември 2024 г.
Излъчване: Disney +

Филм 2
Заглавие: неизвестно
Продуцент: неизвестен
Режисьор: Ферит Карахан
Сценарист: неизвестен
Снимки: октомври 2024 г.
Излъчване: фестивали

Потенциален сериал
Заглавие: Aşk bir an (Любовта е само миг)
Продуцент: MF Yapım
Режисьор: неизвестен
Сценарист: Пънар Булут (Между мен и света)
Снимки: неизвестно
Излъчване: ТВ

Кратък коментар от мен в разбъркан порядък - преди около година Демет сподели, че много би искала да участва във фестивален филм и ето, че вече е напът да материализира това си желание. В професионален план подобен проект ще е огромно предизвикателство и възможност да я видим в съвсем различна, некомерсиална светлина. Това, че режисьорът е награждаван е само плюс. Дано им се получат нещата Hands Fist Вече започнаха някои спекулации, че може да си партнира с Илхан Шен по този филм.

Повторно сътрудничество с Хюля Гезер би било страхотно. Това, което сътвориха в "Между мен и света" може само да увеличава очакванията ми Sunglasses. От друга страна, Пелин пише малко клиширано, а Gold film са специализирани повече в сериали отколкото филми. Като прибавим и дълбоко компрометирания в Турция (и не само) Disney +, мисля, че ще берем страх с този проект, но да се надяваме, че всички ще се постараят и крайният резултат ще е повече от добър Kissing Face В най-лошият случай ще е загрявка за фестивалния филм.

И накрая за потенциалния сериал. Ами, ако е тематично продължение на "Между мен и света" - искам, искам, искам Hands Raised Hands Сценаристката Пънар беше готова с текста още миналото лято, така че би било жалко да не видим Демет в нещо, което е правено специално за нея.

И докато чакаме още подробности и потвърждения, да споделя и това:

Birthday Вчера кака Деря имаше рожден ден:

Hands Facepunch Боксьорката Бусеназ е на четвъртфинал на Олимпиадата в категория до 50 кг.:

Tv В Израел вчера се е състояло премиерното гледане на "Казвам се Фара":

# 619
Благодаря ви момичета за поясненията и обобщенията.

Бирсен бърза да сподели новините. Аз чакам подробности  с нетърпение.  Хубаво е,че Демет сбъдва мечтите си. Беше ясно,че няма да спира зя да работи през сезона.

# 620
Нинче, имам педчувствието, че съвсем скоро ще се появят новини и за Енгин Blue Heart

Днес кака Деря се включи: "Хората с братя и сестри са истински късметлии, според мен"

"Семейство Heart Моите скрити герои. Добре че ви има, добре че сте покрай мен"

Относно детайлите за филмите на Демет - малко по-малко ще започнат да излизат, надявам се. С кои актьори ще си партнира, каква героиня ще пресъздава, какви ще са историите - всичко това предстои да разберем Kissing Face Не е ясно и дали някои от филмите има нещо общо с това интервю от миналата година, когато каза, че има роля, която все още е само мечта, но историта я е развълнувала много. Може да се снима след година или две и може да се превърне в една от най-добрите ѝ работи >>> https://x.com/i/status/1722701422704119875

# 621
Кате, 😍 мислим еднакво.
Не се сдържах и тъкмо щях да пиша, че тази, която "мразим" и не споменаваме  нещо се е превъзмогнала 😉 😜 и то много, за да напише толкова подробно за плановете на Демет, че даже не е "забравила" и името й да спомене. 😂 😀 😀
А бе, бая зор е видяла, ама може би й светна, че е добре вече да се примири.
Скоро може и да "обърне палачинката". 😀

Радвам се за Демет- нека работи, че може и с готин партньор да ни зарадва. 😂
Що не? 😉 😜

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 15:45 от pepel_ot_rozi

# 622
Пепелче, като видиш импресиите, които Демет ѝ е донесла на сайта и в социалните мрежи, разбираш защо "онази" се е превъзмогнала... Пък и може да е решила да бъде нещо повече от пощенска кутия за PR съобщения. Кой я знае Rolling Eyes В тези среди има само вечни интереси...

Бусеназ е на полуфинал, т.е. има сигурен медал от Олимпиадата Hands Muscle

Деря сподели още семейни снимки:

За потенциалните партньори на Демет - предвид, че снимките ще са септември и октомври, отпадат всички, които са обявили вече проекти за есента, а те май са доста сериозна цифра Thinking

# 623
  • София
Зравейте,много  усмихната Демет сте споделили.Да почива,плува и се наслаждава на лятото.Липсват ми танците и ,явно в момента има други приоритети,дано те я радват и карат очите и да блестят.
 А за всички нас малко ритъм. https://www.youtube.com/watch?v=Iq3Wb5HScgI
344

# 624
Да се разпиша, колкото да не е без хич. Днес Демет се появи в Х, за да честити победата на волейболистките на Турция:

Откакто тече драмата с Инстаграм у комшиите, нищо не е публикувала. Не се знае дали още почива, или полека започва с подготовката за новите филми. Чакат се следващите героини в редиците Kissing Face

# 625
  • София
Загуби се нашето момиче.Да им се неначудиш с Енгин,мислиха ,избираха  и за двамата един след друг се разбра какво ще снимат.Краткосрочни проекти с перспектива за по дълги сериали  след това.Но  за Демет нищо не знаем освен ,че ще снима 2 филма,нито история, нито  в кой сектор ще са филмите,-драма,комедия,криминал или ужаси.Но пък знаем,че очакването вече ни е обзело,че ще седим и коментираме,и да ще ни хареса,самата и харизма  те приобщава.Ще ни представи нова Демет,може би и напълно нова визия ,на жена не само виждаща желанията на партньора си ,но и момента когато тези желания се изграждат,тоест душата му.Ще почакаме ,вече за този период се научихме да чакаме и ще разберем.,а сега не знаем дори с кого ще си партнира.Явно,когато реши,пази пълно мълчание.Пожелавам и да събере сили край водата,явно тя не само я хидратира но и успокоява.След има ,няма няколко месеца ще видим новия и образ.А  за нас спокойно лято, и много не само слънце ,но и усмивки .

# 626
Leddel-че, не е лесно чакането, но се налага...

Според мен изборът сега да снима филмите и евентуално по-късно сериал е много добър, защото с обявените 50+ дизита за новия сезон, в началото ще има зверска пресявка...

Иначе Демет продължава да е последователна в подкрепата си за спортната слава на Турция:

Бусеназ е на финала в Париж. Демет е написала колко много се гордее с нея.

Вчера по повод международния ден на котката от Калинос пуснаха тези снимки Animal Kissing Cat :

В последно време излизат и доста похвални статии за Демет в Испания и Италия. Няма да ги нося специално, защото не казват нищо ново. Хубаво е обаче, че все повече се говори за таланта и многоликостта ѝ като актриса Misc Performing Arts

В този ред на мисли, надявам се новите героини да дойдат и с различна визия. Една скъсена коса, например People Haircut

# 627
  • София
Кате ,добри новини носиш.Особено за похвалните статии за Демет,радващо е да чуваш похвали за нея,от разноезични страни и култури.Това говори не само за фенска база ,а и за признание на  достойнствата и като актриса.Калинос ,по един или друг начин е показвал Демет и Енгин,,но нито една турска медия не показа общо интервю или  дискусия.Не забравям ,че част от Турция е на Балканите,където правилото,че никой не е пророк в собствената си страна е в пълна сила.
Приятни почивни дни и ведро настроение.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 11:37 от Leddel

# 628
Пуснаха отново Инстаграм в Турция. Демет веднага се разписа с честитка за сребърния медал на Бусеназ и с поздравления за женския им волейболен отбор:

Според арабките "Шапкариките" са прекръстени:

Споделям, понеже следяхме развитието по този проект. Най-вероятно Демет няма да участва в него, но да бъдем последователни Kissing Smiling Eyes

Започва вече да се говори и за "Пеперудите". Обикновенно декември месец ги раздават. Да видим дали Демет ще бъде ангажирана по някакъв начин с церемонията Rolling Eyes

# 629
От Демет:

Общи условия

Активация на акаунт