Случи ми се нещо странно XXIX

• 86 112
  • 817
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland
И аз имах разни кристали, но децата ги изпозагубиха. Трябва да намеря някой да нося в мен.

# 181
Започва се: кристали, огледала, дафинов лист, безопасна игла ......

# 182
Споделям едно интересно видео за така наречените вампири от различна гледна точка, обаче е на английски.
https://youtu.be/FWM-92ripck?si=F2NpWVxpVVYFaM9x

# 183
Кристалите периодично се пречистват, само подсещам.
Къде го носите това огледало? Женските дрехи не позволяват много много...

# 184
Ааа, Kokozavar, една колежка си носи планински кристал. А аз на скоро чупих крак и бях болничен 2 месеца😆
Е, не съм твоята колежка,  с притежателката на кристала сме дружки, а и аз съм много добронамерен и позитивен човек. Но интересно съвпадение.
И на мен напоследък времето ми се преплита и разни неща, за които съм сигурна че са се случили предния ден се случват отново,или се оказва че са били преди седмица. Сега установихме,че детето си е загубило портмонето някъде(2ри клас е и носи дребни пари за закуска само). Аз съм сигурна,че днес го видях на шкафа, той го бил загубил вчера още. Хич няма да се мъча да го разгадавам.

# 185
Кристалите периодично се пречистват, само подсещам.
Къде го носите това огледало? Женските дрехи не позволяват много много...

беше сложено в чантата ми - дамска чанта. имаше един външен джоб. направо не знам как не съм го счупила, както я хвърлих.
аз съм убедена, че има хора,които са енергийни вамприри - повечето не го знаят и не е нарочно. не ми е за пръв път да съм сред такива. имах в магистратурата още един случай - пак с колеги - близнаци. не знам защо, но аз ги усещам като адски студени хора. все едно си отворила фризера в горещ летен ден и ми е странно как човек може да излъчва такава неприятна енергия. тези двамата винаги бяха в комплект. стоиш до тях и умираш от студ. а и като се загледаш в тях все едно нещо сиво излъчваха. миришеха на студ и на нещо мн старо. като стара мебел - на мен така ми миришеха. момчетата в нашия курс нямаха проблеми.

# 186
Боли,боли,много боли........защо, защо, неусетих, защо неразбрах, защо  не му казах че  го обичам и  чакам, защо не  ми  даде  знак защо  отлетя  защо  неусетих.....разбрах чее починал, на 54 г.от масивен  инфаркт в съня си  ...но защо  на някой  се  дава.....на мен  нищо, чакам тяло,от Белгия,  искам да  усетя  душата  му да усетя  аромата му,как ще продължа,как .....защо на някой се дава  да усеща ....а на мен нищо, нищо,...аз ли съм  най голямата  грешници за мен  ли са  всички  мъки и защо  на  мен....на мравката  път правя ,а само  мъка и  сълзи

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 13:19 от Пепи 02

# 187
Пепи, съболезнования!

# 188
Пепи, не знам какво да кажа, за да те успокоим. 🥹 Но не мисли, че щом не ти се е дало да видиш, аз си мисля , че това е било за да бъдеш предпазена. Винаги има причина, дори ние да не виждаме такава и да се измъчваме.
Моите съболезнования.

# 189
  • Terra incognita
Какво мислите за постулата на Дънов : "Не може да мислиш за някого, ако и той не мисли за тебе"?

# 190
Какво мислите за постулата на Дънов : "Не може да мислиш за някого, ако и той не мисли за тебе"?

Аз си мисля за Чарли Хънам, ама той не знае, че съществувам Grinning

# 191
Не знам, поне за мен не важи този постулат.😁

# 192
Чак пък постулат...
Смятам, че е казал нещо завоалирано, не буквално.
Защото минималната проверка в ежедневен план опровергава това твърдение, както са заявили и съфорумките по-горе.

# 193
Ама,знае ли се😆Знам ли го к'во си мисли Джони Деп😊

Като четох вчера за огледалото се сетих за моята стрела от обсидиан.Нося я от години,дори бях забравила.Знаете за обсидиана.Правили са огледала в Средновековието,топките на гадателите са били от него,и са правили върховете на стрелите
.В Мексико такъв връх се смята,че те пази и се
чупи,ако трябва да те опази от нещо не добро.Имам и гривна и обици,ама аз харесвам черния цвят.
Та,ето още едно вярване са огледалото.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 20:07 от red soul

# 194
Ама,знае ли се😆Знам ли го к'во си мисли Джони Деп😊
И това е така - и за Джони Деп, и за Чарли Хънам Simple Smile
Сега да не изредим всички от ученическите ни години, че които сме на възраст, може и списък да оформим Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт