Случи ми се нещо странно XXIX

• 85 122
  • 817
  •   1
Отговори
# 690
Да, тепърва ще каним гости и ще ми е интересно да проследя, но когато нещо такова не се случва пред хората по-скоро биха помислили, че си внушавам и не биха обърнали внимание. Нашите доста дълго време ни се смееха и се майтапеха с нас, докато майка ми не дойде да гледа детето веднъж и водата в едната баня се пусна Grinning Личеше си, че се стресна, но пак каза, че някой от нас я е забравил. А банята е до спалнята ни, чува се ясно, когато водата тръгне и съответно и двете чухме, когато се случи.

# 691
Аз сега не знам дали си внушавам (жената и случката със столчето съм Grinning), но купихме съседния апартамент и не мога да седя там. По-необичайното за мен е и че мъжа ми отказва, твърди, че има негативна енергия и не се чувства добре. Обзаведохме си го вече, направихме тотален ремонт - същата работа. Чудя се дали има нещо или ми е нагнетено от скандалите на бившите наематели в жилището. Все си мисля, че случките вкъщи си бяха в контекста на случващото се у тях и в момента, в който те се изнесоха - всичко приключи.
За какво столче става въпрос? Къде мога да прочета повече за това?

# 692
  • Карлово
За столчето, което само се включва има линк на 1-ва страница.

# 693
За столчето, което само се включва има линк на 1-ва страница.
Доста зловещо. Хубаво е да се напръска със светена вода във всички ъгли на апартамента.

# 694
На мен вече ми писна от сънищата свързани с онзи човек за когото ви казах. По-точно от факта, че не знам защо ги сънувам. Точно една година мина откакто го видях за последно. Снощи сънувам, че вървя из някакви улици тълпи от хора, туристи, всеки снима нещо, гледа нещо, а аз видях къща с двор. В него имаше гости и празненство, загледах се през оградата и го видях там, със семейството му и осъзнах, че това е неговата къща. Обърнах се продължих да вървя и разбрах къде съм, стигнах до някакъв мост и спрях да се наслаждавам на гледката. Извадих да запаля цигара, но нямах запалка, обърнах се назад и той беше зад мен. Как да спре това нещо. Някакъв договор кармичен ли имам с него. Казвала съм и преди, аз го сънувах 3 години преди да се запознаем и ето вече година след това тези сънища продължават. Измъчвам се.

# 695
  • Карлово
На мен вече ми писна от сънищата свързани с онзи човек за когото ви казах. По-точно от факта, че не знам защо ги сънувам. Точно една година мина откакто го видях за последно. Снощи сънувам, че вървя из някакви улици тълпи от хора, туристи, всеки снима нещо, гледа нещо, а аз видях къща с двор. В него имаше гости и празненство, загледах се през оградата и го видях там, със семейството му и осъзнах, че това е неговата къща. Обърнах се продължих да вървя и разбрах къде съм, стигнах до някакъв мост и спрях да се наслаждавам на гледката. Извадих да запаля цигара, но нямах запалка, обърнах се назад и той беше зад мен. Как да спре това нещо. Някакъв договор кармичен ли имам с него. Казвала съм и преди, аз го сънувах 3 години преди да се запознаем и ето вече година след това тези сънища продължават. Измъчвам се.
Ти всъщност с каква нагласа си към този мъж?

Какво те тормози в тези срещи? Ако не искаш да го виждаш го отрежи.

# 696
Аз от една година не съм го виждала. Може би вътрешно ме тормози факта за спрялата комуникация между нас. Не знам.

# 697
  • Карлово
А ти не можеш ли да влезеш в негов сън?

# 698
  • Deutschland
За всички, които пожелаха да видят куклата от моята история. Прибрана е отново!

# 699
Една странна история и от мен, за която още не намирам обяснение. Когато с мъжа ми се преместихме в нова къща(и в нея имаше странни неща, но не това е темата на историята ми) , в ново населено място, започнахме да се грижим за 2 малки бездомни кучета (те бяха на края на селото, до реката; под грижа имам предвид, че всеки ден им носихме ядене и им направихме колиба, но те не даваха да ги хващаме, бяха предпазливи) И така около 5-6 месеца ,докато един ден (аз бях нещо заета в кухнята и мъжът ми отиде сам да им занесе храна) и се връща бесен и казва, че едното куче са го застреляли, сложили в чувал и изхвърлили ръкавиците с които са го местили до чувала и съответно другото куче било много стресирано и опитите да го хване и доведе вкъщи за да няма и то същата съдба са били неуспешни. Беше снимал убитито куче. На следващия ден отидохме да нахраним живото и да опитаме отново да го хванем (но не успяхме) и така още 2-3 дни, в които съответно виждахме убитито куче в чувала (вече започнало да се разлага) и в пореден ден в който отидохме и видяхме, че и другото куче го е последвало същата участ - застреляно, сложено в чувал и ръкавици до чувала. 1-2 дни след това ходихме да разпитваме овчари, дали не са видели кой ги е убил и съответно през тези дни ги виждахме мъртви в чували захвърлени (черни чували като за боклук). Историята продължава до след около 2 месеца, когато мъжът ми се запознава с един мъж и му разказва и той му казва "о знам ги тези кучета и ние сме ги хранели, но те не са мъртви, преди 10 дни някъде ги видяхме там. Съответно той като ми разказа това, не повярвахме, мислехме, че се бърка и става въпрос за други кучета, защото в продължение на дни ги виждахме мъртви, разлагащи се (особено първото убито). И така след няколко дни след този разговор, този мъж се обажда на мъжа ми да отидем да ги видим че са те. Скиптипно тръгнахме и що са видим - от плът и кръв нашите кучета живи. Чувалите все още там, но празни с малко козина вътре в тях. Кучетата само на местата на които бяха простреляни им липсваше козина(индикация че наистина са били, а не се заблуждаваме).

Хем зловещо, хем с хубав край!
Аз също имам подобна история, сега се питам даже, дали вече не съм я разказвала.
Преди две-три години е било, по един и същ маршрут се движех пеша през няколко квартала.
Един ден минах през една тиха уличка и от  разграден двор на необитаема къща изскочи едно черно кученце, позалая ме, тогава видях, че има и две малки. Май носех нещо за ядене, защото им оставих и вече нарочно избирах да минавам оттам заради тях. Явно, че някои съседи ги хранеха, щом бяха оцелели зимата.
Кученцето беше около 7-8кг. Черно, с кафяви петна над веждите и малко бяло на корема. Много симпатично.
Но веднъж, вървя по улица с доста натоварен трафик, на около 500м от мястото, за което говоря и виждам как същото кученце пресича платното с бяг. Аз съм на тротоара, а то на около 5м пред мен се носи през шосето.
Направо се вцепених. Една кола го  удари, подметна го веднъж и то падна отдолу.
Би следвало да е на мястото, нямаше как да  се залепи за шасито на колата и тя да го отнесе. Защото тя си продължи с висока скорост напред,аз вече бях на мястото на удара. Нито модел, нито номер, нищо не запомних, просто бях в ступор и сълзите ми течаха,защото и малките му оставаха без майка.
Оттам насетне помислих, че съм луда.
На мястото на удара нито труп на куче, нито кръв, просто нищо. Имаше спрени коли покрай тротоара, а и доста хора седнали отвън на заведение.
И гледаха как една побъркана жена ходи и под всяка кола занича да търси нещо и реве.
Всичко огледах, нищо не открих и нямаше логика при звука от удара, който чух, кученцето изобщо да мръдне, камо ли да се скрие. Но и как, като аз не отделих поглед от първата минута. Ужасно се разстроих.
На следващия ден отидох да видя малките, те винаги стояха скрити, излизаха само, когато майката беше там.
И отивам, и направо щях да падне. Кученцето там. Живо и невредимо.
Пак помислих, че съм се побъркала. Или друго кученце да е било да речем, въпреки че и точно така да изглеждаше, как щеше трупът му да се изпари. Дори в момента чувам ясния  кух звук от удара.
Сега се сетих за тази история. Първо я разказах още като се прибрах на приятелката ми, малко да  дойда на себе си. Чудихме се двете, а на следващия ден вече и кученцето като видях пак и ѝ разказах, бяхме без думи.
Много време го мислих тоя случай, игра на мозъка ли беше, мистика ли някаква, но ужасно се ошашках тогава.

# 700
А ти не можеш ли да влезеш в негов сън?
Ако има начин, моля те насочи ме какво да прочета или къде за да разбера как става.

# 701
  • Карлово
Е, не знам. Само мислех, че е възможно, ако като заспиваш визуализираш среща.

# 702
Интересно дали работи

# 703
Аз пък ще ви разкажа случай с котка. Сега се сетих и аз покрай вашите истории.
Имах котка Яна, и доста покрай нея, имам и сега. Та тя спукваше от бой и гонка котката Шаренка, която беше дива, но идваше в двора да я храня. Грижех се нея като за моите. И една вечер, както винаги чувам валянка на улицата Яна гони Шарена, и я подгони към главната улица. Аз бягам след тях и крещя, но то стигане няма. Като бесни. Излизам на главната - няма ги. И забелязвам под една спряла кола Шаренка лежи бездиханна, Яна откъде изскочи и тръгна към вкъщи..с наведена глава и виновна физиономия. Никога не съм виждала котка да върви с наведена глава. Не мислех, че възможно. И така теп теп, с наведена глава се прибра, аз рева след нея и й викам: виждаш ли какво направи!?
След някой час излизам на двора и гледам Шаренка - от плът и кръв, нито следа да е удряна и подобни.
Гледам, мигам, и си викам, сигурно е била друга котка, макар че мислейки през годините, такава котка с тази украса, нямаше в квартала. Но тази , мъртвата под колата си беше идентична с Шарена.
Но кое беше странното в случая: От него ден Яна повече Никога, нито един път не подгони да бие Шаренка. Аз тогава си го обясних с това, Яна е видяла двойничката на Шарена, помислила я е за нея, и се е почувствала виновна, че са я блъснали заради нея. 😆😆
П.С.Яна почина от старост, а Шаренка я осиновиха с малките й.

# 704
  • Мадрид / София
Ако една сграда или подобно е построена където се пресичат магнитни енергии или води съвсем реално може да се чувства дискомфорт. Би могло да се установи това, но не знам кой го прави. Може би с багети или с апарат. Но освен неразположение на физическо ниво или разболяване други ефекти не знам да има. Такива места не са добри за здравето и е добре да не се слагат легла върху такива  точки.

Общи условия

Активация на акаунт