Празнувате ли 1-вия рожден ден на децата си!

• 6 217
  • 116
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде на път....
Разбира се, че го празнувахме!  newsm68 newsm44

# 16
Как така няма да го празнувате!?! hbdayАз и не съм чувала за такова суеверие... newsm78
Това си е един важен рожден!!!

# 17
Отбелязахме го подобаващо с огромен брой гости. Беше голяма веселба. А как бях накиприла малката...
За подобно суеверие никога в живота си не съм чувала, но ми се струва глупаво Thinking. Аз и в други теми съм споделяла, че не съм никак суеверна. Я, си му отпразнувайте на детето рождения ден, то си е толкова приятно изживяване. И да избереш красива торта Hug

# 18
  • София
за пръв път чувам за такова суеверие.
Ние празнувахме първия рожден ден.

# 19
Разбира се, празнувахме го. Беше много тържествено и радостно. Не бих пропуснала да отбележа подобно събитие. Не обичам суеверия и не робувам на тях  Naughty

# 20
  • София
Разбира се, че празнувахме и беше супер  Grinning
И аз не съм чувала подобно суеверие. То всъщност какво точно твърди  newsm78

# 21
Даже и не сме си помисляли да не го празнуване. За пръв път чувам подобно нещо  Rolling Eyes.

# 22
Заради едно скапано суеверия не бих пропуснала да отпразнуваме за нищо на света 1-вия рожден ден на детето ми ..
Празнувахме 1-вата годинка с много деца и купона беше супер ..
Иначе за пръв път чувам това суеверие ..

# 23
Въпроса ми е празнувате ли първия рожден ден на детето, тъй като по нашия край (Кюстендилския) битува едно суеверие, че не се празнува първия рожден ден. Ако някой го е чувал моля да ми обясни причините! Събитието е другата седмица и още се чудим дали да го отбележим!
Подобно глупаво суеверие чувам за първи път Shocked
Не съм пропуснала първия рожден ден на децата ми .
Празнувахме през деня в къщи с деца,а вечерта  със семейни приятели. Peace

# 24
И аз не съм чувала такова нещо. Нашият празник е след 3 седмици, и смятаме да го отбележим подобаващо. Даже, понеже няма да има достатъчно място, си мислим за близнашкия РД да направим 2 купона newsm68 newsm44- един с роднини, и един с приятели. За нищо на света няма да го пропуснем!

# 25
Празнувахме го да, направихме супер бебешки купон.

# 26
РАзбира се, че празнувахме първия РД на Габ  Wink Това е страхотен празник, не толкова за детето, защото то не разбира още, колкото за мама, тати и всички близки....  Wink

Не мога да си представя, че бих го пропуснала. Отбелязахме го подобаващо в заведение, както и вторият му РД, разбира се... Смятам, че това са хубави поводи и не трябва да се развалят от някакви безмислени суеверия, на които аз по принцип не робувам  Stop  Peace

# 27
Я кажи все пак - какво е суеверието?

# 28
  • София
След 1 седмица е и ЩЕ го празнуваме,разбира се  bowuu   Още от сега сме се заприготвяли,балони,менюта,торти-морти ...  Party

# 29
  • Русе
честно казано и аз н съм чувала такова нещо!
то си е празник на детето и според мен не бива да бъде лишавано от това!
П.С. а и в бебешките дневници има място за снимки от 1-я РД, тоест.. ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЗНУВА!

Весело изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт