Случи ми се нещо странно XXIX

• 86 086
  • 817
  •   1
Отговори
# 135
  • България
Сега ми се показа в инста и се сетих за тук😆

Аз следя"фанбастерс" канала като много интересен сериал.
На мен тези куклички дори са ми симпатични!!
За сините очи не знам, аз съм със сини, но не вярвам в тези неща. Не че ги отричам напълно, но някак си не се притеснявам за себе си.

# 136
  • Sofia
Преди 3-4год.мои близки бяха отседнали в къща в Боженци.
Собствениците, явно фенове на страховитите кукли,закачили сиг.около 15бр.,на синджири,в прозрачни кутии да висят от таваните в столовата.
Изпратиха ми снимки.Доста страховито изглеждаха 😱 Не бих спала в такава къща 🫣
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 13:49 от Doli

# 137
Всичко е до това, че сините очи изглеждат зловещо.
JoyJoyJoy

# 138
Оцветявам един гипсов елф и решавам очите да са сини, за да контрастира на златистата коса, крилца и зелена рокличка. Все едно кукла от филм на ужасите се облещи насреща ми. И аз й нарисувах очите тъмно сини за да добие човешки вид.😁
Ахъм, ето ги едни зловещи сини очи Simple Smile
https://dariknews.bg/v-snimki/naj-magnetichniiat-myzh-s-naj-sini … nite-snimki-10189

# 139
JoyJoyJoy
и аз мисля, че е за смешките тази мисъл 😉

# 140
  • София
Аз от дете не понасям кукли. Нямам страх, просто бях Tom boy.
Никога не бих изхвърлила чужда вещ, а уплашеното 18 годишно "дете" ми звучи нелепо.

# 141
Защо коментирате язвително, че да не смее човек за сподели. Много причини може да има  например, да се е срамувало от страха си момичето. И моата дъщеря ми сподели, че много мразела едно мече, което аз упорито и навирах в леглото, защото ми беше сладко. Не е посмяла да ми каже, а мисля че съм била доста разбрана мама.

# 142
  • София
Дъщеря ти на 18 години ли е била, когато си и завирала мечето в кревата?
За мен историята не е странна, а показва как трима възрастни прилагат насилие над самотна жена, в чиито дом са.

# 143
За съфорумката е дете. Да не забравяме, че по принцип негативната енергия се усещала от цялата къща, не конкретно от куклата. Дъщерята отпреди се е страхувала от куклата, но като не живее постоянно в тази къща, спомените се размиват, годините минават и си мислиш, че си надраснал някои неща.
Лично аз не вярвам куклата да си е завъртяла главата.. Като цяло в такива истории винаги има неразказани нюанси, които водят до направените действия.

# 144
  • София
Ами собственичката на куклата и къщата нямат този проблем. Останалите да се оправят. Само си представям някое от децата да ми дойде и да ми изхвърли нещо. Ще се види във филм със сигурност.

# 145
  • BG-DE
Много интересно, че се хванахте да коментирате редно или не е да се изхвърли стара кукла, а не това, че след като е била обърната с гръб после пак е била с лицето напред, което си е наистина странно.

# 146
  • София
Еми скептици сме. Факт е, че на много малък процент от хората се случват наистина странни неща.
Аз имам две, но още не съм убедена, че са странни, а не продукт на подсъзнанието ми.

# 147
Уточнението, че уплашеното "дете" е на 18 внесе по-голямо недоумение, отколкото предполагаемото завъртане на куклата. Голям човек толкова да не може да изкара някаква кукла преди сън, пък после и да ходи да се оплаква на мама и тате, че куклата се зевъртяла, те пък от своя страна хвърлят чужди вещи сред воплите на собственика... ами, извинете, но то обръщането на куклата се губи сред останалите странности.

# 148
За мен е по-редно, ако в действителност има някаква негативна енергия, да се гледа като първоизточник къщата.
Фрау С казва, че "лелята е починала при неизяснени обстоятелста/неизвестни причини". Понеже е вметнато като подробност, има разлика дали семейството не иска да говори на тази тема, или просто Фрау С не знае.

# 149
  • Deutschland
Оххх хора, каква самотна жена? Свекърва ми си има мъж.
Сестра й с куклата е починала преди много години, сигурно над 50. Нямам идея, защото никой не говори нищо за нея. Все едно никога не е съществувала.

Общи условия

Активация на акаунт