На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 105
  • 492
  •   2
Отговори
# 255
  • Буркина Фасо
що не оставяте децата да се въргалят из пясъка и в морето? басейни и детските съоръжения са за дома. Smiley

# 256
Вълчан войвода не приключва ли с данданията до 23 часа? Винаги сме били отдалечени от кръчмите с жива музика и нямам наблюдения.

# 257
  • Сф
Вълчан войвода не приключва ли с данданията до 23 часа? Винаги сме били отдалечени от кръчмите с жива музика и нямам наблюдения.
Да, приключва.

# 258
Ние бяхме на Палмс Бийч миналата година в началото на юли.Нямаше гъчканица ,шезлонги имаше за всички и никой не мяташе хавлии да запазва .Водата беше много приятна за децата.На нас единствено не ни хареса ,че навръщане от плажа трябваше да катерим нанагорнище до хотела ,изморени и на слънцето .Затова останалите дни ги изкарахме край басейните.Тази година вече ще сменим курорта със Созопол в "Мартинез".
Между другото се разкарахме до "Куин Нели",че бях любопитна да го видя.Басейна детския се пада на сянка,мисля че ще е студена водата.А около големия ,нямаше чак толкова шезлонги ,ако хотела е пълен с хора.И самата поляна там и пространството се пада на надолнище.Освен това и Вълчан Войвода е близко ,та и музика ще си имате.
Това за студения детски басейн вече ми попада няколко пъти, не съм сигурна дали ще е ок това, но ще си го отбележа. Миналата година бяхме в Нева, не беше зле, но не беше и УАУ, децата обаче бяха супер доволни, особено баткото понеже имаше много деца с които играеше на игрището им, дъщеря ми пък тичаше като луда по тревата боса до късно вечер. Сега се замислих и за този вариант, все пак имаме опит от миналата година, та не знам и аз още съм в чуденка. За Панорама вчера се заговорихме с една позната, те бяха там пък миналата година, тази пак са запазили и ми предложи и там. А друго да питам, вилното селище Жасмин някой посещавал ли е, всяка година се замислям за там и все не стигам до него.

# 259
  • София
Колко са големи децата? Дъщеря ми беше на 5 когато ходихме в Куин Нели и си беше с нас в големия басейн, на по-плиткото. Пълно е с деца там.

# 260
Дъщеря ми е на 5г също, сина ми е на 10г., просто ми се иска да е детски басейна за да може сама да си стои и да се плицика, не иска пояси не ги понася, за това търся детски.

# 261
Вярно е това за детския басейн, че е студен. Освен, че е на сянка и гъбата постоянно върти водата. Но пак има деца, може би на мен ми е студен Simple Smile. А и аз съм ходила винаги края на юни, началото на юли. Може в големите жеги да е ок.
Куйн Нели е по-добре от Нева. Преди Нева имаха оферти, за които си струва, но сега цените са близки.

# 262
  • София
Тя висеше непрекъснато в басейните, не съм забелязала да е студено в малкия. На 40+ градусови жеги как ще е студено не виждам. Даже трябва да е приятно на сянка. Вече за юни и септември не знам. Нямам спомен да ми е направило впечатление нещо да е било студено. Но там й  беше скучно помня, защото на малкия са съвсем малките деца. На тази възраст плувки на ръцете слагахме, но имаха и вече някой друг урок по плуване.

# 263
Ние бяхме на Палмс Бийч миналата година в началото на юли.Нямаше гъчканица ,шезлонги имаше за всички и никой не мяташе хавлии да запазва .Водата беше много приятна за децата.На нас единствено не ни хареса ,че навръщане от плажа трябваше да катерим нанагорнище до хотела ,изморени и на слънцето .Затова останалите дни ги изкарахме край басейните.Тази година вече ще сменим курорта със Созопол в "Мартинез".
Между другото се разкарахме до "Куин Нели",че бях любопитна да го видя.Басейна детския се пада на сянка,мисля че ще е студена водата.А около големия ,нямаше чак толкова шезлонги ,ако хотела е пълен с хора.И самата поляна там и пространството се пада на надолнище.Освен това и Вълчан Войвода е близко ,та и музика ще си имате.
Това за студения детски басейн вече ми попада няколко пъти, не съм сигурна дали ще е ок това, но ще си го отбележа. Миналата година бяхме в Нева, не беше зле, но не беше и УАУ, децата обаче бяха супер доволни, особено баткото понеже имаше много деца с които играеше на игрището им, дъщеря ми пък тичаше като луда по тревата боса до късно вечер. Сега се замислих и за този вариант, все пак имаме опит от миналата година, та не знам и аз още съм в чуденка. За Панорама вчера се заговорихме с една позната, те бяха там пък миналата година, тази пак са запазили и ми предложи и там. А друго да питам, вилното селище Жасмин някой посещавал ли е, всяка година се замислям за там и все не стигам до него.
Да, и аз се замислям за вилно селище Жасмин. Моя позната миналата година е била и е доволна.

# 264
  • В.Търново
Жасмин не са ли с нови собственици от тая година? Май са собствениците на Бодуров.

# 265
Жасмин не са ли с нови собственици от тая година? Май са собствениците на Бодуров.
И преди си бяха собствениците на Бодуров.

# 266
Здравейте, някой има ли информация какво е състоянието на плаж Атлиман и дали все още има камъни като миналата година?

# 267
  • Буркина Фасо
виж на камерата има ли камъни.
през март не съм видял хора да чистят плажа.

# 268
Здравейте, събирам мнения за хотел ЕОС, някой да е почивал там? Интересува ме базата как е, храната, общо взето всичко което Ви е направило впечатление.

# 269
Здравейте, събирам мнения за хотел ЕОС, някой да е почивал там? Интересува ме базата как е, храната, общо взето всичко което Ви е направило впечатление.
Мнението ми е от около 2-3г, два пъти сме били там, веднъж преди 8г бяхме в новата им част, а преди 2-3г бяхме в старата им част там където е басейна. В новата част бяхме в стая с двойно легло и фотьойл, който се разпъва, стаята беше с прилични размери, имаше място за всичко, чистичко си беше, слиза се долу в ресторанта да се яде, тогава беше по време на коронавируса и храната ни се подаваше от персонала, казваш какво искаш и те ти слагат, храната беше вкусна, прясна, не особенно разнообразна, но имаше какво да си избереш, което да ти е по вкуса. Ворият път бяхме в старата част, стаята ни гледаше към басейна, беше от същия вид - двойно легло и фотьойл, но тази беше доста по-тесничка, нямаше много място общо взето. Минусите, които мога да спомена са това, че ако си в новата част, за да ползваш басейна трябва да пресечеш улицата и да идеш в старата част, а ако си в старата част, за всяко хранене пак пресичаш улицата, за да идеш в ресторанта и да се нахраниш. Също басейна не допадна на децата, защото за тях беше дълбок, тогава бяха на около 7г и 3г.
На плажа ходихме с колата, Атлиман ни беше по-близко, единия ден тръгнахме пеш, има си път, приличен е, но децата омалят до там и обратно.
Също като минус се сещам, че ни предложиха паркинг в офертата, но той е зад самия хотел, и за да стигнеш до него минаваш през едно тясно тунелче между оградата на съседния хотел и сградата на ЕОС, буквално се стържеш в едни декоративни палмови листа.
Това е общо взето, дано съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт