Мнение за дерматологична клиника "Онкодерма" и за проф. Георги Чернев?

• 2 736
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, имам няколко бенки за премахване и си избирам специалист. Може ли да дадете мнение за клиника "Онкодерма" и проф. Георги Чернев? Някой премахвал ли е бенка при него? Ако може да препоръчате и друг хирург/дерматолог?

# 1
След проведен преглед, Не препоръчвам!!

# 2
  • София
Аз съм много доволна от него. Трябваха му не повече от 10 секунди да определи диагноза на пациент обиколил пет лекаря за седмица. Аз също съм ходила с проблем и съм повече от доволна.Биографията му е впечатляваща и мисля че специализира точно с проблемни бенки. Бих му се доверила.

# 3
Пълно разочарование е д-р Чернев. Не препоръчвам!

# 4
  • София
Бихте ли дали повече подробности, мислех да си запиша час отново.

# 5
Бихте ли споделили повече информация, с какъв проблем отидохте, от какво сте недоволни?

# 6
  • София
Само не ходете при него! Не е хирург, а дерматолог. Реже в частния си кабинет, сам.
Направихме грешка да му се доверим за дерматологична хирургия - направи повече поразии, отколкото преди намесата му! Мога да кача снимки.
Да са живи и здрави лекарите в Токуда, че се съгласиха да поемат и да оправят (доколкото може) поразиите му.
Не мога да си простя, че му повярвахме... Да не говорим за отношението му, след като настъпиха усложнения заради неговите грешки - кара се, все едно аз съм рязала, а не той.

Ходете си в дерматологични отделения на големите болници - там работят екипи, а не индивидуални "доктори", които знаят всичко и не се съветват с никой. За ваше добро е.

# 7
Абсолютен простак, който не може да бъде наречен лекар. Освен пренебрежителното и несериозно отношение към пациентите си и чудовищно високите цени за 5-минутен преглед, не дава касов бон и амбулаторен лист, не решава проблема, с който човек е отишъл при него, а напротив, задълбочава го.
Според мен титлата “професор” му е подарена или платена.
Категорично не препоръчвам!
Изрод в бяла престилка.

# 8
Не съм доволна от посещението, Чернев ми пусна много изследвания и накрая ми каза ,че нямам нищо независимо от хистологията , а преди това ме успокояваше ,че ще ги махнем образуванията . Моят гинеколог са възмути от некомпетентното мнение на така наречения професор ,който освен ,че взима доста пари и се държа накрая доста раздразнително , сякаш без пари ме преглежда или няма да си платя . Никога на никой не препоръчвам този некомпетентен специалист и ще се погрижа повече хора да научат за това негово некомпетентно и арогантно поведение. Не ходете там ,търсете си кожни лекари в отделения , да не говорим ,че не издава и касов бон , само прибира пари без да върши работа , жалко за ракива псевдо специалисти

Общи условия

Активация на акаунт