🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 3

• 23 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!

От Gaddar направо "нямат сърце"...
Може ли да ни предлагат такива сцени, а аз да попадна на нея точно по обяд.

Maşallah! Heart Eyes
Ама във всички сериали Чачо така сладко си хапва, особено при "майките си"! Grinning
Как да не ти се дояде!
И аз много ги обичам тези техни пълнени чушки! Казват  им "долма". Точно сега бих си хапнала! Fork And Knife

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 13:55 от NeZ_9

# 106
После се чудим, защо толкова лесно наддава килограми, а той си яде с голям кеф и в сериалите.
Спомням си, че и Бадемджи разправяше за неговия неистов глад....как ли се мъчи сега Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
То и колежката му не му отстъпва по така заразяващо хапване.

Двамата заедно са като цялостно обедно меню

# 108
Изречението, което искам да чуя от моя мениджър в работата!
"Милион и половина! Вземи ги и иди на някое хубаво,спокойно място на почивка!"
Joy Joy Joy

# 109
Изречението, което искам да чуя от моя мениджър в работата!
"Милион и половина! Вземи ги и иди на някое хубаво,спокойно място на почивка!"
Joy Joy Joy
Нали, че кой не иска!
Хич няма да се двоумя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 110
Това като го гледах в серията и направо лигите ми потекоха. Аз много харесвам пълнени тиквички, тиквички изобщо. И с кисело мляко ги ям. жалко, че ме мързи да ги готвя.

И аз съм фен на тиквичките, май като се замисля на всички зеленчуци, но тиквичките като ги направя и накрая ми излязат една шепа ми се отщява да ги приготвям.

Нашата Джаки има много хубава рецепта за паниран карфиол. А за любителите на пилешкото има страхотна рецепта и за панирани пилешки хапки с корнфлейкс. И за десерт може да ни предложи от нейната баклава.
Във всичките й рецепти има по нещичко различно от общоприетото.

# 111
Оха!!! Бързо да ги споделя с нас!
Аз по сладкото много не си падам, другите неща много ги обичам!

# 112
Нашата Джаки има много хубава рецепта за паниран карфиол. А за любителите на пилешкото има страхотна рецепта и за панирани пилешки хапки с корнфлейкс. И за десерт може да ни предложи от нейната баклава.
Във всичките й рецепти има по нещичко различно от общоприетото.
Цвети, забрави и тиквичките по гръцки!
Само, ако обещаете, че ще пратите на Чачо и Ебрушка, вижте колко са сладокусни!
Вижте как тъжно гледа момчето...гладно е!
Майтапа на страна, но тук е много хубав.

# 113
Обявена е актрисата,която ще съживи сестрата на Дахан-Ямур в сериала "Gaddar".
Ямур  беше един от най-любопитните герои на телевизионния сериал, който разказва
впечатляващата история на Дахан, който се
завърна от военна служба и преживя шокиращи събития .
Пробни снимки се проведоха с много актриси.Според последните новини за ролята е избрана младата Итър Есен.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 17:29 от NeZ_9

# 114
Пробни снимки се проведоха с много актриси.Според последните новини за ролята е избрана младата Итър Есен.

На тая снимка ми прилича на Бенсу

Чачо е в топ 10 на клсацията с най-много последователи в Турция

# 115
Чачо е в топ 10 на клсацията с най-много последователи в Турция

Последните трима ги искам в един проект. И само заради теб Жаки ще включим и номер 7 Wink

# 116
Гери, тия четиримата, за да ги вземат в един сериал, ще им трябват не една торба, а няколко торби с пари.
Но, както знаем, мечтите са безплатни, защо да не си помечтаем Stuck Out Tongue Winking Eye

Вече гледанията надхвърлиха 6.5 милиона

# 117
Гери, тия четиримата, за да ги вземат в един сериал, ще им трябват не една торба, а няколко торби с пари.
Но, както знаем, мечтите са безплатни, защо да не си помечтаем Stuck Out Tongue Winking Eye

Вече гледанията надхвърлиха 6.5 милиона

Жаки, тук има нещо гнило. Рефрешвам аз и виждам тази снимка. Познай какво съм си пуснала за фон на голям телефизор да върви като фон (фон, ама си го гледам направо). Точно на тази сцена бях. Няма случайни неща. Само дето не мога да си пусна от телевизора автоматичен превод и всичко ми е диридум диридим бак бана битте.

# 118
Жаки, тук има нещо гнило. Рефрешвам аз и виждам тази снимка. Познай какво съм си пуснала за фон на голям телефизор да върви като фон (фон, ама си го гледам направо). Точно на тази сцена бях. Няма случайни неща. Само дето не мога да си пусна от телевизора автоматичен превод и всичко ми е диридум диридим бак бана битте.
Кажи, честно? Направо на телепатия ми замирисва! Личи си, че сме се събрали от една кръвна група.

Специални сцени от Dağhan и Aydan ❤ - Gaddar

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 20:40 от jackie.

# 119
Ох, от дни се каня да пусна музиката на Gaddar и все забравям.

Почти след всеки епизод ще добавят още нови композиции (поне така е било, като съм следила други сериали)

Композитор: Toygar Işıklı

Gaddar Music - Обща музика

Gaddar Music - Danger Bells (Демо версия)

Общи условия

Активация на акаунт