На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 119
  • 492
  •   1
Отговори
# 315
Минахме там, имашв сергия за ястие с картоф. Не знам дали са същите хора от миналата година обаче, тогава не сме били.

# 316
Минахме там, имашв сергия за ястие с картоф. Не знам дали са същите хора от миналата година обаче, тогава не сме били.
Супер, благодаря ви за информацията, така както се очертава повечето ни любими места са си все още там Grinning остава и ние да дойдем все пак де
Хотел Рилена чакайте ни 😁

# 317
  • Буркина Фасо
дори и да не са там, вие пак ще сте в Китен rotfImbo
ще се засечем. внимавайте да не изпиете водата от морето.

# 318
дори и да не са там, вие пак ще сте в Китен rotfImbo
ще се засечем. внимавайте да не изпиете водата от морето.

Абсолютно вярно 😆😆
Ще внимавам с водата, то лятото се пие много....вода

# 319
Силно се надявам, както и за едно друго място със страхотен сладолед, с вкус като от едно време, малко след Китайския ресторант бяха мисля, имаше само 3-4 вкуса, но бяха много вкусни.
От сто години е там, би трябвало и тази да не е изключение.
Тези сладоледи са част от задължителната програма.
Когато децата бяха по-малки го посещавахме по няколко пъти на ден. Сега поразредихме, но без да се отчетем там, не си тръгваме.

# 320
  • у дома
Силно се надявам, както и за едно друго място със страхотен сладолед, с вкус като от едно време, малко след Китайския ресторант бяха мисля, имаше само 3-4 вкуса, но бяха много вкусни.
От сто години е там, би трябвало и тази да не е изключение.
Тези сладоледи са част от задължителната програма.
Когато децата бяха по-малки го посещавахме по няколко пъти на ден. Сега поразредихме, но без да се отчетем там, не си тръгваме.
Може ли локация на тези сладоледи?

Някой с лични отзиви за хотел Съни Парадайс-в букинг са добри...На какво разстояние е от морето най-вече ме интересува,храната също как е.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 10:14 от svetlaem

# 321
  • Буркина Фасо
като вървиш по главната улица, която е пред хотела ще видиш всички сладоледи, картофи и др.
по Странджа и Атлиман се намират почти всички занимавки.
като гледам местоположението на хотела поне 15-20 мин е до плажовете.

# 322
Съни Парадайз е отдясно, малко след като влезете в Китен откъм пътя за Лозенец. Около все още има дървета и е непосредствено до горичката. До северния плаж разстоянието е 15 мин. пеш, което за мащабите на Китен си е доста. Южният плаж е малко по-близо, но пак си има вървене. Преценете, кое ви е важно.

Сладоледите са на входа на северния плаж през деня, а вечер са на една от главните улици.

# 323
Сладоледите са на входа на северния плаж през деня, а вечер са на една от главните улици.
Не знаех, че през деня са до плажа. Само вечер като сме излизали съм ги засичала. А днес ми излезе някаква реклама във фейсбук, някакво капанче и на него пише: Сладолед от едно време. Така и не разбрах къде е, две усмихнати момичета бяха снимани.

# 324
Скрит текст:
Не знаех, че през деня са до плажа. Само вечер като сме излизали съм ги засичала. А днес ми излезе някаква реклама във фейсбук, някакво капанче и на него пише: Сладолед от едно време. Така и не разбрах къде е, две усмихнати момичета бяха снимани.
Трябва някъде около Сен Тропе да е.

Ще почива ли някой следващата седмица в Китен.
Замисляме събитие с едно от заведенията и може да направим неофициална форумна среща.
(Без да си разкриваме анонимността пред останалите форумци, хаха)

# 325
Капитана работи ли?

# 326
Скрит текст:
Трябва някъде около Сен Тропе да е.

Ще почива ли някой следващата седмица в Китен.
Замисляме събитие с едно от заведенията и може да направим неофициална форумна среща.
(Без да си разкриваме анонимността пред останалите форумци, хаха)

Страхотна идея, миналата година ми се случи на плажа да подочуя до мен разговор между две жени, които се оказаха от тук, беше забавно да ги слушам, а и разбрах, че едната е избрала хотела си именно от тази тема тук. Така че не сме просто "да се намираме на приказка" Satisfied

# 327
Здравейте и от мен Simple Smile
И ние за 13та поредна година сме на Китен. Заминаваме в понеделник и вече стягам багажа.
Нямам търпение!

# 328
И ние за 13та поредна година сме на Китен. Заминаваме в понеделник и вече стягам багажа.
Нямам търпение!
В кой хотел ще сте, ако не е тайна разбира се, и да споделите после мнение, отзиви, чакаме и ние с нетърпение вече

# 329
Нямам търпение!
В кой хотел ще сте, ако не е тайна разбира се, и да споделите после мнение, отзиви, чакаме и ние с нетърпение вече
От няколко години ходим в хотел Мария - много ни харесва, съвсем близо е до Атлиман, а от тази година сме с малко той пуделче и няма да има проблем да вземем и него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт