🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 3

• 23 952
  • 737
  •   2
Отговори
# 615
Netflix използва следните твърдения за новия сезон на сериала:
„Истинската борба на Гьокхан, който вижда разкриването на истината за Кубра като още един тест за вярата си, започва сега. Всяко решение, което взема със силата, дадена му от неговата непоклатима вяра, която го прави „Небесен"*, сега има цена. В нови безизходици той ще трябва да се бори не само с онези, които смята за врагове, но и с любимите си хора и дори със себе си. Така че, докато Гьокхан се стреми да намери правилния път, като прегърне силата на вярата си по пътя, който избира да върви като Семави, ще му помогне ли Кубра да освети тъмнината?
Познати лица в актьорския състав:
Във втория сезон на сериала актьорският състав, придружаващ Чаатай Улусой в главната роля, включва Аслъхан Малбора, Ахсен Ероглу, Назан Кесал, Джихан Талай, Айтек Шаян, Мерич Ракалар, Дениз Ишън, Онур Унсал, Мехмет Чагри Çıtanak и Ahmet Mümtaz Taylan.
 Ще присъстват опитни имена. Този силен актьорски състав обещава да достави качествено изпълнение на публиката.
„Kübra“,една от Турските  продукции на Netflix, продължава да привлича вниманието с невероятния си сюжет и силен актьорски състав, очакванията са, че вторият му сезон ще развълнува още повече публиката. Публиката, която чака с нетърпение юни, брои дните, за да види какво ще се случи в света, пълен с тайни, където живеят Гьокхан и Кюбра.

# 616
И малко екшън зад кадър от "Gaddar"

С каква лекота го изхвърли! Joy

Взимам си бележка и ви нося много Чачо

# 617
А аз ви нося много #AyDaĝ

Heart

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 18:32 от NeZ_9

# 618
Все се каня да ви напиша моите наблюдения в/у 3 епизод и все нещо за друго се сетя.

Аз на майката ама много се дразнех, въпреки, че много ме изкефи в началото на епизода как ги спаси от Зафер.
Но пък за мен беше шокиращо, че знае къде е дъщеря й, общува с нея, както и за бременността й, а крие от тях, оставяйки Дахан да я търси.
Най-отвратителната сцена бе тази, когато майка му по лицемерен начин, прегръщайки дъщеря си, която е бременна без брак, а държи отговорна Айдан, че живее живота си след раздялата със сина й. Това е  презрителна сцена.... арогантност и лицемерие
А Дахан и Айдан са ми най-колоритни. И двамата са влюбени и се мразят. Той се държи така, сякаш не му пука, но ще изгори целия свят за нея. Връзката им е невероятна и аз наистина харесвам техните сцени и техните битки помежду им. Дахан е един от най-добре пресъздадените герои. Той е пълен с жертви, има недостатъци и е лишен от идеализма, който виждаме в повечето произведения, които трябва да направят героя идеален, но в предателството, той е сложен характер. Както има положителни, така има и отрицателни.
Все се получава, че всеки път, когато някой тръгне да предаде някого, той е този, който предава.
Страхотното в сериала е, че завършваш епизода, без да се чувстваш отегчен. Героите, атмосферата и всичко е супер, хареса ми бързината на събитията. Ясно е, че ни предстоят много силни и забавни епизоди, но и се надявам, че ще бъдат оценени с достойнство.
Сигурно и за друго ще се сетя, засега това...

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 19:59 от jackie.

# 619
Жаки, да не си ми казала още веднъж,че не си по  писането!
Прави го по-често! Hug
Аз в началото също се възмутих на Фатма анне.
Сега обаче, като се замисля, тя,  като че ли имаше предвид това, че въпреки всичко е дошла в дома им.
Защото едно е да е продължила живота си и повече да няма нищо общо с тях, друго е, да дойде в дома им, даже да спи там.
Друг е въпроса, че ние не вярваме в тези обвинения, но тя е майка- орлица и вярва безрезервно на синовете си.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 19:58 от NeZ_9

# 620
Аз на Фатма анне не мога да ѝ оправдая поведението. Айдън не е искала да е там. Не се дърпа много, но това беше решение на “изоставеният” ѝ син. Второ първите думи и на двамата бяха, че не са заедно и че няма да са заедно. Трето в руския превод Айдън каза, че ако той се е хванал с друга след раздялата, той нямало да е неморален за тях. И е права за двойните стандарти. Тя повтаря, че е била изоставена, че той я е наказал като е отишъл на фронта и е подписал договор за това. Абе аз в тази ситуация съм на нейна страна. И последно, тя наистина крие неомъжена и бременна дъщеря, а напада другите на тема морал. Репликата и от следващата серия, че тя го е направила, за да избяга от немотията не я прави по-стойностен човек.  
Когато слушаха песента според мен Дахан преживяваше, че я е оставил и тя е тръгнала по своя път, но никога не бе си го признал. Само фактът, че не я пусна да си иде е достатъчен. Или, че не я остави сама на пейката. Че я подпря да не говорим. Това ми е един от най-сладките.
Аз имам чувството, че тази серия беше писана от друг сценарист. Съвсем ми беше различна. То само любов в нея. Ендер обича Ямур. Айдън и Дахан се обичат. В къщата с безброй стъпала цари щастие и любов, когато не се размахват пистолети. Много любов.

Интересна ми беше и сцената на мениджъра, който каза как семейството му ще умре един по един преди него. После Ендер каза същото, но това включваше и собствената му любима без да го знае. Чакам следващия петък за още. Аз от това имам нужда, да има друго парче от пъзела за разплитане в следващата серия.

# 621
И аз не я оправдавам, просто се опитвам да намеря обяснение за поведението и.
И само леко намирам оправдателна причина- тя наистина няколко пъти я прегърна и я нарече " дъщеря ".
Вероятно се е почувствала излъгана...
Но пък от друга страна, всичко,което трябваше да направи, беше да я изслуша, така както изслуша и дъщеря си. Hands V
А Дахан постоянно си намира поводи да я задържи.
Жеста на пейката и жеста в колата, когато я предпази при удара в стената, бяха изключително сладки! Heart
И аз чакам петъка още от момента, в който серията свърши! Wink

Малко статистики и класации.
Хубавото е, че присъстваме във всички!

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 20:44 от NeZ_9

# 622
Още ми е трудно да я оправдая, поради описаните причини.
Да, тя като майка иска най-доброто за момчетата си, но беше много крайна...ама сериал да става.
За да стане сладко, трябва да се мине през горчивото.

От преди 2 дена...сет

# 623
Още една класация- за най-популярните двойки.
Тук сме! Hands Thumbsup

Кой ви е любимият момент до сега?
За мен все още е този Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 21:25 от NeZ_9

# 624
Ами на мен в ресторанта.

П.П. Махам класацията, че нещо се върнах назад и Нези е редактирала и ги е пуснала.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 22:01 от jackie.

# 625
Аз се колебая между пейката и гората. Пейката просто добре са го нагласили, та май надделява гората.
Или пък удара в стената.
Не знам вече. Май си чакам моят най любим момент още.

# 626
О,непременно ще има още! Hug
Но на мен в гората ми спря сърцето!

И нещо интересно:
За "ефекта Гадар" - така се вижда популярността на сериала, въпреки скромния рейтинг.  Мъж от Истанбул залепи на колата си съобщението: „Ben Gaddar değilim, çevrem kötü!“ – „Не съм жесток,  среда ми  е лоша“.
 Това също е начин да се покаже, че сериалът  оставя послания. Grinning

# 627
Малко носталгия...

# 628
Здравейте!

Първите три епизода от сериала Gaddar , в който Çağatay Ulusoy играе Dağhan Yalçın, бяха публикувани в 15 епизода на платформата Shahid.

# 629
Добро утро, момичета!
Черпя ви с кафе в компанията на Gaddar.
Пожелавам ви хубава и емоционална нова седмица!
Чакаме новини от Fox!

Общи условия

Активация на акаунт